Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Rukomet pokvario uspešnost

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.01.22. | 06:53

Pogledajte ko vam je doneo novac 28. januara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

UNIKS - CSKA (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 75:86

Izrešetao je Šved ekipu Uniksa, zatrpao je koš najlepše ovosezonske priče u Evroligi i klub iz Moskve je sada za koplje ispred tima iz Kazanja.

Opširnije OVDE

PANATINAIKOS - BASKONIJA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 75:63

Predvođena Nemanjom Nedovićem, ekipa iz Atine upisala je tek petu pobedu u elitnom takmičenju (15 poraza) i naneli 14. poraz ekipi Nevena Spahije (sedam trijumfa).

Opširnije OVDE

KRKA - PARTIZAN (tip 2, kvota 1,10) - rezultat 63:79

Videla se od starta ideja crno-belih da unutrašnjom igrom grade rezultat. Igrali su veoma dobro i agresivno u odbrani od prvog minuta i rezultati su ubrzo postali vidljivi.

Opširnije OVDE

NADAL - BERETINI (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1

Iako je sedmi teniser sveta uložio priličan napor kako bi se osvetio Špancu za poraz pre dve godine na US Openu, sve što je uspeo je da mu uzme jedan set, a eliminacije su ga koštali loš procenat osvojenih poena na drugi servis, kao i brojne neiznuđene greške (čak 44).

Opširnije OVDE

MEDVEDEV - CICIPAS (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:1

Aktuelni šampion Ju-Es Opena se plasirao u drugo finale na Otvorenom prvenstvu Australije. Prošli put ga je zaustavio Novak Đoković, sada će s druge strane terena biti Rafael Nadal.

Opširnije OVDE

ISLAND - NORVEŠKA (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 33:34

Postao je Island najveći gubitnik, mogao je u borbu za medalje i da ima osiguran plasman na Svetsko prvenstvo, a nema ništa. Idu Islanđani u baraž zajedno sa Srbijom, a Elvara Jonsona proganjaće promašaj sa celog terena za pobedu.

Opširnije OVDE

VALJADOLID - HIHON (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:0

Kraljevski klub iz Valjadolida uspeo je da odbrani stadion Hoze Zorija, ali uz mnogo muke. Ipak, gol Rokea Mese u 73. minutu bio je dovoljan za tri boda koji će mnogo značiti ovom timu u borbi za povratak u Primeru.

PRECRTANO

MONAKO - REAL M. (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 66:66 (84:90 posle produžetka)

Bilo je veoma tvrdo, sve do produžetaka, kada se utakmica otvorila. U poslednjem kvartalu viđeno je samo 19 poena, a Dvejn Bejkon je propustio priliku da pogotkom u poslednjim sekundama kruniše sjajnu partiju i obezbedi Kneževima peti vezani trijumf u Evroligi.

Opširnije OVDE

FRANCUSKA - ŠVEDSKA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 33:34

Projektovano je finale Danska – Francuska, predviđana je repriza finala Olimpijskih igara, ali u velikom finalu Evropskog prvenstva u Budimpešti neće igrati nti jedna od pomenutih selekcija.

Opširnije OVDE

ŠPANIJA - DANSKA (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 29:25

Danska ima ubojitog Mikela Hansena, ali nije nezaustavljiva. Njena slaba tačka su Evropska prvenstva. Još od turnira u Beogradu čeka Danska na evropsku titulu i čekaće još neko vreme. 

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara