REZZIME DANA (utorak): Izdali Mitar, Junajted, Ajaks...

Vreme čitanja: 3min | uto. 15.03.22. | 23:30

Pogledajte ko vam je doneo novac 15. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA. Evo kako ste prošli danas

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

TULUZ - AMIJEN (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 6:0

Prijala vam je surova dominacija Tuluza. Pitanje pobednika nije se postavljalo ni u jednom trenutku jer je domaćin na poluvremenu već vodio 3:0, a do kraja spakovao isto toliko lopti u mrežu rivala. Nije ni moglo drugačije posle 25 udaraca ka golu, od čega je čak 14 išlo u okvir.

ROTERAM - LINKOLN SITI (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1

Domaćin je znao šta radi. Blickrigom od 11. do 13. minuta stekao je dva gola prednosti, a onda svesno prepustio protivniku posed u drugom poluvremenu. Uzado se u dobranu koja je bila dovoljno dobra i samo je jednom kapitulirala do kraja utakmice i to u 81. minut.

BLEKBERN - DERBI (tip 1, kvota 1,87) rezultat 3:1

Uprkos golu zaostatka sa kojim su otišli na odmor igrači Blekberna su uspeli u nastavku da režiraju preokret i rutinski savladaju Derbi. Pretendent za plasman u elitu tako je opravdao ulogu favorita i produbio probleme gostiju koji su na pretposlednjem mestu.

KRU - VIGAN (tip 2, kvota 1,53) rezultat 0:2

Golovima u završnici prvog i početkom drugog poluvremena gosti su slomili otpor rivala i opravdali ulogu favorita. Novom pobedom Vigan je nastavio borbu za plasman u Čempionšip, ali i produbio ponor u koji pada fenjeraš Kru.

VIKOMB - FLITVUD (tip 1, kvota 1,45) rezultat 1:0

Domaćin se 93 minuta mučio da slomi otpor protivnika, a onda je Mekarti doneo veliko slavlje. Pogodak za minimalac Vikomba dodatno je zakomplikovao situaciju u kojoj se nalazi Flitvud, tim koji sa pet vezanih poraza pada ka zoni ispadanja. Sa druge strane, domaćin je nastavio borbu za plej-of.

PRECRTANO

AJAKS - BENFIKA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:1

Portugalski tim je očito odlično odradio domaći zadatak. Svestan da ne može prsa u prsa sa Holanđanima odlučio je da lepotu i spektakl žrtvuje zarad rezultata i slave. Bilo je to 90 mučnih minuta za gledanje kada su gosti iz Lisabona u pitanju. Isplatilo mu se jer je prošao golom Nunjeza u 77. minutu.

Opširnije OVDE.

BORNMUT - REDING (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1

Kiks lidera nije iskoristio drugoplasirani Bornmut, koji je odigrao samo 1:1 kod kuće sa davljenikom Redingom. Trešnjice su povele posle brazilske akcije već u 8. minutu, golom Dominika Solankea, ali ih je u 83. minutu šokirao sjajan šut Toma Insa sa ivice kaznenog.

Opširnije OVDE.

ŠEFILD VENZDEJ - AKRINGTON (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 1:1

Desetak minuta delilo vas je od željenog keca. Nije domaćin bio ubedljiv, ali je od 66. minuta imao prednost zahvaljujući Patersonu, međutim, osvajanja celog plena koštao ga je autogol Džonsona iz 83. minuta.

MANČESTER JUNAJTED - ATLETIKO MADRID (tip 1, kvota 2,35) rezultat 0:1

Junajted je u revanš ušao sa povoljnim rezultatom iz prvog susreta, međutim remi iz Madrida ispostavio se kao nedovoljan za plasman dalje. Atletiko je ne tako lepom igrom uspeo da stigne do naredne runde. Simeone se odlučio da uz defanzivnu postavku izaže na Old Traford i čeka priliku iz brze tranzicije što se dogodilo u 41. minutu kada je viđen jedini gol.

Opširnije OVDE.

VBA - FULAM (tip 2, kvota 2,10) rezultat 1:0

Blista Aleksandar Mitrović u Čempionšipu ove sezone. Odavno je oborio rekord po broju datih golova, trenutno je na 35, ali i u blagom padu forme. U 38. kolu protiv Vest Bromvič Albiona u gostima drugi put uzastopno nije se upisao u strelce, a u poslednje četiri utakmice samo jednom je to učinio. Otud i ne čudi poraz Fulama 0:1.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjarezzimedana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara