Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Pogađali sve kao Viljem Tel

Vreme čitanja: 4min | pon. 11.07.22. | 07:56

Pogledajte ko vam je doneo novac 10. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ROZENBORG – JERV (tip 1, kvota 1,28) – rezultat 3:2

Opasno štuca Rozenborg ove sezone, nikako da se opasulji, a sezona odmiče. Srećom, ni drugi iz vrha ne blistaju, pa se i dalje opravdano nada izlasku u Evropu. Nije daleko. Ali, za titulu će biti potrebno mnogo više od Samjuela Rodžersa. Na ludilo Amerikanca izvukao se Rozenborg protiv Jerva. Defanzivac je postigao het-trik?! Dva gola namestio mu je Holse. Dobro će ih zapamtiti gosti.

KUPS – LAHTI (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 4:0

HJK Helsinki je večiti šampion u Finskoj, pretplatio se na titule u Zemlji 1.000 jezera, ali bi ove godine situacija mogla da bude nešto drugačija. KuPS igra strašan fudbal, napadački, sa puno golova… Malo je timova koji su uspeli da ga uštopuju, a moć KuPS-a na svojoj koži osetio je i Lahti. U prvom poluvremenu se domaćin zagrejao, načeo je Lahti i najavio uragan. Pregazio je goste, spakovo tri komada i učvrstio se na liderskoj poziciji.

MOLDE – TROMSE (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 5:1

Ostao je Molde minule sezone u foto-finišu bez titule, oteo mu je trofej Bode Glimt, iako je prodao sve najbolje što ima. Posle nove serije odlazaka izbio je Molde u prvi plan, ali je niotkuda iskočio Lilestrem. Dobio je ozbiljnog takmaca, ali u poslednje vreme igra bez greške. Petarda Tromseu samo je potvrda kvalitetnog rada i dobre igre. Fofana dva puta u metu i asistencija, Haugen po gol i ključno dodavanje, a naigrali su se i drugi.

CSKA SOFIJA – ARDA (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 3:0

Za miran san i dobar početak sezone CSKA iz Sofije postarao se Maurisio. Mučio je klub iz bugarske prestonice, problem mu je pravila zgusnuta odbrana gostiju, tražio je ključ za sef Arde – pronašao ga je Brazilac. Otključao je goste u nadoknadi prvog poluvremena, skinuo ogromno breme sa leđa CSKA i razleteo se. Sitan vez, lažnjaci i varke, i golovi. Još dva u nastavku da kompletira het-trik i povede u trci za Zlatnu kopačku u Bugarskoj.

CRVENA ZVEZDA – RADNIČKI NIŠ (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 4:0

Zvezda je dobila baterije dobrog kvaliteta iz Afrike. Najvažnija je pobeda na startu nove sezone u Mozzart Bet Superligi, ali sigurni smo da će narednih dana navijačima srpskog šampiona biti puna usta Kingsa Kangva i Osmana Bukarija. Posebno, ovog potonjeg na čijim brzinskim sposobnostima je Crvena zvezda raširila krila, razvukla odbranu Tomislava Sivića kao panta pitu, i na kraju vrlo ubedljivo slavila.

Opširnije OVDE.

VOJVODINA – NAPREDAK (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 1:0

Sa velikim ambicijama Lale su ušle u novu sezonu Mozzart Bet Superlige. Ako je tačno da se po jutru dan poznaje, onda Staru damu čekaju veliki uspesi. Novajlija Iv Baraj je najpre uputio centaršut u šesnaesterac, loptu je na pet metara spustio glavom Nemanja Nikolić, a Veljko Simić iskoristio lošu reakciju odbrane i poslao loptu pored Petrića za vođstvo domaćih, što je bio i konačan rezultat.

Opširnije OVDE.

RASING – INDEPENDIJENTE (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 1:0

Ključalo je u jednom od najvećih argentinskih derbija, Aveljaneda je gorela, ništa manje uzbudljivo nije bilo ni na terenu. Sevali su udarci sa svih strana, nisu se libili ofanzivci krvnih neprijatelja da potežu sa distance, napadali su u talasima, ali najbitniji momenti desili su se na samom početku. Gabrijele Auče je pogodio na asistenciju Sigalija, otvorio je Independijente, a Kopeti je propustio priliku da dotuče goste. Promašio je penal, ostavio Indepedijente u životu. Svaki atak zakletog neprijatelja Rasing je preživeo i odbranio domaći teren.

IND. DEL VALJE – KUMBAJA (tip 1, kvota 1,28) – rezultat 2:0

Jednom Independijenteu ove večeri u Južnoj Americi zvezde nisu bile naklonjene, drugom – jesu. Ekvadorski Independijente ušao je u sezonu kako je samo mogao poželeti. Trzavica ni na mapi, sve je išlo kao po loju. Utakmica samo što je počela, domaćin je vodio. Već od prvog minuta, kada je Ajovi zaledio odbranu Kumbaje. Čuvao je domaćin minimalnu prednost do duboke nadoknade, a onda je Gaibor overio trijumf.

ATL. MITRE – SAN TELMO (tip 1, tip 1,75) – rezultat 2:1

U Primeri Nasional ne stoje dobro ni Atletiko Mitre, ni San Telmo. Daleko su od promocije, znatno bliže im je zona ispadanja, a neko vreme Mitre neće razmišljati o selidbi u niži rang. Domaćin je veći deo posla završio u prvom poluvremenu, dva puta zatresao je San Telmovu mrežu. Precizni su bili Huarez i Romero. Sve što su gosti uspeli jeste da iz penala ublaže poraz, ne i da otkinu bod Atletiko Mitreu.

AIMORE – PROSPERA (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 1:0

Užasno je Aimore otvorio sezonu, uspeo je da se konsoliduje i sada je počeo da mašta i o prvoj poziciji u svojoj grupi u brazilskoj Seriji D. Nanizao je dobre rezultate, poravnao se sa vodećim timovima zahvaljujući sedmom trijumfu, koji je domaćinu doneo Žunior Filjo. Pred odlazak na odmor slomio je defanzivce prospere i golmana. Od toga se gosti nisu oporavili.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara