Komentari na vest

Real spremio 100.000.000 za Gvardiola i uzda se u Modrićevu pomoć

C

Coan011

pre preko 1 godinu

Fenomenalan stoper i svetska klasa,ono sto on radi vec par sezona unazad nije realno,lik je od mene mladji 5-6 meseci a igra kao da ima iza sebe 10 godina karijere,vidim da ovde ima isfrustriranih i iskompleksiranih ljudi jer je lik Hrvat pa odmah automatski nije dobar,donekle razumem prosli su nesto sto ja nisam prosao (hvala Bogu) pa imaju neki razlog da mrze,ma da opet taj rat se zavrsio pre 30 godina i opet nikako ne vidim nikakve veze sta konkretno Gvardiol ima sa tim koji se rodio 10 godina nakon rata,decko igra fudbal i to na profi nivou uz njega je u poslednjih 10 godina od igraca do 20 godina jedino jos Upamencano igrao i bio na vrhuncu kao ovaj sad sto se tice pozicije stopera. Za kraj-ako Stones i Maguirre vrede 70-80 miliona funti ovaj brat vredi bar 150 miliona,ali 'ajde da budemo malo realniji pa neka bude i 100 miliona,ko god ga kupi dobice top stopera za narednih 15 godina i svim srcem se nadam da ce to upravo biti najveci klub na svetu Real Madrid.
O

OLE

pre preko 1 godinu

Zaboravljas Salibu . Koji je doktor . Igra decko vec 3 sezone na brutalnom nivou. A isto ima 20,21 god
m

madimala

pre preko 1 godinu

Koliko kompleksa na jednom mjestu pa momak je sila prirode cijeli svijet mu se divi kako igra i onda se nađe par anonimusa koji imaju tužne živote pa zbog toga što je Hrvat kažu da nije dobar.Još ce te se vi mnogo naših uspjeha nagledati komšije.

Xavijesta

pre preko 1 godinu

Rece pripadnik najvecih kompleksasa na Balkanu
h

huss

pre preko 1 godinu

U tim godinama da štoper igra na takvom nivou je senzacija. Danas ima samo dvojica takvih. To su Gvardiol i Saliba. Ovaj drugi je po mom mišljenju još veći potencijal jer se već dokazao u Premijer ligi i bolje čita igru. Ali i Gvardiol je mnogo opasan. E sad, logično je da će Real krenuti po Gvardiola, jer ga je lakše dovesti. Ne verujem da će biti baš 100 miliona, ali 80 je moguće.
U

Ujka Zitko

pre preko 1 godinu

Moj omiljeni stoper.Podesaca me na Japa Stama,prava stena.Ali koliko je brz za jednog stopera.Lajpcig ce se opet dobro opariti.
E

Erkinjos

pre preko 1 godinu

Nesta ili Maldini bi koštali po milijardu ako on ovoliko vredi
н

нс бој

pre preko 1 godinu

Одличан играч,ал какав посао ради Лајпциг,свака част.Иначе Бундес лига, иако играју врхунски фудбал, дају и стварају врхунске младе фудбалере.Погледајте само Бајрерн,Дортмунд,Лајпциг,Фрајбург имају одличне резултате и бар једног вундер кинда.
G

Gostaaaa

pre preko 1 godinu

Bolji od Milenkovica I Pavlovica zajedno. Realno.

goranpravdic011@gmail.com

pre preko 1 godinu

Ako gledamo igre na svetskom prvenstvu mnogo stopera je bolje od blekija i kalabe zajedno. A ni ostali koji su igrali pozadi se nisu proslavili.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Realno bolji je od Rodrija&Laporta koji su ispali od Maroka, Schara&Akanjija koji su primili danas 6 komada , od Kima & Kima koji su primili 4 od Brazila, od Kiwiora& Glika primili 3 od Francuske , bolji je od Kolulibalija & Dialloa fasovali 3 od Engleza pa je bolji i od Maguirea & Stonesa koji nisu primili ni jedan ali su slepci.. ali si ti nasao bas ove nase da ubacis u pricu. Vidic je bolji od njega , da se zna.
V

Voždovački

pre preko 1 godinu

Oni jadni ga videli protiv smorene Belgije, slabašne Kanade i Japana i Maroka koji je bezpotrebno respektovao prosečnu hrvatsku i odmah se zaleću da ga kupe.
G

Gost33

pre preko 1 godinu

Decko vec par godina vazi za najperspektivnijeg odbrambenog igraca Evrope.
g

gost098

pre preko 1 godinu

Svaki iolevozbiljan klub skautira igrače mjesecima. Zar stvarno misliš da bi Real,Chelsea,City i ostali davali 100+ miliona za igrača.
B

Buljson 1976*

pre preko 1 godinu

Ne znam ni gde ovaj lik igra, u kom klubu ali bi voleo da ga Real kupi i da baci 100.miliona. Ovaj je u rangu svakog prosečnog igrača iz španske lige maksimalno. Sad posle Brazila mu naglo pada cena, kad njega Lukaku onako uništi i Japanci.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

znaci ne pratis fudbal bas nikako... igra u lajpcigu
G

Grey

pre preko 1 godinu

Real pravi ponovo lagano timcinu,Gvaridiol i Belingem ovog leta,2024e Haland uz vec Valverdea,Vinisijusa,Rodriga,Cuamenija,Kamavinge...
G

Gost99

pre preko 1 godinu

Siti ce im prodati Halanda sutra,ali malo sutra
Q

Q

pre preko 1 godinu

Posle se nadje da kaze Real nije plastika jer osvaja trofeje.I moja baba bi osvajala trofeje da trosi kao Real. Najvise su kupovali igrace za 100+ m.
S

Suhoj37

pre preko 1 godinu

Real nikako nije plastika. Ima iza sebe istoriju, trofeje, bogatu tradiciju...nije kao neki koji nigde nisu bili maltene pola veka i odjednom dođe neki Arapin, ne zna šta će sa parama i ajde 200 miliona za ovoga, 200 miliona za onoga...i na kraju opet ništa.
g

gost098

pre preko 1 godinu

Pitaj to Man City i PSG!
Q

Q

pre preko 1 godinu

@Suhoj37 Koju Istoriju ? onu pod Frankom ili gde sve pare iz Kraljevske porodice ide u Real ? iza sebe 14 LS,a od toga 7 pod Frankom i posle toga jos 4 sumnjive LS gde su ih gurale Sudije.Toliko o toj istoriji. Ovaj sto je spomenuo City ne bi to rekao da zna da City ima Evropski trofej i da ima vise titula pre dolaska Arapa od Njukasla koji nije po vama plastika,a trosi vise para nego City,ali dobro.
Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Дечко само мало више мотивисан због атмосфере и првенства, иначе, исподпросјечан играч
g

gost098

pre preko 1 godinu

Apsolutno si u pravu, najbolji skautu svijeta. Javi Realu da kupuje mačka u vreći. Štoviše "lično" nazovi Pereza i savjetuj ga. Ipak si ti vrhunski znalac. Stvarno neki lupe i ostanu živi. Tu de ne radi o tome dal je odličan ili ne,nego zato što je Hrvat!
S

Superhik

pre preko 1 godinu

Nije u redu da tako pričaš, ukoliko ga ranije nisi gledao. Treba biti pošten pa reći, dok je još nastupao za Dinamo, moglo se vidjeti da će mali postati klasa. Istrpili su neke njegove greške (slično Pavloviću i Erakoviću) i to im se višestruko isplatilo. Dok je bio u Dinamu za njega su veće pare nudili Marselo Bijelsa i Lids, ali ga je otac savjetovao da prihvati ponudu Lajpciga, pošto mu je kao mladom igraču najvažnije da igra, a da će mu u Engleskoj mnogo teže opraštati greške. Pokazalo se da je bio apsolutno u pravu jer je njegov uspon od odlaska u Lajpcig meteorski...
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

@gost098 Evo ti primer moguće vrlo sličan Gvardiolu, James Rodriguez 2014 eksplodirao na Svetskom prvenstvu u Brazilu, pre toga bio solidan (ništa više) igrač Monaka, pa ga Real kupio na konto tih igara na SP i dobio baš to, jednu veliku "mačku u džaku".
G

Gost1993

pre preko 1 godinu

Šta kaže Željko Pantić, koliko puta su bolji Pavlović i Milenković na poziciji "nisu krivi ni za jedan gol na ovom prvenstvu, sve je to maslo Erakovića i malog Ilića", od ovog prosečnog štopera?
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Pa i nisu krivi u bar 60% situacija. Svi golovi su nam dolazili sa strana gde su naši nepostojeći, lažni bekovi (Kostić i Živković) ostavljali toliko prostora protivničkim krilima da su ovi mogli kamion da poteraju tuda a ne loptu. Takođe naš vezni red je bio u većini situacija blago rečeno užasan i ne siguran. A to je sve opet posledica glupe taktike sa 3 pozadi i poluspremnim igračima koji su igrali.
A

Asano0

pre preko 1 godinu

Tesko bi on mogao sacuvati Mitrovica, Vlahovića ili Rikarda.
U

U

pre preko 1 godinu

Sunce ti kakav igrač Bržeg štopera u životu nisam video!
c

cccc

pre preko 1 godinu

Ni do kolena on nije našem Pavloviću.
V

Vinegar

pre preko 1 godinu

Razumem sve, ne volimo se mi i oni, ali pricati o igrackim kvalitetima, mora se biti objektivan. Gvardiol je sve ono sto fali nasima. Zato ce ovaj momak biti ono sto su bili Vidic i Ivanovic, pa i Kolarov (kod njega je u pitanju samo gde je igrao), a nama cak ni Pavlovic nece videti te visine.
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Lagano 100 m za njega, za Belingema od 100-150m, za Mbapea 200 m, i Endrika 60 m, ima li jos ko? Koji god igrac odigra malo bolje odma ga Real trazi, a pare nisu problem
š

štajebre

pre preko 1 godinu

Pa ne trebaju ti pare da pišeš ove bajke po internetu,besplatno je
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Kako da im bude problem kad iza njih banka stoji. Nastampa malo para i gotovo
N

No.1

pre preko 1 godinu

U Czv bi grejao klupu!

kln

pre preko 1 godinu

Igrao beka*
@

@No.1

pre preko 1 godinu

Obicno je tako. Igraju mamini sinovi, sve sami menadzeri se pitaju, a talenti ni ne vide prvi tim, zaista zalosno...
S

Suhoj37

pre preko 1 godinu

Igrao bi utakmicu/dve, onda bi otišao u Grafičar na kaljenje ili na neku pozajmicu i otišao bi negde za 0 plus 20% od sledeće prodaje što bi bilo predstavljeno kao Terzićev majstorski potez.