REZZIME DANA (sreda): Pis, Mačak

Vreme čitanja: 4min | sre. 20.03.24. | 22:17

Pročitajte ko vam je doneo novac 20. marta, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ŠVAJCARSKA M19 - LETONIJA M19 (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 1:0

Sudeći po kvoti, trebalo je da bude jedanod zicera dana, a na kraju ste se dobrano preznojavali za ishod meča u Skoplju. I na kraju ljubili sliku neznanog junaka čije ime znamo. Janis Luti ima 18 godina, igra za Jang Bojs, a večeras je golom u 90. minutu utakmice učinio da prođe naigraniji par dana. I obraduje Iliju Borenovića, našeg čoveka na klupi omladinske selekcije Švajcarske.

NORVEŠKA M19 - CRNA GORA M19 (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 2:1

Ovde već nije bilo toliko drame, jer se ekipa Dragana Perišića kasno pojavila na terenu. Manje od 15 minuta igre bilo je dovoljno Norvežanima da postignu dva gola, a Vasilije Adžić, velika nada podgoričke Budućnosti, mogao je samo da u 81. Minutu ublaži poraz. Mada nije baš da Crnogorci nisu imali svoje šanse. Štaviše, imali su čak 20 pokušaja da ugroze rivala, ali... Ne može se tako ući u meč.

BEN AKNUN - MC ALŽIR (tip 2, kvota 1,55) – rezultat 2:3

Zaostala utakmica 16. kola prvenstva Alžira, Vredelo je čekati. A i odigrati dvojku. Mada je Ben Aknun uspevao dva puta da se vrati iz mrtvih, posle 0:2 i 1:3 prilazio je na gol zaostatka, ali za više od toga nije imao snage. U stvari, skrivljenim penalom i autogolom sam je sebi i presudio još na početku meča.

PORTUGALIJA M19 - GRČKA M19 (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 2:1

Još jedan zicer na papiru i još jedna drhtavica do kraja meča. Rodrigo Ribeiro je na vreme doveo Portugalce u vođstvo, imali su oni još prilika da sve reše pre vremena, ali su dozvolili Grcima da se vrate u meč u 79. minutu. Tako da ste morali da strepite sve dok Benfikin Gustavo Varela nije rešio pitanje pobednika u 89. Nikad nije kasno.

HEKEN – PSŽ (tip 2, kvota 1,48) – rezultat 1:2

Prvi meč četvrtfinala Lige šampiona za žene. Šveđanke su tu odvajkada sila, šeici iz Katara naravno ulažu sve više, zlonamerni će reći kad već fudbaleri ne mogu do evropske titule. Šalu na stranu, PSŽ – dvostruki finalist LIge šampiona – jednom nogom je u polufinalu, jer će u revanšu na domaćem terenu braniti prednost od 2:1 do koje je stigao golom Tabite Čavinga u 74. minutu.

EUPEN M21 – LIRS M21 (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 6:1

Naterala muka da zagnjurite duboko u listu, toliko duboko da ste stigli i do U21 prvenstva Belgije. I neka ste, jer Eupen se nada tituli, dok je Lirs pri dnu i ta se razlika i te kako videla na semaforu. Već posle 15 minuta bilo je 2:0, u 34. je pisalo 4:1, na poluvremenu 5:1, a na kraju svih 6:1. Nekad se i u mutnom nađe blago.

AL ITIHAD B. – ETEHAD AL RIF (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 4:1

Takav dan da ste zaplovili i u egzotične vode druge lige Bahreina. I pogodili, kao i sa U21 prvenstvom Belgije! Bez mnogo muke pride, konačnih 4:1 za Al Itihad, ne onaj saudijski sa milionima, no to je sada najmanje bitno. Nekom je možda i ovaj bahreinski doneo bar neki milion. U dinarima naravno.

ŠKOTSKA – ITALIJA (tip 2, kvota 1,43) – rezultat 1:3

Nisu Italijani ono što su nekada bili u svetskom fudbalu, ali za Škote su i dalje velesila. I to su večeras i pokazale savladavši Škote sa 3:1. Kevin Zeroli, Simone Pafundi, Marko Romano… To su bili strelci i to su imena koja ćemo kroz koju godinu gledati u Seriji A.

PRECRTANO

ŠPANIJA M19 - SLOVENIJA M19 (tip 1, kvota 1,22) – rezultat 1:1

Švajcarska jeste obradovala, ali koliko utakmice mlađih selekcije umeju da budu neugodne za prognozu pokazalo se na primeru Španije. Tim sa zvezdama Reala, Atletika i Barselone uštopovao je – golgeter Celja. Lukas Mačak je sa svojih 195 centimetara pogodio već u 20. minutu utakmice, Slovenci su se posle dobro branili, pa je favorizovana Španija mogla samo do boda preko Rajana Belaida. Uzalud i 10 španskih šuteva, naspram dva slovenačka, pamti se rezultat.

VALUR – AKRANES (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 1:1

Zagrevanje za prvenstvo Islanda u Liga kupu. I duel drugoplasiranog iz prve lige prošle sezone sa timom koji se tek dokopao elite. Džaba sve. Akranes, prošle sezone drugoligaš dakle, ne samo da je stigao do gola pre viceprvaka, no je izborio i produžetke, pa onda na penale i prošao u finale Liga kupa. Sigurni smo da ne žalite nad sudbinom Valura.


tagovi

rezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara