REZZIME DANA (ponedeljak): Rajo, bravo! Lacio, ua!

Vreme čitanja: 3min | pon. 06.02.23. | 23:35

Pogledajte ko vam je 6. februara doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali...

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ARIS LIMASOL – DOKSA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Preokret. U vašu korist. Doksa je dugo vodila, da bi početkom drugog poluvremena pogotkom sa bele tačke Arisov povratak u život najavio Aleksandar Kokorin. Igrao se 56. minut. Nekih desetak minuta kasnije domaćin je zahvaljujući autogolu došao do sva tri boda, a vi do zaokružene kvote 1,45.

RAJO VALJEKANO – ALMERIJA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 2:0

Dobra je bila Almerija u poslednje vreme, uspela čak da saplete Atletiko Madrid, međutim došlo je vreme da Rajo konačno dobije kod kuće. I to se dogodilo. Čak prilično lako. ‘Kapije’ je otvorio autogol Rodriga Elija u 54. minutu, da bi devet minuta kasnije sve bilo rešeno - Alvaro Garsija je pečatirao trijumf domaćina.

Opširnije OVDE.

DIOŠĐER – TISAKEŠKE (tip 1, kvota 1,28), rezultat 1:0

Lider druge lige Mađarske je opravdao vaša očekivanja. Diošđer je vezao treću prvenstvenu pobedu, a razliku u utakmici protiv Tisaleškea napravio je gol Lukaša iz 34. minuta.

PORTIMONENSE – PASOŠ FEREIRA (tip 1, kvota 2,40), rezultat 1:0

Uspela je Pasoš Fereira u poslednje vreme da popravi formu, zabeleži dve pobede u borbi za opstanak, bila nadomak vrednog boda, ali je pala. Na radost mnogih koji su igrali keca. Doduše, morali su da se preznoje i čekaju čak osmi minut nadoknade kad je rezervista Maurisio pogodio za veliko slavlje domaćina.

PRECRTANO

VERONA – LACIO (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 1:1

Tražili ste dvojku, niste bili ni blizu, bez obzira što je Lacio imao prednost od 45. minuta. Verona se trgla u nastavku, zaigrala mnogo bolje, u uvodnim minutima izjednačila, a onda imala i stativu. Rimljani daleko ispod očekivanja. Čak se može reći da je više ličilo na keca u jednom momentu.

Opširnije OVDE.

MONCA – SAMPDORIJA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:2

Slična situacija kao kod prethodnog para. Favorit daleko od pobede, u ovom slučaju još dalje, jer Sampdorija je dva puta vodila. Od sva tri boda delile su je sekunde. Moncu je poraza spasao Andrea Petanja, strelac prvog gola i najzaslužniji za penal u dubokoj sudijskoj nadoknadi. Odmah posle toga arbitar je odsvirao kraj. 

Opširnije OVDE.

FAIRENSE – SPORTING KOVILJA (tip 1, kvota 1,63), rezultat 0:2

Fairense bezopasan, Sporting Kovilja konkretna. Nikako vam nije prijala jalovost domaćina koji je primio po gol u oba poluvremena. Lima je po isteku pola sata igre zatresao svoju mrežu, Aponsa duplirao prednost i zapečatio pobedu u 53. minutu.

BLEKBURN – VIGAN (tip 1, kvota 2,00), rezultat 0:0

Propustio je klub Jona Dala Tomasona lepu priliku da se probije na mesta vredna baraža za plasman u Premijer ligu. Na Ivud parku je slovio za favorita protiv slabašnog Vigana, poslednjeg tima na tabeli Čempionšipa, koji nikog nije dobio još od 12. novembra, ali je domaćin zakazao. Čak je u drugom poluvremenu, kad se očekivala njegova inicijativa, uputio samo jedan udarac u okvir gola, a takvim stilom nije mogao do pobede.

AJAKS II – CVOLE (tip 2, kvota 143), rezultat 0:0

Seniori Ajaksa se bore za titulu u Prvoj, a mladi tim je u donjem domu tabele Druge lige. A i takav je bio nesalomiv pred naletima Cvolea, koji je prvi kandidat za povratak u elitu. Lider i dalje ima ogromnu bodovnu prednost u odnosu na drugoplasirani Herakles, ali nije uspeo da savlada mlade Kopljanike, što mu je prvi kiks posle čak devet vezanih pobeda.


tagovi

rezime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara