REZZIME DANA (nedelja): Leverkuzen i Atletiko sigurni, a Barsa i Lion...

Vreme čitanja: 4min | ned. 03.03.24. | 23:12

Pročitajte ko vam je doneo novac 4. marta, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

KELN - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 1,42) - rezultat 0:2

Protiv davljenika je uvek teško osvojiti bodove, bez obzira na to koliko ste kvalitetniji od njega i imate više samopouzdanja, ali se Keln pošteno potrudio da maksimalno olakša posao lideru Bajer Leverkuzenu, koji ima brisan put pred sobom na putu ka istorijskoj šampionskoj tituli - 0:2 (0:1).

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MADRID - BETIS (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Turbulentna je Atletikova sezona, trenutno nema blistave rezultate, a koliko ekipa kuburi sa samopouzdanjem, što jesto malo čudno za „vojsku“ Čola Simeonea, pokazao je današnji meč sa Betisom, u kojem Madriđanima ni 2:0 nije bilo dovoljno da mirno privedu meč kraju. Kada je Betis fantastičnim pogotkom Karvalja prepolovio zaostatak, utakmica se pretvorila u igru „viktorije“ ispred šesnaesterca Atletika. I najviše zahvaljujući Janu Oblaku uspeli su domaći da sačuvaju vođstvo i dođu do pobede – 2:1.

Opširnije OVDE.

ANDERLEHT - EPEN (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 1:0

Napravio je velikan sa Konstant Van Den Štoka dosta transfer promašaja poslednjih godina, ali je sa Andersom Drejerom konačno pogodio. Platio je Anderleht nešto više od 4.000.000 evra za desnokrilnog napadača Mitjilinda pre oko godinu dana i time dobio igrača kadra da održava snove buržoaskog dela Brisela o prvoj tituli posle sedam godina budnim. Dao je 25-godišnji ofanzivac 14 golova od početka sezone u Župiler ligi, a večeras je zabeležio osmu asistenciju, u minimalcu Ljubičastih protiv Epena 1:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

VILJAREAL - GRANADA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 5:1

Namestilo se sve tako da je Marselino Garsija Toral bio primoran da gurne u vatru Zvezdino dete. Erik Baji se povredio, početkom drugog poluvremena defanzivca iz Obale Slonovače zamenio je Aisa Mandi, međutim, ni njega zdravlje nije poslužilo. I Alžirac je požalio, osećao je bol. Sve se otvorilo Stefanu Lekoviću da upiše prve minute u španskom šampionatu. Do tada je već sve bilo odlučeno. Viljareal je odigrao najbolji meč ove sezone, uz onaj na Monžuiku protiv Barselone, demolirao je Granadu i pogurao je ka Segundi – 5:1 (3:0).

Opširnije OVDE.

FCSB - PETROLUL (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Jedan, ali vredan. Petrolul se držao tokom prvog poluvremena, ali je odmah na otvaranju nastavka primio taj jedan gol, dovoljan da vam bude mirnija glava. Jer, FCSB je do kraja uspeo da zadrži prednost i ostvari tri boda, a vi da zaokružite pogodak.

SPORTING - FARENSE (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 3:2

Posle samo pola sata igre delovalo je da će Sporting rutinski, a vrlo verovatno i na izuzetno ubedljiv način preuzeti prvo mesto na tabeli portugalske Primeire uoči večerašnjeg derbija između Benfike i Porta, ali sve je bilo samo ne lako i ubedljivo. Gosti su uspeli da nadoknade dva gola zaostatka, stignu i do izjednačenja početkom drugog poluvremena, ali im je definitivno presudio Pedro Gonsalves u 53. minutu utakmice - 3:2 (2:1).

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

ATLETIK BILBAO - BARSELONA (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 0:0

Gostovanje na San Mamesu je predstavljalo idealnu priliku igračima Barselone da se osvete rivalu koji ih je eliminisao u četvrtfinalu Kupa kralja, međutim ne samo da Katalonci nisu uspeli da slave u Bilbau (0:0), već se kući vraćaju uz još dva imena na već podužem spuisku povređenih.

Opširnije OVDE.

MAJORKA - ĐIRONA (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 1:0

Stigla je ponoć, magija je nestala, a čarobne kočije kojima je Đirona letela kroz Primeru pretvorile su se u bundevu. Hit dosadašnjeg dela šampionata i tim koji je uspeo da na vrhu tabele razdvoji Real i Barselonu nastavio je da posrće, te je četvrti put u pet kola perosuo bodove, ovaj put na Balearima gde je Maljorka golom Hozea Kopetea stigla do minimalnog trijumfa (1:0).

Opširnije OVDE.

REN - LORIJAN (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:2

Verovali ste Renu i on vas je prodao. Ne samo da nije bio blizu trijumfa, nego je utešni gol postigao tek u trećem minutu nadoknade. Gosti su poveli posle sat vremena fudbala i uspeli da dupliraju vođstvo pred dodato vreme, u kojem vas je Ren verovatno samo dodatno razočarao golom...

LION - LANS (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 0:3

Do početka januara i dolaska Nemanje Matića flertovao je Lion s najvećom brukom u istoriji kluba i potencijalnim ispadanjem u Ligu 2. Da nije došao, ko zna da li bi Olimpik danas bio u bezbednoj zoni i nešto više od dva meseca pred kraj sezone relativno mirno igrao utakmice znajući da će ne može da ispadne. Imao je Lion šest uzastopnih pobeda od potpisa momka iz Vrela, ali da čak ni on nije čudotvorac, pa da od Lavova načini mašineriju za mlevenje protivnika potvrdio je Lans.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara