Komentari na vest

RESTART

L

Lazeta

pre 9 meseci

Dragovic je visok 184cm, pa Erakovic je ispod 180 covece a pise da je 186..
D

Daktilografi sever

pre 9 meseci

Koja demagogija...Restartovace njih klubovi iz prvog, drugog i cetvrtog sesira u LS.
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Restartovali su vas Mladost Gat, Kolubara, Čukarički, Surdulica, itd itdddddd. Restartovala vas je Zvezda sa 6 u nizu, i preko 100 bodova razlike u tih 6 godina. O tim LŠ šeširima možeš samo da sanjaš. LŠ je za velike klubove, za Evropske i Svetske šampione, a ne za male klubiće za koje niko ne zna van prostora bivše Jugoslavije. Lepo vam je rekao Mamić, Zvezda će od partizana napraviti punoletno lice od 18 godina bez titule. Ajde u krevet pa sanjaj titulu, sanjaj LŠ, a LŠ pehar ne možeš čak ni da sanjaš. Podrška za Bahara i sve igrače pogotovo Afrikance.
L

Logitech

pre 9 meseci

Pa oni su vec imali Restart 2014. godine hahaha.
N

Nenad red star fan

pre 9 meseci

I dalje imamo previse igraca u timu, to stvara ogromne i bespotrebne troskove. Drugo, kada imate mnogo igraca, mnogo njih i ne igra i tu mora da se radja manje ili vece nezadovoljstvo sto nije dobro za tim. Ne razumem zasto se ne sklone svi na koje se ne racuna kao sto je uradjeno sa Srnicem i Gobeljicem za koga mi nije jasno kako ne moze da nadje neki klub makar u drugoj Turskoj ligi, Kipru, Azerbejdzanu ili tako nesto....ne nego on trenira sa strane i dalje prima veliku platu. Mnogo poslovanja ima koje nije domacinsko i zato Zvezda i dalje nije zbrisala dugove uprkos sestoj godini u grupnoj fazi evropskih takmicenja. Kao da je to nekom u interesu. Sa novim igracima koji se najavljuju bice novog prenatrpavanja igrackog kadra. Tu su i mladi igraci, zvezdina deca koja bi trebala da imaju prostor da igraju i sa se razvijaju, kako se trenutno radi to nece biti moguce kroz Zvezdu vec samo kroz Graficar i OFK, sto je ipak drugi rang takmicenja. Za LS igrati sa krilnim napadacima Mitovicem i Bukarijem na levom beku je ogroman rizik i promaja pozadi. U superligi to nisu mnogo kaznjavali jer nijedna ekipa nema kvalitet ali u evropi ce biti surovo. Po mom misljenju, Rodic i Kanga su trebalo biti prodati ili pusteni za dz, bar da rasterete platni spisak posto nece biti mnogo minuta za njih niti neke vajde za tim. Katai uz veliko postovanje prema njemu je u silaznoj putanji vec drugu godinu, nema snage za ceo mec, mozda da bude dzoker i da ulazi poslednjih pola sata i na svezinu i vestinu da napravi neku razliku. Vigo je trebao da se skloni iz tima ako vec nece igrati ili da se raskine pozajmica ali ima ta opcija.
N

Nemaš pojma

pre 9 meseci

Svaki ozbiljan tim mora povrh igrača da ima z svakoga rezervu a iza toga i rezervu za rezervu ,znaci 3tima -koliko god to smješno zvuči. Povrede,crveni kartoni ,umor -sve to Treba pokušati nulirati, izrotirati Itd. Svako dobro
S

Srbija Majka

pre 9 meseci

Na zalost...ali nam je taj dvomec sa Makabijem pokazao sve limite nase ekipe i dao jasnu sliku da je vrijeme za potpuni reset i promjene u Crvenoj Zvezdi. Mislim da tu utakmicu i da smo otisli na poluvrijeme sa onih 2:0, nebi na kraju dobili...jer su nas u svakom segmentu igre nadigrali u drugom poluvremenu i pokazali da su u tom trenutku prije svega fizicki bili nadmocniji a i konkretniji u zelji da nas dobiju. Nismo imali snage za 90 minuta...i ti je bilo vise nego evidentno i ocigledno, i u drugom poluvremenu je bila igra macke i misa..jer su nas razbili trkacki i direktnim fudbalom kakav i sada vidimo u Crvenoj Zvezdi sa Barakom Baharaom. Naprosto je covjek slozio ekipu po sistemu koji ne trpi ne disciplinu, ne zalaganje i trcanje, a onda ostale segmente podredio tome da od prosjecne ekipe stvori masinu koja je na isti nacin razbila Olimpijakos i Zvezdu. Iz tog neuspjeha smo uvidjeli kolika je uloga trenera i brzo pridodali sportskom sektoru Marina...a ovo je vec sada za tako kratko vrijeme rezultat istih i nacin na koji je ekipa pocela da igra. Ako ovaj dvojac ostane na duze staze dio Zvezdinog kolektiva...ja ocekujem da pravimo iznenadjenja i u Ligi Sampiona i igramo zapazenu ulogu u istom.
A

Aca LJotic

pre 9 meseci

To je tacno dosta starih igraca je otislo dosta novih igraca je doslo stari trener je otiso novi trener je doso samo su pobede ostale.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 9 meseci

Poštovana Zvezdaška braćo, nema razloga za svađu, muslim da je svima poznato da sam JA jedan od pet najvećih kritičara Terzića zbog mnogo razloga koji su za poslednjih 5-6 godina toliko očigledni da samo slepcu i moralnom liliputancu nije bilo jasno i vidljivo šta je sve taj čovek radio i za koliko je desetina miliona evra osakatio Zvezdu. Na stranu to i da se više ne pobavljamo,,,, ALI SE PRAVDE RADI MORA PRIZNATI : DA JE POSLE KO ZNA KOLIKO GODINA PRELAZNI ROK ODRAĐEN NA VREME. .... DA JE DOVEDEN KVALITETAN TRENER I KVALITETNA POJAČANJA .... DA TRENER IPAK IMA VREMENA DA SREDI IGRU I TIM..... DA ZVEZDA KONAČNO IGRA FUDBAL KOJI JE KRASIO OVAJ KLUB KROZ NAJDUŽI DEO NJEGOVE ISTORIJE ,,,OD VREMENA PIŽONA KOJE PAMTIM I PIKSIJA,DEJE,ROBIJA,BELODEDIĆA,SINIŠE ITDDD...KONAČNO DANAS GLEDAM TAKVU IGRU ZVEZDE. Ali bilo bi glupo da i pored svega toga očekujemo neka nerealna čuda u LŠ.... jednostavno LŠ je još uvek viši nivo koji teško možemo da ispariramo. AKO OSVOJIMO TREĆE MESTO U GRUPI , ZA MENE ĆE TO BITI OGROMAN USPEH. Ali sačekajmo prvo žreb, ,,,a do tada uživajmo u dosadašnjoj lepoj igri ovog tima. NAPRED ZVEZDOOOOO!!!!! 🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴
s

srka

pre 9 meseci

Nikakve tu posebno lepe igre nema. Miljama je to daleko od fudbala, koji se igrao u vreme Piksija, Deje i svih nabrojanih. Ovo je fudbal koji krasi presing, velika borbenost, visok intenzitet, taktički detalji. Dve totalno različite dimenzije. Nema veze ni sa kakvom kritikom. Zvezda u Ligi šampiona može jedino tako da parira vrhunskim ekipama. Što čvršće, agresivnije, jako na svakom delu terena, neka oduzeta lopta na protivničkoj polovini terena, jedno, dva dodavanja, završnica i to je to. Kakva crna lepa igra, od toga nema ništa.
U

U inat dusmanima

pre 9 meseci

Pa ja sam ti milion puta rekao da od Terzica i Mamica vecih i boljih strucnjaka za fudbal nema na celom Balkanu,al sta to vredi pricati ljudima koji hoce USPEH PREKO NOCI I ODMAH i misle da za par godina Zvezda moze da postane Real Madrid ili Barsa sa najmanjim budzetom u LS i LE,pa ne moze rodjaci,za sve je potrebno VREME i STRPLJENJE,tako je bilo tako ce i biti uvek,cim ste prestali sa propagandom po forumima,sajtovima,portalima i spinovanjem protiv Terzica i uprave i pustili ljude na miru da rade svoj posao,dobili smo odmah Odlicnu ekipu,trenera i pojacanja,znaci nista ne moze preko noci da se napravi,i to vi "strucnjaci" morate da zapamtite,za sve je potrebno VREME I STRPLJENJE!
z

zvezda100%

pre 9 meseci

Kabic sta je sa njim? Vigo ?

gemathegreat

pre 9 meseci

Šta te briga ??? Ovi što igraju pokidaše.
G

GeOs

pre 9 meseci

Ja jedino ne kapiram kako vi sve "svaljujete" na izgubljenu loptu Kange. Izgubio je u opsanoj zoni ???? na 45 metra od gola je znaci opasna zona ????. Ljudi, na tom delu terena se na svakoj utakmici izgubi par lopti. I to mnogo bolji igtaci gube loptu. Jedini krivac za ovaj gol je Borjan koji je jos uvek slavio odbranjeni penal. To je jedina istina. Sve ostalo se zove "tupljenje".
m

miki1973

pre 9 meseci

Udri po Kangi, a sto Borjan udara u grudi i nema pojma sta se desava na terenu ne veze. Ni klinac od 20 godina dje odbranio penal ne bi se tako ponasao, a ne neko ko je uveliko presao 30.Cenim i postujem Borjana jod od one prve odbrane protiv Krasnodara kada nas je iscupao na kraju utakmice i od tada Zvezda krece ka gore... Ipak budimo fer koliko je kriv Kanga jos je vise kriv Borjan
P

Pera genije

pre 9 meseci

Vidim da u mnogim komentarima provejava mišljenje da je za prošlogodišnje ispadanje kriv Kanga, naravno da ima njegove krivice kao i celog tima. Da sada nemamo tim za LŠ? Kao prvo najveću krivicu za prošlogodišnje ispadanje po meni snosi Stanković sa svojim stručnim štabom. Ekipa je totalno bila fizički nespremna, a u dobroj meri i psihički. To naravno povlači jedno drugo, jer kad nema snage i glava drugačije rezonuje. I u prolećnom delu kod Milojevića nije bilo ništa bolje. Druga stvar leži u krivici ljudi koji su zaduženi za transfere. Uvek se sa pojačanjima kasni, i onda se bezglavo juri po sistemu daj šta daš. Ove godine je bolje, Bahar je pripreme dočekao sa gotovim rosterom. Naravno da još neko pravo pojačanje ne bi bilo na odmet, čisto u smislu da imamo adekvatne zamene. Ovo mislim za Evropu. U našem prvenstvu i ovi klinci mogu da odgovore većini zadataka. Što se tiče same LŠ mnogo će zavisiti od žreba koji može da bude paklen? Dosta toga može da zavisi od prvog šešira? U drugom su sve same ale. Primarna stvar bi trebala da nam bude borba za treće mesto. Mislim da to ovaj tim sa sadašnjim okolnostima može da izvuče, jer ako poredimo ovaj naš i tim Makabija od prošle godine mislim da smo mnogo kvalitetniji i da je ekipa dobro fizički pripremljena. Znam da nije reper za poređenje ali gledajući utakmice u prvenstvu vidi se koliko igrači Zvezde lakše dišu i posle šprinteva i sa loptom a i bez nje, kako reaguju posle presinga, jednostavno smo nekako i spremniji i brži nego predhodne godine.
P

Pokret Don Vito Corleone

pre 9 meseci

@orsolini – slažemo se za sve što si naveo osim za igru Bukarija! Čovek je potpuno tehnički neobučen, nema duel igru (sve je to nekako na silu), vrlo grub, što neće prolaziti u LŠ, često odsutan iz igre, nema izrađen udarac na gol, nema profilisan centaršut. Šta od njega možemo očekivati u LŠ (ako bude igrao)?! Ništa, isto što i iz grupne faze LE (Fradi, Monako, Trabzon), prošle jeseni, kada je bio jedan od najlošijih igrača Zvezde!
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. PODRŠKA ZA SVE ZVEZDINE AFRIKANCE, U INAT LAŽNIM ZVEZDAŠIMA.
D

Djape NBG

pre 9 meseci

@Lažni Don Vito Corleone. Hoćeš ti da doniraš 50 miliona evra, pa da Zvezda dovede 5 igrača koji su bolji od ovih Afrikanaca koje prozivaš u svakom komentaru.
Ч

Чика

pre 9 meseci

Да Буки има дриблинг, завршницу и да се добро служи левом ногом, поред своје брзине, никад неби дошао у Звезду!

❤️❤️❤️

pre 9 meseci

Napravljena je lepa selekcija i ostalo je ono sto valja, a zao mi je kedino sto Erakovic nije tu ali moramo i da ptodamo nekog... Nedostaje nam jedan dobar pravi napadac i eventualno stoper da bi se Micko vratio na zadnjeg veznog. Puna podrska za ekipu.
J

Jovanaki6

pre 9 meseci

Ljudi dajte ne lupajte gluposti molim vas… podrska momcima do kraja, ja sam siguran da cemo gledati lep fudbal na nasoj Mari! Napred Zvezdo tebe volim ja, napred Zvezdo ti si najbolja!!!!!
i

istina je negde tamo

pre 9 meseci

Sad vam i Mićko ne valja... E da je sreće da su nam svi igraci kao on.. vredan, radan, tih, gine na terenu i sto je najvaznije bas bas retko gresi... Ne igra za 10 ali nikad nije odigrao za 6... Brozovic za sirotinju, brutalno zahvalan igrac
I

Integralac

pre 9 meseci

Ljudi pazite na novom mbet sajtu sto ima chat! https://beta.mozzartbet.com/sr/mozz-app?mozzAppConversation=64be5b34acba09664e7a511d
d

disco cigareta

pre 9 meseci

Čitam komentare i ne verujem, u kojoj fantaziji zive ljudi.. kao nemamo tim za LŠ... Pa naravno da ga nemamo, kako da ga imamo, reprezentacija Srbije bi se borila za 3. mesto u LŠ, pogledajte samo koliko naši najbolji reprezentativci imaju nastupa u lš ( nastupa, ne uspeha ), ako izuzmemo Tadića. Mitar nije omirisao ls, Vlahovic par mlakih utakmica, SMS 0 partija... Mi smo poslednji ešalon Evropskog fudbala, prihvatite to, lakse ce vam pasti kad surova realnost zakuca na vrata.
P

Pokret Don Vito Corleone@disco cigareta

pre 9 meseci

@disco cigareta – Surovo, ali istinito! Samo bi smo dodali da je naša surova realnost, u tome što su u Zvezdi favorizovani drugorazredni Afrikanci, koji će u grupnoj fazi LŠ, dokazati svu bespredmetnost svoga postojanja u Zvezdi! Ko ne veruje, uveriće se! Podrška za školovane mlade igrače Zvezde! Mi, iz “Pokreta Don Vito Corleone” želimo da više igraju Kabić, Šljivić, Nedeljković! Hoćemo da se pruži šansa mladom štoperu Andreju Đuriću! Hoćemo da se dovedu mladi napadači Kahvić i Luković! U tom slučaju Marakana bi bila tesna! “Vox populi, vox Dei” (Glas naroda, glas Boga)!

VecaBg1971

pre 9 meseci

Jesmo promenili 90% ekipe ali smo i dalje boranija za Evropu. Ko jos potrosi 3 miliona za pojacanja a hoce da igra LŠ?! Smesne su price nase dominacije u domacoj ligi, samo je Evropa merilo snage tima. Zivi bili pa videli...
c

czns

pre 9 meseci

To sto se igraci prodaju za milione to je biznis. Ako igrac ne kosta puno ne mora da znaci da je los. Glazer je bolji od polovine golmana iz Premier lige a 10x manja plata. Ako se uigraju i bez straha, ja verujem...
s

srka

pre 9 meseci

U najmanju ruku, očekujem da više ne budu topovsko meso i da ne služe velikima za popravljanje gol razlike. To će već biti uspeh. Sve preko toga biće čist ćar.

Gradinaboys

pre 9 meseci

Najbolja rečenica u tekstu je: Gobeljiću se traži klub.😂😂😂
D

De jàn

pre 9 meseci

Najbolje igramo protiv ekipa koje hoce da napadaju (Fenerbahce, Fiorentina, Zenit) jer tada se otvara prostor za Bukarija, Mitrovica i Olajinku. Znam da je bio pripremni period, ali vec tada se moglo vidjeti da Barak ne sprema ekipu za Ligu Srbije, neko za LS. Nas pun potencijal cemo tek vidjeti kada se neka ekipa odluci igrati napadacki protiv nas.
V

Vdusan

pre 9 meseci

Restart ce tek biti na jesen. Zvezda ne moze da radi ono sto radi Makabi, jer Makabi u domacoj ligi ima protivnike koji igraju fudbal. Zvezda nema. Zvezda ne moze da trci kao Totenhem. Cak se i Makabi naprimao golova prosle sezone u Ligi sampiona, jer da se fudbal moze vrhunski igrati bez bekova, Kafu, Zaneti, Geri Nevil, Ramos, Maldini i ostali bi bili moleri. Najzalosnije od svega je sto u jos jednu sezonu ulazimo sa Rodicem u rosteru. Ni Mitrovic ni Bukari nisu za defanzivne zadatke .Tek sledeca sezona ce pokazati sta je Bahar uradio od Zvezde, bilo to dobro ili ne.
o

orsolini

pre 9 meseci

To bi sve bilo tačno da je ovo 2013. godina. Sve manje timova igra bez bekova, već upravo ovako, sa krilima koja proktivaju celu jednu stranu. Od svog do protivničkog gola. Bekove ne mogu da igraju, to da, ali ovakva krila da. Po čemu to ne mogu da ispunjavaju defanzivne zadatke? Mitrović to recimo radi vrlo dobro, da ne kažem odlično. Bukari ume da se uspava u našoj ligi, ali protiv Zenita, Fenera i Fiorentine je kidisao bukvalno. Onako nizak, nabijen i agresivan kad ti se nabije u telo i balvanima svojim (nogama) krene da ti čeprka loptu, ne bude ti svejedno.
f

fusbaler

pre 9 meseci

ovde su imali lagan prolaz, ispali su zbog svojeglavog kange, amatera mistera i malo je reci smotanog pavkova.Sami sebe smo izbacili slabom kondicijom jedva su trcali.
V

Viki Miljković

pre 9 meseci

Odbijanje Kange da izađe iz igre nikada neću zaboraviti. Žao mi je što i dalje nosi sveti dres.
w

wow

pre 9 meseci

Kangu su tada bukvalno hteli da zadave ......Ali ljudi moji,sve je pocelo pravljenjem penala ,,penaldzije srnica''(dosao covek metar i zilet da skace) koji je Borjan fantasticno odbranio i kasnije sve palo u vodu Kanginim neizbacivanjem Bukarija u kontru .... Ako i bude Kanginih ,,slicnih bubica'' (kad bude dobio sansu) trener to nece trpeti sigurno ......
G

Gosthjk

pre 9 meseci

Da je Kanga uradio bilo sta sem onoga sto je uradio, Zvezda bi prosla. Haifa pregazena, psihicki pala, Kanga zezne, oni ubodu gol koji ulazi jednom u 100000 suteva, i situacija se preokrene. Ali, ko zna zasto je to dobro, jer sa druge strane, da se to nije desilo, ne bi smo ni imali ovakav tim niti ovakvu igru sada.
B

Burek

pre 9 meseci

Gobelja bi bio starter protiv Voše
p

pefi882

pre 9 meseci

Bolje rečeno, redstart xe xe
n

navijač1989

pre 9 meseci

Glazer - Dragović, Mijailović, (Drkušić) - Mitrović, Stamenić, (Lavi), Bukari - Kraso, Ivanić - Olajinka(novi špic), mnogo moćno deluje. Marinu, Baharu i ostalima kapa dole.
Z

Zvezda 91

pre 9 meseci

Te veceri nas je upropastio i izvacio KANGA, kao i svaki put taj je najveci krivac za svaki nas veliki poraz .
P

Pedja108

pre 9 meseci

Kangi bi jos tada dao sut kartu. To nije bila njegova jedina greska. I protiv Serifa je napravio bespotreban faul ispred sesnaesterca, posle cega sledi gol. A protiv Makabija je uspeo u par sekundi da psiholoski preokrene utakmicu u njihovu korist. Kad je usao protiv Spartaka, napravio im je sansu. Potpuno je neozbiljan, bez trunke postovanja za tim i takve treba otpustiti. Sta on moze da igra, a da ne pogresi?
D

Don Vito Korleone.

pre 9 meseci

Dovodjenjem Bakara g-din Mrkela je pokazao da radi preozbiljan posao. Usledila je metla jer Zvezda je iznad svih. Od starih zasluga se ne živi. Kad se popenju na krov Evrope, obrnu igricu i Terzic a i Mrka ce otici, jer nema dalje. Tako i Miki Borjan, Šilijo Peśić, Srna, Gobelja, Katai… plaketa, sat i sezonska, uz šal - druga kuća. Nema sentimenta. Ostali mu još Mića iz Jarka i Geler Kanga, od stotinu ljeta, fazon da se ne ljubimo.
F

Fuštar

pre 9 meseci

Još uvek ima mnogo neozbiljnih fudbalera u Zvezdi! Magiko,Rodić, Mićko, Kanga, Ado, Degenek...da se ne zaebavamo!
0

090

pre 9 meseci

TREBAO JE RESTART I GODINU PRE DA SE DESI..ALI OPET BOLJE IKAD NEGO NIKAD
P

Pokret Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Voleli bi smo da Zvezda osvoji prvo mesto u grupnoj fazi LŠ, ali naravno ne verujemo u to. Nije realno! Dobro će biti da imamo obezbeđeno mesto u LE! Zašto ne vrerujemo u povoljan rasplet u LŠ?! Samo zbog toga što ne verujemo u afričke “kapitalce”, veoma skromnog tehničkog znanja! Kako može u LŠ igrati Kraso, igrač iz jednog stabilnog francuskog drugoligaša Sent Etjena?! Kako može igrati Olajnjinka, koji je pet godina proveo u Češkoj, a niko ga nije primetio iz Evrope?! Kako mugu u LŠ igrati Bukari i Kangva, koji se nisu videli prošle godine u LE!
l

la paname

pre 9 meseci

Ja verujem i u grupi smrti osvajamo LŠ
1

123fanki

pre 9 meseci

Apsolutna i bezrezervna podrška Baharu, stručnim štabu i Marinu. Ekipa igra totalno drugacije, a mora se priznati i značajno bolje, lepršavije, lepše... U odnosu na bilo koju Zvezdu u poslednjih bar 10 godina. 90% dovedenih pojačanja su stvarno i pojačanja. U LS kao tim sa ovim budžetom koji Tvorza spominje a to je 40-50 mil EUR, svakako imamo šta da tražimo i očekujemo, a to je proleće u LE a ako Bog da i u LS. Igru imamo, 11 dobrih igrača imamo, fali jos 2-3, finansije imamo (samofinansiranje plus država plus sponzori), tako da ne treba biti lažno skroman, kao što nisu ni sami i igrači ni čelnici fkcz. Svi očekuju uspeh u grupi LS, a uspeh je 3. Mesto a ako bog da što da ne i to 2. Mesto. Na kraju krajeva imamo i dugove, ali ko ih pa danas nema.. Jedan Amazon sd finansira iz kredita, jedna Tesla se finansira iz kredita, a da ne spominjem sve velike klubove evrope... Sportski pozdrav braćo delije
v

v1ad

pre 9 meseci

Sklonjeni neozbiljni fudbaleri poput Borjana, Kange, Kataija, Pavkova i Srnica. Da ne pominjemo trenera. Kakvo neznanje trenersko moras da imas da bi ti 1. Igrao Erakovic beka. 2. Srnic bio na terenu 3. Ivanic igrao krilo. 4. Pesic igrao pre Ohija. 4. Usao Pavkov.
T

Tralala

pre 9 meseci

Ne mogu da docekam da vidim ko ce biti taj napadac. Nadam se taj Barakov pik. 🔴⚪🔴
N

Nenad232

pre 9 meseci

Baš tako. Dosta nam je više Kulibalija, Dionija i sličnih promašaja na poziciji napadača. Jako dugo nije pogodjen 1. špic napadač. Mislim da ako budemo imali na ove 3 pozicije pogotke sa pojačanjima, bez obzira i na to kako sada dobro delujemo, tim bi mogao i do 25-30 % da bude bolji. Sportski pozdrav
d

d. g.

pre 9 meseci

Gol je Borjanov, a ne Kangin. U drugom poluvremenu je ušao Kangva umesto Kange i uspešno se krio iza protivničkim igrača. Kreatori Kangva i Srnić.
A

Aranđel

pre 9 meseci

Nedostatak kvaliteta mozes da dopunis fizickom spremom i zeljom,ali ako nemas nista od toga onda u LS sluzis za nabijanje gol razlike.
a

a...

pre 9 meseci

...kako се надокнађује кад имаш буџет 50 милиона евра, а противник милијарду евра? Шта ту треба извести, какву стратегију на терену или у управи?
E

Eh da se ja ptam

pre 9 meseci

Kanga, mars iz Zvezde!!!!
r

realnooo

pre 9 meseci

pod hitno dovesti barem jos dva igraca ,nema se sta cekati...
M

Mitros

pre 9 meseci

To da li se Zvezda restartovala i kako videćemo u Ligi šampiona. Olako se zaboravilo da je Zvezda bila poslednja u grupi Lige Evrope prošle sezone. Baš me zanima da vidim kako će Degenek, Mićko, Rodić i ostala vesela družina da sačuva recimo Mbapea, Vinisijusa, Sanea itd. Ove tragikomične utakmice u našoj ligi sa poluamaterima nisu reper ni za šta, kao ni vesele utakmice sa priprema koje niko ne shvata ozbiljno.
V

Vasilis

pre 9 meseci

Sigurno ih nece sacuvati, kao sto ih niko na svetu ne moze sacuvati. Ne ocekuje niko da se grupa prodje, ulozili su oko 3-4 miliona u pojacanja sto predstavlja 15 dana plate jednog Mbapea. Hocemo da vidimo dobru igru, zelju, da se ne skidaju gace jos pre nego sto smo poceli. Iz prvog sesira, ako se posreci, mozemo i te kako sa ovako mucenom Barsom, Fejnordom i Seviljom, drugi sesir je pakao, a iz cetvrtog mozemo sa svima. Bahar je doveden da napravi ovo sto jeste i da ga podrzimo, prava Baharova Zvezda ce se videti sledece sezone.
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Ja to uporno pričam. Liga šampiona je druga dimenzija. To su sve Ale i Aždaje, sa budžetima od 10 do 30 puta većim od Zvezde. Stvorili smo sliku o Zvezdi koja nije realna, jer deremo sve u našoj ligi. Našu ligu bi osvojili i sa rezervnim timom. Zvezdi pod hitno treba par mnogo ozbiljnih proverenih pojačanja za LŠ jer smo trenutno tanki za LŠ. Ali sa par ozbiljnih pojačanja imali bi čemu da se nadamo. U svakom slučaju podrška za Bahara i sve igrače pogotovo Afrikance.
@

@Vasilis

pre 9 meseci

Meni je pre svega nepoznanica Zvezdina odbrana i Baharovi eksperimenti sa istom mi ne ulivaju poverenje. Rodić koji je već duže vreme u padu odjednom postaje štoper u 32 godini i centralna figura odbrane, Mijailović isto odjednom postaje štoper u jesen karijere prvi put u životu. Bilo je problema i u domaćoj ligi na nekim utakmicama i zasigurno bi bili ozbiljniji da se radilo o ozbiljnim timovima.
e

evo kunem se

pre 9 meseci

Sada sam se iznervirao skoro kao i toga dana na Marakani. Da mi nije bilo žao novog telefona tada (ili barem da je bio službeni) gadjao bi onog malog Gabonaša . Uhhh to i Bordo ...

MILAN1989

pre 9 meseci

Не знам само како неко може да упореди Бордо и Макаби. Против Бордоа се играло да клуб преживи, док смо против Макабија имали сигурну јесен у Европи.
J

Jack Sparrow

pre 9 meseci

Ne restart nego ozbiljan trener.
И

И

pre 9 meseci

Требао је странац да дође да би се схватило колико је брзина важна у данашњем фудбалу, омогућује транзицију и игру са мало додира, што ти даје шансу да победиш и бољег од себе.