Rajola se iznervirao: Lažu za De Lihta!

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.06.19. | 22:53

Vreme će pokazati ko je govorio istinu

Fudbalska Evropa je danas brujala: Matijs de Liht se nalazi pred potpisom ugovora za Pari Sen Žermen!

Brojni ugledni mediji su objavili da se De Lihtov agent Mino Rajola danas susreo u Parizu sa sportskim direktorom Svetaca Anterom Enrikeom koji na toj funkciji broji poslednje dane. Ipak, Enrikeov odlazak neće prometiti odnose francuskog kluba sa Rajolom. Štaviše, oni će postati još bolji jer Portugalca u direktorskoj fotelji menja povratnik Leonardo koji je nekada tesno sarađivao sa Rajolom i bio najzaslužniji za dolaske njegovih klijenata poput Ibrahimovića, Matudija, Van der Vila ili Maksvela na Park prinčeva.

Izabrane vesti

Međutim, trenutna situacija je takva da PSŽ ne sme da gubi vreme i zato Enrike poslednje dane na funkciji provodi pripremajući teren Leonardu za veliki transfer De Lihta.

U međuvremenu se oglasio i Rajola.
“Ovo je klasičan primer lažnih vesti francuskih medija”, prokomentarisao je Rajola fotografiju iz Pariza koju je na društvenim mrežama podelio francuski novinar Lasana Kamara.

Evropski mediji bruje o obeštećenju od 75.000.000 evra i ugovoru vrednom neverovatnih 15.000.000 evra po szeonu. To je duplo više od onoga što Barselona nudi igraču. De Liht bi želeo u Barsu, ali ne može tek tako da ignoriše činjenicu da će u Parizu zaraditi duplo više. A ta razlika na petogodišnjem ugovoru iznosi 37.500.000 evra. Nije lako odbaciti toliki novac samo zbog sna da zaigra u Barseloni…

Inače, Rajoli je danas ukinuta tromesečna suspenzija van Italije. To znači da će moći da realizuje transfere bilo gde osim u Italiji. Još jedna prepreka je otklonjena za transfer Matijsa de Lihta koji se trenutno nalazi na odmoru.

PSŽ steže obruč oko holandskog štopera, Barsa se nada da će se De Liht više voditi srcem, a manje razumom prilikom konačne odluke.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara