REZZIME DANA (četvrtak): Izvuče se Barsa, ali je falilo golova na Selhurstu

Vreme čitanja: 3min | čet. 04.01.24. | 23:32

Pogledajte ko vam je doneo novac 4. januara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - SALERNITANA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 6:1

Promešao je karte Masimilijano Alegri pred utakmicu osmine finala Kupa Italije sa Salernitanom, zapoečeo je utakmicu bez Dušan VlahovićaFilipa KostićaKenana Timotija VeeVestona Mekenija i Vojčeha Ščensnog, ali to nije smetalo Staroj dami da na prilično ubedljiv način stigne do četvrtfinala ge je čeka Frozinone - 6:1 (2:1).

Opširnije OVDE.

LAS PALMAS - BARSELONA (tip 2, kvota 1,57) - rezultat 1:2

Izvukla se Barsa još jednom u poslednji čas. Dete Katalonaca Munir El Hadadi dao je gol "svojima" u 12. minutu za vođstvo tima sa Kanara, a i onda je Barsa izjednačila preko Ferana Toresa početkom drugog dela. Nesmotrenost Delija Sinkgravena koštala je domaćina skrivljenog jedanaesterca i osvajanja bar boda. Bio je priseban s bele tačke Ilkaj Gundogdan i doneo tri boda Barsi.

OSASUNA - ALMERIJA (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:0

Slavili su danas navijači na El Sadaru, a radost im je doneo hrvatski napadač Ante Budimir. Gol u 27. minutu ispostavio se jedinim na utakmici i dovoljnim da se nastavi potunuće Almerije, nalošijeg tima iz liga petica u tekućoj sezoni. Osasuna je 12. na tabeli Primere i sve je bliža bezbrižnosti oko potencijalne borbe za opstanak.

FAR RABAT - MAGRED TETUAN (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 3:0

Vodi FAR veliku borbu za odbranu marokanske titule, a novi trijumf ostvario je protiv šestoplasiranog Magreb Tetuana. Nakon 14. kola tim iz prestonice na deobi je prvog mesta zajedno s Radžom iz Kazablanke sa po 30 bodova. Četiri boda manje ima trećeplasirani Nahdad.

SEVILJA - ATLETIK BILBAO (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 0:2

Kako je igrala veći deo utakmica Primere u 2023. godini, tako je Sevilja ušla u 2024. - porazom. Andalužani su na svom stadionu izgubili od Atletik Bilbaa sa 0:2 i nakon 19. kola ostali na samo jedan bod iznad zone ispadanja.

Opširnije OVDE.

NAHDAD BERKANE - SUALEM SALMI (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 3:1

Zagreva se čitava Afrika za predstojeći Kup nacija, a pre nego što na scenu stupe poslastice najboljih reprezentacija kontinenta još malo su u fokusu klupske utakmice. Trećeplasirani tim prvenstva Maroka opravdao je ulogu favorita i savladao sedmoplasirani Sualem Salmi, klub poznat i pod imenom Olimpik Safi.

DEPORTIVO LA KORUNJA - SOSIJEDAD II (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:1

Tužno je videti velikana sa Rijazora kako tavori u trećem rangu španskog fudbala i na sve načine pokušava da se domogne makar Segunde. Večeras je Deportivo pobedio protiv drugog tima Real Sosijedada 2:1, a veteran Lukas Perez dao je oba gola za voljeni klub u kom se afirmisao, pa čak i izborio transfer u Arsenal.

PRECRTANO

LARISA - AEK 2 (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Domaći tim osvojio je bod, taman dovoljan da se osami na prvoj poziciji grčke druge lige. Vodio je B tim atinskog AEK-a od 69. minuta pogotkom Hristopulosa u 51. minutu, ali je u 69. preko Marijosa Ogboea Larisa izjednačila.

BAJA U20 - ŽOINVIL U20 (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 0:0

U duelu brazilskog kupa za igrače do 20 godina bez golova odigrali su timovi iz regije Sao Paula. Ovo je prvo kolo grupne faze pomenutog takmičenja, a u drugom duelu grupe Bragantino je trijumfovao protiv Garatingete 2:1.

KRISTAL PALAS - EVERTON (tip gg, kvota 1,78) - rezultat 0:0

S početkom januara počinje i čuvena magija engelskog FA Kupa. Od treće runde takmičenja uključuju se i Premijerligaši, a jedan od prvih duela 1/32 faze nije pokazao ni delić zabave koju FA kup može da priredi. Propozicije su takve da će se odigrati ponovljeni meč na Gudison parku. Tek od osmine finala se odmah ide u produžetke u slučaju nerešenog ishoda posle 90 minuta.


tagovi

bet infoklađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara