©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Švabe gaze ka Ligi šampiona

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.03.24. | 12:11

Pročitajte nekoliko predloga za 31. mart…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ČEŠKA 1 | 18:00
Budejovice - Sparta Praha
ID: 7992496

Sparta je posle dva derbija i samo boda iz istih pobedom nad Hradecom podigla samopouzdanje, a gostovanje fenjerašu bi trebalo da predstavlja več povratak u seriju slavlja. Domaćin je ostavio prilično skroman utisak u dosadašnjem delu sezone, pa je teško očekivati da će biti u stanju čak i da pruži konkretniji otpor pretendentu na titulu koji je rasterećeniji posle eliminacije iz Evrope.


Poluvreme - Kraj

Tip: 2-2 (1.77)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 17:30
Man.City - Arsenal
ID: 7992941

U utakmicama poput ove, koje bi mogle da odluče pitanje šampiona, veoma je teško predvideti ishod. Ipak, Siti deluje kao preveliki zalogaj za Arsenal na Etihadu već godinama unazad, što uz hroničnu boljku Tobdžija da posustanu kad je najvažnije nameće jedinicu kao izbor, ali uz značajnu dozu opreza.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 18:30
Alaves - Sociedad
ID: 7992968

Uspeo je Real Sosijedad da se vrat na pobednički kolosek trijumfima protiv Granade i Kadiza, pa se očekuje da na talasu tih igraa ostvari pozitivan rezultat i u gostima Alavesu. Dodatni motiv za goste je borba za Evropu, dok se domaćin nalazi ušuškan u sredini tabele. Tradicija nagoveštava neizvesan susret sa malo golova, pa predlažemo dvojku uz 0-2.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Za izbegavanje
FRANCUSKA 1 | 15:00
Nice - Nantes
ID: 7992952

Nica je ozbiljan kandidat za izlazak na međunarodnu scenu i uz takav epitet je na domaćem terenu favorit protiv Nanta koji se nalazi u zoni ispadanja. Uprkos očekivanjima da tim sa Azurne obale stigne do celog plena malo dublji pogled na rezultate u prethodnih oko mesec dana poziva na oprez. Pre pobede protiv Lansa Nica je osvojila samo bod na četiri susreta, a spoticala se između ostalog protiv Klermona i Monpeljea, ekipa koje su u rangu Nanta, ili čak i skromnije.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 17:30
Stuttgart - Heidenheim
ID: 7992956

U duelu kluba koji je osam kola bez poraza i u tom periodu je upisao sedam trijumfa, protiv tima koji je osvojio dva boda u prethodnih pet kola jasno je kome pripada uloga apsolutnog favorita. Uz sjajnu formu Štutgarta i krizu Hajdenhajma, dodatni motiv za domaćina je činjenica da može da iskoristi kikseve Lajpciga i Ajntrahta da se dodatno udalji i učvrsti na mestima koja vode u Ligu šampiona, dok je gost istovremeno u bezbednoj sredini tabele.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.28)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 13:30
St.Pauli - Paderborn
ID: 7992380

Domaćin igra odlično i na šputu je da se plasira u Bundesligu, a novi test ga očekuje na domaćem terenu protiv Paderborna. Susret u kojem je Sankt Pauli favorit nagoveštava borbu spuštenih gardova što uz stil igre oba tima obećava goleove.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.65)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 14:30
Feyenoord - Utrecht
ID: 7992177

Fajenord je u odličnoj formi i tokom prethodna dva meseca je ispustio bodove samo protiv PSV-a (u remiju 2:2). Sa druge strane, gosti beleže promenljive partiej i deluje da nisu u stanju da pomrse račune rivalu. Tradicija i stil igre nagoveštavaju golove na obe strane, te uz jedinicu predlažemo i 3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.67)

tagovi

predlozzi i tipovanjapredlozzi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara