REZZIME DANA (sreda): Uživanje u dominaciji favorita uz minu iz Holandije

Vreme čitanja: 4min | sre. 03.04.24. | 23:07

Pogledjate ko vam je doneo pare, a ko vas je prodao 3. aprila

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

MANČESTER SITI - ASTON VILA (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 4:1

Jedna od najtežih prepreka Mančester Sitija do kraja sezone je arhivirana, ona što ga je jesenas u Birmingemu naterala na patnju, na kraju i na poraz. Došla je Aston Vila na Etihad, mesto na kojem je tri dana ranije odoleo Arsenal (0:0), zapretila, čak i zatresla mrežu trostrukog uzastopnog šampiona, ali bez Olija Votkinsa, Džona Mekgina, Metija Keša i Džejkoba Remzija nije na koncu, bila ni blizu da šokira Gvardiolu i njegove momke. Na kolena ju je bacio Fil Foden jednim od najdominantnijih individualnih izdanja u Premijer ligi ove sezone - 4:1.

Opširnije OVDE.

FENERBAHČE - ADANA DEMIR (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 4:2

U Istanbulu je gostovala Adana, a izabranici Ismaela Kartala priredili su svojim navijačima feštu na kojoj je centralnu tačku izveo Dušan Tadić! Kapiten reprezentacije Srbije je u 70. minutu majstorskim golom sa gotovo pola terena najavio trijumf domaćina, a Fener je nastavio da prati lidera Galatasaraj u stopu, ne dozvolivši mu da stekne značajniju prednost u šampionskoj trci - 4:2.

Opširnije OVDE.

LEVERKUZEN - FORTUNA DISELDORF (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 4:0

Leverkuzen je večeras napravio novi korak ka duploj kruni, a pretposlednji kada su u pitanju izazovi u Kupu Nemačke. Na svom terenu nemilosrdno je savladao Fortunu iz Dizeldorfa(4:0) i zakazao finale u Berlinu protiv Kajzerslauterna. Uspeo je lider Bundeslige da opravda epitet favorita protiv predstavnika Cvajte i da rutinski napravi novi u nizu koraka u okviru kupa, te će tačku na sezonu staviti 25. maja u prestonici, protiv još jednog člana drugoligaškog takmičenja.

Opširnije OVDE.

ARSENAL - LUTON (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 2:0

Rutinski je Arsenal trijumfovao protiv Lutona 2:0 (2:0) i tako zaposeo čelo najvišeg ranga engleskog fudbala bar na 24 časa i sutrašnjeg duela Liverpula i Šefild Junajteda. Goste je na Emirejtsu načeo Edegor, a Tobdžije su prednost duplirale zahvaljujući autogolu Hašioke iz 44. minuta.

Opširnije OVDE.

PSŽ - REN (tip 1, kvota 1,40) - rezultat (u toku)

Stiv Mandanda je večeras u 40. godini života bukvalno pravio čuda u polufinalu Kupa Francuske protiv Pari Sen Žermena. Ipak, ni čudesne intervencije, ni odbranjeni penal Kilijanu Embapeu, nisu bili dovoljni da bi se sastav Žilijena Stefana našao u velikom finalu. Sveci su do pobede došli pogotkom u 40. minutu, kada je udarac Embapea na putu ka golu pogodio loše postavljenog Varmeda Omarija i prevario vremešnog čuvara mreže gostujućeg tima – 1:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

PAOK - LAMIJA (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 3:1

Od večeras na poziciji broj jedan je PAOK, koji je imao najlakši posao u ovoj rundi i odradio ga je bez greške. Na solunskoj „Tumbi“ pala je Lamija, poslednji tim na plej-of tabeli, koji igra za svoju dušu.

Opširnije OVDE.

UTREHT - ZVOLE (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 5:1

Ako ste strepeli nakon prvog poluvremena u kojem nije bilo golova, u drugom ste shvatili da nije bilo potrebe. Petarda utrehta dogodila se u narednih 45 minuta, a Zvole je bespomoćno gledao kako mu Liberg, Lamers, Tornstra i Blejk pune mrežu do vrha.

LEOBEN - RAPID (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 0:3

Zvuči neverovatno, ali Rapid iz Beča od 2008. godine nije osvojio nijedan trofej. Jasna je ogromna prevlast Salzburga u prethodnih petnaest godina, ali uprkos tome deluje neverovatno da se za istorijski gledano najpopularniji austrijiki klub nije našao nijedan trofej u prothodnih deceniju i po. Sada je Rapid rutinski trijumfovao na gostovanju Leobenu 3:0 i plasirao se u finale Kupa. Drugi polufinalni meč odigraće Salzburg i Šturm.

PRECRTANO

HERAKLES - AZ (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 5:0

Pod vođstvom Paskala Jensena sjajno je igrao AZ Alkmar sve do sredine novembra. Kada je poražen od Fejenorda i izgubio oreol nepobedivosti u tekućoj takmičarskoj godini, potpuno se strmoglavio i već do Nove godine ispao iz konkurencije za titulu. Loše partije koštale su posla dotadašnjeg stratega, a u klub je stigao Marten Martens, jedan od članova poslednje generacije Alkmarovih igrača koji su igrali u Ligi šampiona. Belgijanac je vratio tim na pravi put, ponovo ga načinio kandidatom za treće mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali je danas izgubio možda i ključnu utakmicu.

Opširnije pročitajte OVDE.

SERVET - LOZANA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:2

Servet se bori za titulu sa Jang Bojsom, ali večeras je doživeo jedan od onih poraza koji ozbiljno dovode u pitanje šampionske ambicije. Pritiskao je Lozanu, bio daleko opasniji rival, ali je dozvolio fenjerašu i najslabijem timu lige da mu da dva gola iz samo tri udarca u okvir.

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara