Komentari na vest

Rastu šanse da će Džerdan Šaćiri biti u startnoj postavi protiv Srbije

P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Sta je sa Vlahovicem to sto pisete da ne igra i odakle vam te informacije?
G

Gostovic14

pre preko 1 godinu

jos bolje i sladje da ih pobedimo kad igraju oni napred Srbija, puna podrska Piksiju i igracima

Kukaa

pre preko 1 godinu

On zivi za ove momente ! Jedva ceka da unakazi Srbiju koju mrzi organski ! Treba mu skinuti kapu za pozrtvovanost Koju pruza.
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

Играће овај 100%, макар и са једном ногом.
Š

Šljaka

pre preko 1 godinu

Švajcarcima nije pao moral posle poraza od Brazila (0:1), iako je činjenica da bi im remi doneo mogućnost da čak i minimalnim porazom od Srbije u poslednjem kolu (petak, 20.00) mogu do osmine finala Svetskog prvenstva u Kataru. Ipak, sama činjenica da su se vrlo dobro odupreli jednom od glavnih favorita na turniru predstavlja dovoljnu satisfakciju za sastav Murata Jakina. E ovo tvarno ne razumem ako je neko razumeo, molim za objašnjenje. 🤦‍♂️
S

Sad

pre preko 1 godinu

Hoće namerno ovog da stave, znaju da se on loži protiv nas. Ne samo on nego svi albanci.
S

Srdjan88

pre preko 1 godinu

Pa i nasi ce jos vise da se naloze bas zato sto igraju Dzaka i Saciri. Da njih nema mi bi se teze motivisali nakon Kameruna. Ovako bice i Srbija nabrijana vjeruj mi. A i sa Svajcarskom ce ici lakse jer nemaju oni brzinu Kamerunaca, bolje igramo protiv Evropskih timova.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ako nisi pročitao nešto više na netu njima izričito zabranjeno da se majmunišu sa ovim provokacijama. Ako lete ko crni orlovi neće više igrati za Švajcarsku.
#

#Srdjan88 @

pre preko 1 godinu

Kako nemaju brzinu Kamerunaca kada im oni i slicni igraju u napadu? Svajcarska je ozbiljan tim ili Legija stranaca. Ovde se pomonje Saciri kao neko najbitniji a to nema veze sa mozgom, bio je pre 4 godine bitan. Sada je najgora vest za nas i najbitnija da ce igrati Okafor ako se secam to je igrac iz Salcburga i za njega se tek sprema borba najvecih klubova . Milan je dao zadatak sebi pre svih Maldini da mora da ga dovede narocito pod obavezno ako ode Leao i da ovaj bude zamena za njega. A probace da ih upare. Decko je brutalan igrac, centarfor koji moze sve da pokrije u napadu, dosta slican igrac ako Leao ili Mbape. Bolje o tome da se bavi i pise ozbiljan sportski portal nego o nekom koji ima veze vise sa politikom i provokacijama.