Rezzime dana (subota): Krajnosti favorita - kiksevi i ubedljive pobede

Vreme čitanja: 4min | sub. 18.03.23. | 23:01

Pročitajte ko vam je doneo novac 18. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

DORTMUND - KELN (tip 1, kvota 1,50) rezultat 6:1

Porazom od Čelsija u Londonu Borusija Dortmund eliminisana je iz Lige šampiona, a so na ranu posle evropskog kraha Milionerima je dosuo Šalke otkinuvši bod zbog kojeg su izgubili korak u trci sa Bajernom. Nedelju dana za zaborav u Dortmundu je izazvalo gnev koji su ni krivi ni dužni na svojoj koži osetili igrači Kelna i sa večerašnjeg gostovanja ispraćeni pune mreže (6:1).

Opširnije pročitajte OVDE.

BENFIKA - GIMARAIS (tip 1, kvota 1,19) rezultat 5:1

Ono što je pre nekoliko godina bio Ajks, ove je Benfika. Veliki deo Evrope navijaće za Benfiku u završnici Lige šampiona, jer Orlovi cele godine igraju tako lepo, tako takmičarski... Tako da prste treba da poližete kada ih gledate... Sigurni smo da ljudima iz Intera nije bilo dobro kada su gledali detalje sa večerašnjeg meča na Lužu, pošto je ekipa Oskara Šmida deklasirala Vitoriju Gimarais – 5:1.

Opširnije pročitajte OVDE.

MANČESTER SITI - BARNLI (tip 1, kvota 1,15) rezultat 6:0

Izgleda da je odluka Pepa Gvardiole da zameni Erlinga Halanda pre kraja utakmice protiv Red Bul Lajpciga bila ispravna. Ljutio se Norvežanin što nije ostao da igra do kraja, da postigne još neki posle pet golova koje je dao, ali je taj bes ispravno usmerio: sačuvao ga je za Barnli u četvrtfinalu FA kupa.

Posle „petarde“ koju je bacio u mrežu Crvenih bikova u Ligi šampiona, norveški „Robokap“ je postigao het-trik na poslednjem frontu na kojem je zaigrao ove sezone – 6:0.

Opširnije pročitajte OVDE.

BORDO - NIM (tip 1, kvota 1,50) rezultat 1:0

Posle dva remija Bordo se vratio na pobednički kolosek protiv Nima čija se pobeda u prethodnom kolu ispostavila samo kao kratkotrajni blesak. Iako je domaćin opravdao ulogu favorita do tri boda je stigao znatno neizvesnije nego što je očekivao. Gol odluke postigao je Maja u 81. minutu, prekinuo dva meseca posta i vratio svoj tim na put povratka u elitu.

LANS - ANŽE (tip 1, kvota 1,25) rezultat 3:0

Iskoristio je Lans povoljan raspored u 28. kolu Lige 1 i vratio se na drugo mesto tabele, prebacivši pritisak na Olimpik Marselj, kog u nedelju uveče (20.45) čeka neugodno gostovanje u Remsu protiv istoimenog domaćina koji je neporažen na svom stadionu još od septembra prošle godine. Klub iz poznatog lučkog grada posle osam kola ponovo gleda u leđa crveno-žutima pošto je Lans kao domaćin rutinski savladao fenjeraša Anže - 3:0 (2:0).

Opširnije pročitajte OVDE.

ATLETIKO MADRID - VALENSIJA (tip 1, kvota 1,60) rezultat 3:0

Po povratku u jato Jorgandžija Antoan Grizman je morao da sačeka godinu dana da skine „patinu“, ali od ovog leta je rasplamsao prikrivenu iskru u novu vatru. Brojke jasno govore: večeras je Francuz postigao deveti gol za Atletiko u Primeri, uz devet asistencija. Ponovo diše. Osetila je to na svojoj koži i Valensija – 3:0.

Opširnije pročitajte OVDE.

PRECRTANO

ČELSI - EVERTON (tip 1, kvota 1,57) rezultat 2:2

Čelsi je ponovo u kliničkoj komi. Sve je ukazivalo da je ekipa iz Londona ostavila za sobom veliku rezultatsku krizu i počela da oštri kandže za predstojeće dvomeče protiv Real Madrida. Ali definitivno Čelsi je ove sezone nemoćan da se ponavlja i bar bude konkuretan timovima koji jure prve četiri pozicije. Posle tri vezane pobede u svim takmičenjima Čelsi je ponovo resetovan na Stamford Bridžu. Jer remi protiv Evertona ima ukus poraza, posebno što je konačan rezultat postavio Sims u 89. minutu – 2:2.

Opširnije pročitajte OVDE.

BOHUM - LAJPCIG (tip 2, kvota 1,60) rezultat 1:0

Golom za 2:0 u prethodnom kolu Erhan Mašović je potpisao pobedu nad Kelnom i kraj crne serije Bohuma, a da je u fenomenalnoj formi srpski štoper potvrdio je i danas potpisavši novi trijumf svog kluba (1:0), ovaj put protiv uzdrmanog Lajpciga koji se očigledno nije oporavio od šamara koji je pretrpeo na gostovanju Mančester Sitiju.

Opširnije pročitajte OVDE.

UDINEZE - MILAN (tip 2, kvota 2,05) rezultat 3:1

Prijatne vesti i ugodna slika za sekektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija uoči okršaja sa Litvanijom i Crnom Gorom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Novopečeni reprezentativac Lazar Samarždić odigrao je vrlo kvalitetnih 73 minuta u pobedi Udinezea nad Milanom na Dačija Areni, zabeleživši asistenciju kod vodećeg gola Roberta Pereire u osmom minutu utakmice - 3:1 (2:1).

Opširnije pročitajte OVDE.

STANDARD - VAREGEM (tip 1, kvota 1,63) rezultat 2:2

Standard nikako ne uspeva da uspostavi kontinuitet i uhvati ritam kojim bi se uključio u trku za evropske vize. Iako je konstantno na korak od klubova kojima gleda u leđa, tim iz Liježa oscilacijama sam sebi uspeva da oteža posao, a to je učinio i večeras kada je ispustio dva gola prednosti protiv Varegema, ekipe koja se grčevito bori za opstanak.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara