Komentari na vest

Realov završni izbor: Porodično nasleđe, stara čežnja, svetla budućnost ili pobednički karakter?

B

Bastonpgg

pre gotovo 3 godine

Najbolji izbor mislim da bi bio Venger.Da pokusaju da ga nagovore da se vrati na 2 sezone da odradi smjenu generacije i da Raula postave za pomocnog trenera da bi stekao iskustvo.Jer ako ko umije sa mladim igracima ,sto je Realu potrebno,to je Venger.A takodje znamo koliko ga Perez postuje.
b

boyka

pre gotovo 3 godine

iskreno mislim da bi konte, bio taj koji bi sigurno doneo nesto novo, nesto sto jos nije vidjeno u madridu.. iz kluba sigurno odlaze Marselo, Isko, l.vaskez, odozorla, sebaljos, velika sansa postoji da se vrati hakimi, jovic,b. dijaz, (nije jos uvijek otkupljen ni T.ernandez).. nzn za vas ali ja bi bas nesto volio gledati Konteov 3-5-2 sa Kurtoom, ramos, varan, alaba, bejl( valjda ostane) hakimi, kazemiro, kors,(modric) valdeverlde, benzema hazar (jovic).. sve bi prstalo a jedino bi od pomenutih benzema bio oslobodjen trcanja..
T

Titula u teškoj situaciji

pre gotovo 3 godine

Ako mene pitate, najbolje rešenje je Joakim Jogi Lev. Raul i Alonso, mačka u džaku, može da bude super, a može da bude i fijasko, kao Pirlo u Juventusu. Konte, em ne bih voleo da imam u klubu trenera koji stalno kuka, da sam na njihovom mestu, em mislim da je previše defanzivan za Real, i da se njegova igra ne bi baš lepo uhvatila u Španiji. Poketino ne samo što je pod ugovorom nego ima i taj oreol gubitnika što Realu nije potrebno.
J

JARCHEVINA

pre gotovo 3 godine

Konte defanzivan hahaha ..Pa jesi li ti pratio ovaj Zidanov Real,igraju odvratniji fudbal od Atletika..
t

tyrion_lannister94

pre gotovo 3 godine

konte glavni,alonso pomocni trener..top
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Nisam siguran da je Real spreman da rizikuje sa Alonsom ili Raulom. Isto tako ne verujem da će Konte doći, ne bi njega trpeo Perez ako budu loši rezultati. Ne bi me čudilo da se pojavi neko peto ime u trci
Z

Zzzzz...

pre gotovo 3 godine

Konte bi tamo septembar pregurao,poslije teško..
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Od ovih raul ili alonso. Da jesu neiskusni, ali ne znamo kakvi su treneri. Za poketina i kontea znamo. Poketino, veciti gubitnik, koji je uspeo da izgubi sve sto se izgubiti moze. Covek nije uzeo titulu sa psz u francuskoj, o čemu dalje da pricamo. Konte ne bi januar docekao, posvadjao bi se sa ramosom, benzemom, perezom.
M

M17

pre gotovo 3 godine

Niko od navedenih nije pravi izbor za Real, dvojica pocetnika, jedan hronicni gubitnik i jedan "ludak" koji se ne uklapa u njihovu koncepciju, sigurno mogu naci boljeg kandidata, makar oni mogu da plate koga hoce.
G

Gostimir

pre gotovo 3 godine

Može Lalatović
v

vladaHM

pre gotovo 3 godine

Voleo bih videti Kontea na klupi Reala. Ako je on sa Interom uspeo uraditi onakav posao onda bi i sa ovim igracima Reala uradio sjajan posao. A definitivno ce se sastav poboljsati jer se jednostavno mora to desiti. Raula i Alonsa bih pre video u nekom klubu u ligama petice pa tek onda u Realu. Jednostavno, veliki je to pritisak. Pirlo nije uspeo, Lampard nije uspeo. Veci broj legendi koji su trenirali velike klubove nisu prosli dobro.
r

roni

pre gotovo 3 godine

ako su porodicno nasledje i fizicki izgled parametri koji odlucuju onda je ivan kampo prvi favorit za trenera reala
x

x

pre gotovo 3 godine

Iskreno, sa Konteom bi bili najopasniji. Sve ovo ostalo tu i tamo..
9

951357

pre gotovo 3 godine

Konte ne bi vezao 3 meseca kad bi umisljene zvezde krenule da ga sabotiraju...
M

Mykonos

pre gotovo 3 godine

A koje su to umisljene zvezde trenutno u Realu? Isco? Nacho? Odriozola? Mendy? Modric? Kros? Benzema? Asensio? ko? Nemoj da se blamiras.