(©Starsport)
(©Starsport)

Rade Krunić: Želim Zvezdu u grupi Lige šampiona

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.04.23. | 09:39

„Nikad nisam krio da sam navijač crveno-belih“, kaže vezista Milana

Osvojila je Crvena zvezda novu titulu prvaka Srbije i navijači sad polako mogu da se igraju predviđanja, želja i čestitki, s kim bi voleli da se crveno-beli sretnu u grupnoj fazi Lige šampiona.

Ako bi se pitao Rade Krunić, vezista Milana i dalje aktuelnog prvaka Italije, onda bi se u grupi našli rosoneri i Crvena zvezda.

Izabrane vesti

„Video sam da je Zvezda osvojila titulu i voleo bih da budemo sa njom u grupi. Uvek se obradujem kad treba da igram na Balkanu. Posebno na Marakani. Nikada nisam krio da sam navijač Zvezde. Sećam se, kao juče da je bilo, kad je 2021. godine bio žreb za šesnaestinu finala Lige Evrope. Bili smo u klubu na zajedničkom ručku i kad smo izvukli Zvezdu, skočio sam od sreće. Tada zbog korone nije bilo navijača na utakmicama, nadam se da bi sad bili puni i Marakana i San Siro. Voleo bih da moji saigrači dožive Marakanu na pravi način“, kaže Rade Krunić u intervjuu za Informer.

No, pre toga rosoneri imaju još neka važna posla: čeka ih polufinale Lige šampiona i to protiv gradskog rivala Intera.

„Ovo što doživljavamo ovih dana za sve nas je velika stvar. Kad smo u osmini finala eliminisali Totenhem, tad smo shvatili da možemo sa svima da se nosimo. Kad je bio žreb za četvrtfinale, ceo Napulj je slavio što su baš nas izvukli. To nam je dalo motivaciju da ih eliminišemo. Razumem da ovo nije Milan od pre 20 ili 30 godina, ali veliki smo klub i niko ne bi trebalo da se raduje što igra protiv nas“.

Ako prođu večitog rivala, rosoneri će se u finalu, za najveći trofej, nameriti na Siti ili Real. Krunić nema posebnu želju s kim bi voleo da odmeri snage u Istanbulu.

„Jaki su i jedni i drugi. Ne veolim nešto preterano Real, ali kad se kaže „fudbal“, odmah se pomisli na Real Madrid i Milan. Mislim da bi finale Milan – Real bilo fantastično finale“.

Baca Rade Krunić pogled i ka dnu tabele Serije A, gde su Dejan Stanković i Sampdorija u nemogućoj misiji da se spasu ispadanja.

Gledam i žao mi je što (Stanković, prim.aut.) ne može da ostvari bolje rezultate. Mogu da zamislim koliko se on nervira. Verujem da će mu krenuti nabolje i da će uspeti da pokaže zbog čega je doveden“, poručio je Rade Krunić.


tagovi

Rade KrunićMilanFK Crvena zvezdaLiga šampiona

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara