Rastavac realan u Kruševcu: Ne sećam se kada smo imali ovoliko sreće

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.10.22. | 23:11

Zadovoljan je donekle bio i Dušan Đorđević

Vojvodina je savladala Napredak golovima Čumića i Malbašića (2:0) u 16. kolu Mozzart Bet Super lige, prekinula loš niz od četiri meča bez pobede i stopirala Kruševljane u nameri da zapišu peti uzastopni trijumf kod kuće. Propustio je, kao na premijeri šampionata protiv istog rivala, priliku domaći sastav da stigne do izjednačenja preko penala i Vojvodina je posle drugog gola znalački privela meč kraju.

Uvek odmereni i realni bili su šefovi stručnih štabova oba tima posle susreta.

Izabrane vesti

„Znao sam da ćemo imati ozbiljan takmičarski ispit u Kruševcu. Kada to kažem mislim na to kako odgovoriti na igru protivnika, na uslove na terenu, na momente u kojim obe ekipe žele da dođu da pobede. Ne sećam se meča u kojem smo u ovoj sezoni imali više sreće. Odbranili smo penal, nekoliko dobrih prilika Napretka, utakmicu odveli u tok u kojem smo mogli da prikažemo naše dobre strane. Ovo je mnogo bitna pobeda, posebno jer nismo primili gol i sve to će nam puno značiti u nastavku“, reči su Milana Rastavca, prvog trenera Vojvodine.

U potpuno drugačijem raspoloženju, ali jednako staložen i gospodstven bio je Dušan Đorđević.

„Po zlu nam je krenulo još od povreda pre ovog susreta. Mi nemamo adekvatnu zamenu za Stefana Jovanovića, našeg jedinog desnog beka. Danas smo probali s Pantićem, prošlog puta sa Čečarićem, ali sve je to prinudno. Danas je Pantić morao da čuva jednog od najboljih krila naše lige, Čumića. Vojvodina je na taj način stekla prednost, mi smo potom sve učinili da je ugrozimo. Imali smo penal, nekoliko dobrih šansi. Na kraju je gorak ukus ostavilo i isključenje Đekovića. Ipak, ovo je bio potpuno drugačiji duel od onog sa Karađorđa i mi smo sada mnogo ozbiljniji tim. Nadam se da ćemo skupiti što više bodova do pauze, pa da se nakon toga spremamo za nastavak“, jasan je bio Đorđević

U narednom kolu Mozzart Bet Super lige Napredak gostuje Voždovcu, dok Vojvodina dočekuje gradskog rivala, Mladost GAT.


tagovi

Milan RastavacDušan Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara