S mundijalskog duela Portugalije i Španije
S mundijalskog duela Portugalije i Španije

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): CR7 i družina ruše komšije

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.10.20. | 11:17

Pročitajte nekoliko predloga za 7. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Italy - Moldova
ID: 5127348

Italijani su u poslednje dve godine u fantastičnoj seriji rezultata: izabranicima Roberta Mančinija su u pomenutom periodu uspeli da odole samo Portugalija i Bosna i Hercegovina. Moldavija nema čemu da se nada, a kako je kvota na keca mala zamenite je sigurnom pobedom Azura.


Sigurna pobeda

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Germany - Turkey
ID: 5127536

Sigurni smo da će ova utakmica privući dosta pažnje ljubitelja fudbala u Srbiji pošto Orlove za nedelju dana očekuje duel sa Turskom u LN. Biće ovo dobra prilika da se ponovo izanalizira rival sa kojim je u septembru odigrano 0:0. O Nemcima sve znate, apsolutni su favoriti.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.43)
Za izbegavanje
CRNA GORA 2 | 15:00
Grbalj - Drezga
ID: 5130357

Godinama je Grbalj igrao u najjačoj ligi Crne Gore, čak se u dva navrata okušao i u Evropi, međutim pre nekoliko meseci ispao je iz elite i uopšte se nije snašao u pomenutoj situaciji. Domaći su vezali četiri poraza, a gori od njih su samo njihovi današnji rivali. Preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Montenegro - Latvia
ID: 5127350


Selektor domaćih Faruk Hadžibegić pozvao je pred ovaj i mečeve u Ligi nacija nekoliko igrača iz crnogorskog prvenstva i verujemo da će oni dati sve od sebe da se nametnu i njemu, ali i da se preporuče potencijalnim poslodavcima iz inostranstva. U keca uopšte ne sumnjamo.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:30
Austria - Greece
ID: 5127496


Austrija je veoma neprijatno iznenadila pre mesec dana u meču LN porazom od Rumunije na svom terenu i red je da vam malo vrati novac koji vam je isterala iz džepa. Grčka je vezala dve solidne partije, međutim, rivali su joj bili daleko slabiji nego što je ovaj. Kec je siguran.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.88)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 21:10
France - Ukraine
ID: 5127638

Očekivano, Francuska ima bolji bilans u međusobnim okršajima, ali ove dve selekcije nisu odmerile snage skoro sedam godina. Izabranici Didijea Dešama bez dileme su favoriti, međutim, em oni umeju da prime bar gol, em momci Andreja Ševčenka umeju da ga daju, pa biramo KMB 1&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&gg (3)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:45
Portugal - Spain
ID: 5127353

Vladavinu Portugalaca kao šampiona Evrope produžila je pandemija COVID-19, ali i da nije tako ova selekcija bi na svom terenu bila favorit protiv većine rivala sa Starog kontinenta, pa čak i protiv Crvene furije, koja je i sama izuzetno jaka. Ako zazirete od keca gađajte GG3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Vredi probati
ITALIJA 3 A | 18:30
Lucchese - Grosseto
ID: 5127263

Ni jedni, ni drugi nisu startovali baš najbolje. Lukeze je odigrao nerešeno na svom terenu i izgubio u gostima, dok je Groseto osvojio tri boda, i to na strani. Kada se sve uzme u obzir nijedan ishod ne bi bio preveliko iznenađenje, no na njihovim duelima obično dolaze kečevi.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara