REZZIME DANA (nedelja): Redsi i Kraljevi sigurni, razočarao Štutgart

Vreme čitanja: 4min | ned. 31.03.24. | 23:20

Pročitajte ko vam je doneo novac 31. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LIVERPUL - BRAJTON (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:1

Uoči današnjeg sudara Liverpula i Brajtnona na Enfildu u 30. kolu Premijer lige, Roberto De Zerbi je četiri puta izlazio na crtu Nemcu i nikada nije izgubio (dve pobede i dva remija). Zato su Galebovi sa juga u najavi imali kapacitet da naprave velike probleme Redsima u njihovom fudbalskom hramu. To su i učinili, propisno su preznojili jednog od tri kandidata za titulu, ali mu bodove nisu otkinuli. Po ko zna koji put ove sezone, Liverpul slavi Mohameda Salaha.

Opširnije OVDE.

FAJENORD - UTREHT (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 4:2

Oživele su nade navijača u Roterdamu da šampionska trka sa PSV Ajndhovenom još nije gotova. Iako je i dalje Fajenord u debelom zaostatku za liderom na tabeli. Imao je domaćin od 32. minuta dva gola zaostatka, smanjio u 36. minutu, a onda servirao protivniku furiozno drugo poluvreme u kojem je postigao tri gola.

Opširnije OVDE.

REAL MADRID - BILBAO (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0

Nije bilo suspendovanog Vinisijusa Žuniora, vratio se Džud Belingem u tim Reala posle suspenzije od dva meča ali gazda Reala je večeras bio Rodrigo. Pomalo i potcenjeni Brazilac je bio zvezda večeri u trijumfu nad Atletik Bilbaom (2:0) koji je Kraljeviće učvrstio na prvom mestu Primere i zadržao ih na bezbednoj distanci od sedam bodova u odnosu na Barselonu.

Opširnije OVDE.

MARSEJ - PSŽ (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 0:2

Domaćin je od 40. minuta imao igrača više, ali mu to nije bilo dovoljno da bi ostvario veliku pobedu nad ljutim rivalom. Sveci su iz dva ubitačna kontranapada postigli dva gola i dodano se učvrstili na liderskoj poziciji, dok je Olimpik ostao na sedmom mestu

Opširnije OVDE.

TVENTE - HERAKLES (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 1:0

Zaslužio je Tvente pobedu protiv nemoćnog Heraklesa koji je za 90 i kusur minuta uputio samo jedan udarac u okvir gola. Pobedu domaćinu u Entshedeu doneo je Majron Boadu golom iz 54. minuta.

ALAVES - REAL SOSIJEDAD (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 0:1

Više nego zapaženo učešće u Ligi šampiona, a posebno dvomeč osmine finala sa Pari Sen Žemenom, ostaće u lepom sećanju na Anoeti, ali je činjenica da je eliminacija iz elitnog takmičenja izuzetno prijala Real Sosijedadu. To uostalom potvrđuju i rezultati ekipe Imanola Alguasila, koja je nakon revanša sa Parižanima vezala tri pobede u Primeri i učvrstila se na šestoj poziciji, uz nadu da bi mogla da se umeša i u bitku za novo učešće u Ligi šampiona.

Opširnije OVDE.

ARIS - LAMIJA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:1

Okršaj je ostao u senci današnjih derbija u grčkom fudbalu, ali je Aris bio prilično siguran kec. Domaćin je posao rešio u razmaku od četiri minuta, kada je tri puta tresao protivničku mrežu. Sve je krenulo od Sulejmanova u 55. minutu, a završilo se golom Brabeca u 59. Gosti su uspeli samo da ublaže poraz u samoj završnici utakmice.

PRECRTANO

ŠTUTGART - HAJDENHAJM (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 3:3

Bio je Štutgart u strašnoj seriji, imao sedam pobeda i remi na poslednjih osam bundesligaških mečeva i zicer na svom terenu protiv Hajdenhajma. Zicer možda i za plasman u Ligu šampiona. Ali je stao kad se najmanje očekivalo i na kraju može da bude zadovoljan i bodom. Hajdenham se više puta ove sezone pokazao tvrd orah za favorite, ali kada je Štutgart posle sat vremena igre vodio 2:0, ništa nije nagoveštavalo dramu.

Opširnije OVDE.

BOHUM - DARMŠTAT (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:2

Bohum i Darmštat su u međusobnom okršaju prekinuli niz poraza i remizirali, a podelom plena na kraju ne može niko da bude zadovoljan. Bio je ovo poslednji voz za Darmštat da koliko toliko zadrži nadu o opstanku. Ostali su zakucani za dno tabele sa crnim nizom od 20 mečeva bez pobede koji traje koš od 7. oktobra.

Opširnije OVDE.

MAKABI HAIFA - MAKABI BNEI RAINA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:2

Razočarali su fudbaleri Makabi Haife na domaćem terenu iako su bili izraziti favoriti. Primili su dva gola u prvom poluvremenu od kojih nisu uspeli da se oporave. Domaćin je samo uspeo da se izbori za počasni gol u 80. minutu utakmice.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara