©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (ponedeljak): CR7 je promašivao, Fener se namučio, ali za prave kladioce to ne mari

Vreme čitanja: 3min | pon. 24.04.23. | 23:09

Pročitajte ko vam je doneo novac 24. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BORDO – GRENOBL (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 3:0

Žirondinci, iako maloo zaostaju za vodećim Avrom „prete“ da se ekspresno vrate u Ligu 1. Taman period jednog od najvećih framncuskih fudbalskih klubova je, čini se, blizu kraja. Mada, teško će oteti Asvru prvu poziciju, mada još i druga donosi direktnu promociju.

MALME – NORĆEPING (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:0

Malme je silovito krenuo u novu sezonu Alsvenskana i iz odigrana četiri kola nosi maksimalnih 12 bodova. Jedini je koji je i dalje sa punim učinkom, mada ima još mnogo da se igra do kraja fudbalske sezone u Švedskoj.

UNIV. KLUŽ – DAČIA (tip 1, kvota 1,46) – rezultat 1:0

Dačija iz Miovenija je praktično već drugoligaš, tako da u poslednjim kolima Grupe za ispadanjje u Ligi 1 naših isočnih suseda treba obratiti pažnju na ovaj tim. S druge strane, Univerzitatea iz Kluža blizu je da obezbedi opstanak.

BORAC BL – IGMAN (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 1:0

Pobeda iz veoma diskutabilnog penala kluba iz Banjaluke. Konačan rezultat protiv gostiju iz Konjica postavljen je u 34. minutu kada je sa bele tačke na Gradskom stadionu precizan bio Nikola Ninkoviće, nekadašnji as Partizana. Borac je drugi na tabeli sa 17 bodova zaostatka za (već) šampionom, Zrinnjskim, ali sedam više od trećeplasiranog Želje. 

DNJEPR-1 – RUH LVOV (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 3:2

Pet golova, od čega četiri u prvom poluvremenu iz kojeg su rivali iz Premijer lige Ukrajine izašli izbalansirani, bilo je dovoljno za veliko uzbuđenje i pobedu domaćina koji bi čak mogao i do titule pošto sa drugog mesta gleda sa utakmicom i pet bodova manje u vodećeg Šahtjora.

GIMARAIS – SPORTING, (tip 2, kvota 1,53) – rezultat 0:2

Nije mnogo ostalo do kraja Primeire, pa se Sporting truudi da nekako, uz mnogo muke, završi sezonu na nivou. Tj. da szadrži mesto koja vode u Evrope, tačnije Ligu Evrope. Liga šampiona će, po svemu sudeći, morati da sdačeka neke nove sezone.

PRECRTANO 

FENERBAHČE – ISTANBUL (tip 1, kvota 1,23) – rezultat 3:3

Gol Emeke Ezea u šestom od devet minuta nadoknade doneo je gostima važan bod u borbi za opstanak, a domaćine sprečio da priđu velikom rivalu, vodećoj Galati na samo četiri boda zaostatka.

Opširnije OVDE

MTK - ŠOROKŠAR (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 1:2

Slavni budimpeštanski MTK pokušava iz petnih žila da zadrži drugo mesto koje ga vraća u elitu mađarskog fudbala, ali ako ovako nastavi, drugo, tj. poslednje mesto koje vodi u Mađarsku 1, pripašće nekom drugom u narednih pet kola do kraja sezone.

ODENZE – LINGBI (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 2:2

Podela bodova u Grupi za opstanak. Domaćin se vratio tek u drugom poluvremenu, nakon što je gost vodio sa 2:0 od 47.. minuta. Kako je izgledalo, Odenze je na kraju i dobro prošao, mada je gubitkom dva boda sada na -3 od vodećeg Midtjilanda koji drži mesto koje vodi u plej-of za Ligu konferencije.

AL NASR – AL VEHDA(tip 1, kvota 1,80) – rezultat 0:1

Nije Al Nasr kroz istoriju bio preterano uspešan u kupu, osvajao ga je šest puta, poslednji put još davne 1990. godine (mada se od te sezone pa do 2007. nije ni odigravao), ali su se u klubu nadali da će sa Ronaldom na čelu prekinuti post. Ipak, isprečila im se Al Vehda, tim koji u prvenstvu nije slavio na poslednjih pet mečeva i samo ga četiri boda dele od opasne zone.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara