REZZIME DANA (nedelja): Azuri ispoštovali kladioce, Esbjerg i Setif gužvali tikete

Vreme čitanja: 3min | ned. 24.03.24. | 23:58

Pogledajte ko vam je 24. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ITALIJA - EKVADOR (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 2:0

Pogađali su za Italijane Pelegrini u trećem minutu utakmice i Barela u četvrtom minutu sudijske nadoknade drugog dela, a jedinu intervenciju u meču golman Guljelmo Vikario imao je sredinom drugog poluvremena, kada se istakao odličnom odbranom na šut Gonzala Plate. Bilo je to sve što su Ekvadorci učinili večeras u napadu, dok su Italijani bili tek nešto opasniji, ali i dvaput precizniji.

Opširnije OVDE.

ŠIBENIK - CIBALIJA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 1:0

Želi Šibenik u elitni rang hrvatskog fudbala i tu želju potkrepljuje rezultatima. Večeras je pala Cibalija za četvrtu uzastopnu pobedu Šibenika koji je prišao lideru Širokom Osječko na samo dva boda zaostatka. Domaći su pobedu izvojevali zahvaljujući golu Josipa Gačića iz 86. minuta.

ARECO - FERMANA (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 2:0

Rutinski je Areco obavio posao u 33. kolu Serije C. Kataneze je načeo goste posle pola sata igre, a tačku na poraz Fermane stavio je Guči dvadesetak minuta pre kraja utakmice.

BAIJA - MARANHAO (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 1:0

Nije Baija blistala iako je bila izraziti favorit. Ali toliko željeni gol, gol koji je mnogima ulepšao veče stigao je malo po isteku sat vremena igre. Obradovao vas je Pedro Augusto koji je poslao lioptu u svoju mrežu.

SANTANDER - ELDENSE (tip 1, kvota 1,87) - rezultat 2:1

Domaćin, koji je nekada igrao u Primeri, slavio je u poslednjem meču nedeljnog programa u španskoj Segundi golovima Pekea i Baturine, dok je jedini pogodaka za goste delo Ortuna u poslednjim trenucima meča.

KUKUTA - REAL SANTANDER (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:1

U drugoj ligi Kolumbije, Kukuta je opravdala ulogu favorita, pobedila je Real Santander sa 2:1. Montes i Angulo su postigli golove za domaćina, dok je Flor u nastavku ublažio poraz. Gosti su celo drugo poluvreme igrali sa igračem manje posle isključenja Aragona.

USM ALŽIR - BISKRA (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 1:0

Dugo je Biskra odolevala, ali je brao gostiju otključana u 83. minutu, što je USM Alžiru donelo treće mest u najboljem šampionatu ove države sa severa Afrike.

PRECRTANO

ESBJERG - ORHUS F. (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:2

Razočarao vas je Esbjerg i nije nastavio seriju pobeda. Očigledno da je domaćinu pala koncentracija nakon sigurnog plasmana u plej-of. Dva puta je Orhus vodio, a Esbjerg se dva puta vraćao. Gol za nerešen ishod postigao je tek u petom minutu nadoknade pa nije bilo vreme za eventualni preokret.

LANEROS - REAL SOAČA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:3

Goleada koja vam nije prijala. Laneros je konstantno bio u zaostatku, prvo 1:0, a nakon što je izjednačio, primio je još dva gola. Najavio je domaćin neizvesnost golom Munjoza u smiraj prvog dela, malo pre isteka sat vremena igre došao do egala zahvaljujući pogotku Ajovija, ali nije imao snage za četvrti gol.

SETIF - ČLEF (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:0

Setif nije uspeo da oprava ulogu favorita u elitnoj ligi Alžira. Odigrao je bez golova protiv Čelfa, pa je sad skliznuo na četvtu poziciju. Pretekao ga je USM Alžir.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara