(©Starsport)
(©Starsport)

Rasim Ljajić podržao Džajića: Vidiću je nuđeno da uđe u Savez, ali želi samo da bude predsednik

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.02.23. | 10:17

„Ne znam koji su mu motivi, ali ima pravo da se kandiduje“, kaže prvi čovek Novog Pazara

Regioni su stali uz Dragana Džajića. Ako je suditi po broju delegata koji su potpisali njegovu kandidaturu, izbori za predsednika Fudbalskog saveza Srbije su već sada rešeni.

Uz legendarnog asa Crvene zvezde stao je i Rasim Ljajić, prvi čovek Novog Pazara, koji je ranije takođe imao ambiciju da se kandiduje za predsednika FSS-a.

Izabrane vesti

U intervjuu za Kurir Ljajić je priznao da jedva čeka da se izborna trka završi i da Savez dobije novo rukovodstvo.

„Mislim da je najvažnije da se ova agonija sa izborima u FSS prekine! Druga stvar, isto tako bitna jeste da dobijemo rukovodstvo Saveza. Da konačno, više u jednoj ličnosti ne bude i selektor i neformalni predsednik FSS, jer smo to imali dosad. Ne postoji nijedan Savez koji je imao sličnu ili istu kombinaciju“, naglaiso je Ljajić.

I nastavio je lider Novog Pazara u istom stilu:

“Treća stvar, jednako važna, jeste da u izboru budućeg rukvodstva vodimo računa o podjednakoj zastupljenosti Zvezde i Partizana! Ali, i da ostali regionu takođe preko svojih ljudi imaju ulogu u procesu donošenja odluka. Sve to sa samo jednim ciljem, da prvenstvu bude regularnije, jer iz toga može da proistekne jaka reprezentacija, ali i veći uspesi na međunarodnoj sceni“.

Za Ljajića nema dileme koga će podržati u izbornoj trci.

„Dragan Džajić je veliko fudbalsko ime! Verujem da može doneti stabilnost i mir koji je potreban Savezu, s obzirom na sve ranije i sadašnje turbulencije. Da sa jakim ljudima u Izvršnom odboru može da predstavlja jednu dobru kombinaciju. Ne znam koji su motivi Nemanje Vidića, ali svako ima pravo da se kandiduje. Delegati na skupštini će sve reći. I to je jedino merodavno. Mislim da treba da sačekamo skupštinu“.

Rasim je otkrio i jedan novi detalj pred Skupštinu:

„Ono što sam čuo, ne znam koliko je istina, i želim da se ogradim. Nemanji Vidiću je nuđeno da uđe u Savez, da ima određenu funkciju. Ali je on to odbio, jer želi da bude samo predsednik. Ponavljam, ograđujem se od ove informacije, mada sam je čuo od nekoliko ljudi, iz više izvora“, podvukao je Rasim Ljajić.


tagovi

Rasim LjajićFK Novi PazarDragan DžajićNemanja VidićFudbalski savez Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara