©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Dođe vreme da nas teše Orlovi

Vreme čitanja: 3min | pet. 09.10.20. | 08:26

Pogledajte ko vam je 8. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

NORVEŠKA - SRBIJA (tip GG, kvota 1,95) - rezultat 1:1 (posle 90 minuta)

Odigrao je naš nacionalni tim retko dobar meč, ali više od nerešenog nakon 90 minuta nije mogao. No i ta dva gola iz regularnog dela utakmice u Oslu bila su dovoljna da prođe igra koju smo vam preporučili, Istina, malo smo se načekali, ali je ipak došlo.

Opširnije OVDE

GRUZIJA – BELORUSIJA (tip 0-2, kvota 1,41) - rezultat 1:0

Reprezentaciju Gruzije deli samo još jedan korak do najvećeg uspeha u istoriji, pošto je kao domaćin u okviru D divizije plej-ofa Lige nacija bila bolja od Belorusije (1:0). Vrlo tvrd meč nekadašnjih sovjetskih republika odlučen je u ranoj fazi i to sumnjivo dodeljenim penalom.

Opširnije OVDE

ENGLESKA – VELS (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 3:0

Jedna od malo susreta na koje smo večeras tipovali i koji je propao i to bez većih problema. Gordi albion je apsolutno opravdao ulogu favorita i pregazio stare mušterije iz Velsa iako je selektor Geret Sautgejt izašao na teren sa uslovno rečeno drugim timom.

UNION B. – HANOVER (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 4:1

Dok se reprezentacije bore širom Straog kontinenta bundesligaši igraju prijatlejske mečeve. Tako je Berlinski Union očekivano savladao drugoligaša Hanover sa 4:1 (1:0). Golove za prestoničane postigli su dva puta Tojšert i po jednom Bilter i Gođa. Precizan za Hanover bio je Valmir Sulejmani za lak prolaz para i igre oju smo vam preporučili.

PRECRTANO

JAR – NAMIBIJA (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 1:1

Dosta se očekivalo od ovog para, veliki broj kladilaca ga je odabrao kao laganog keca, ali Namibijci nisu mislili tako. Hrabri gosti su skupo prodali kožu i izvukli KI X, izborivši se tako tek drugi put u 10 obračuna sa Bafanoom Bafanom za podelu plena. Još im samo ostaje i da prvi put slave protiv uvek favorizovane komšijske reprezentacije.

RUSIJA – ŠVEDSKA (tip 1, kvota 2,10) – rezultat 1:2

Nadalo se veliki broj kladilaca da bi Rusi mogli da odbrane Moskvu od uvek opasnih Šveđana, ali od početka se videlo da nema ništa od toga, Tri krune su nastavile da ređaju ponede na gostovanjima, a ovo im je bila četvrta zaredom. Barem su primili gol, za razliku od prethodne tri.

NORVEŠKA - SRBIJA (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:1 (posle 90 minuta)

Imala je naša reprezentacija sve vreme inicijativu, pretila, napadala, vodila igru. Povijala se domaća ekipe pod naletima Orlova. Kec koji jne pola Srbije odigralo nije bio ni blizu.

ŠKOTSKA – IZRAEL (tip 1, kvota 2,33) – rezultat 0:0 (posle 90 minuta)

Par koji se ukršta sa našim parom odigrao je slab meč bez pogodaka naon 90 minuta igre. Mnogo kladilaca je očekivalo da Škotska ipak pobedi goste sa Bliskog istoka i da dođe kec. Ali, nije se dalo, jednostavno je bio prevelik ulog za obe reprezentacije i to im je vezalo noge.

BIH – S. IRSKA (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 1:1 (posle 90 minuta)

Još jedna u nizu večerašnjih utakmica, pre svih u baražu kvalifikacija za Euro 2021. u Rusiji koja je završena nakon 90 minuta bez pobednika, A dobro znamo šta u kladilačkom svetu znači kada dođe iks – opšta propast tiketa. Nažalost, tako je bilo i u ovom slučaju.

BELGIJA – O. SLONOVAČE (tip 1, kvota 1,47) – rezultat 1:1

Jedan od potencijalno najzanimljivjih prijateljskih mečeva ove večeri i zaista veliko izhnaneđanje, Ipak je Belgija jedna od najboljih reprezentacija nas vetu, ali nije iamla sbage da zadrži goste iz Afrike,. Kesei je sa bele tačke zatvorio meč u 87. minut i potopio mnoge tikete.


tagovi

rezime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara