Rajković (©Starsport)
Rajković (©Starsport)

Rajković: Kažu da Srbija ima dobre golmane

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.03.24. | 21:58

„Bitna pobeda posle šoka u Rusiji“, kaže čuvar mreže Orlova

Zasluge što Srbija nosi pobedu, mršavu, ali pobedu sa Kipra (1:0) nosi golman Predrag Rajković, koji je odbranio veliku šansu rivalu dva minuta pre kraja.

A, otkrio je čuvar mreže Orlova i šta je smetalo srpskom timu da pruži bolju igru u drugom poluvremenu.

Izabrane vesti

„Bitna pobeda posle ovakvog šoka u Rusiji. Morali smo da pobedimo. Utakmica je bila teška za igranje zbog jakog vetra, u prvom poluvremenu je pomogao nama, a u drugom njima“, rekao je Rajković.

Ostao je srpski golman koncentrisan do kraja, iako 90 minuta nije imao gotovo nikakvog posla.

„Mislim da je to najbitnije, da je golman koncentrisan svih 90 minuta. Nekada su takve utakmice da nemaš posla 90 minuta, a onda jedna lopta na kraju može da reši. Svoj posao sam odradio, bio sam koncentrisan sve vreme, srećan sam što sam pomogao ekipi da pobedimo“.

Protiv Rusa je branio Petrović, protiv Kiprana Rajković, a do sada je „jedinica“ bio Vanja Milinković-Savić. Utisak je da koga god selektor stavi na gol – neće pogrešiti.

„Zaista je odlična konkurencija, sva trojica smo dobri. Tako barem kažu (smeh). Nema sujete, ljubomore, podržavamo svakog ko je na golu. Srbija ima dobre golmane i ne treba da brine za budućnost“, poruka je Predraga Rajkovića.




tagovi

Predrag Rajkovićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara