©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Bilo je tu i slasti i gorčine

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.03.21. | 07:43

Pogledajte ko vam je doneo novac 22. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

FORTUNA D. - BOHUM (tip 2, kvota 2,70) - rezultat 0:3

Gledali su fudbaleri Fortune u prvom delu sezone kako im Bohum cepa odbranu i mrežu i petrdom pobeđuje na Vonovija Rur stadionu. Tri i po meseca kasnije, tim iz Dizeldorfa je sagoreo u želji za osvetom.

Opširnije OVDE

MINHEN 1860 - DINAMO D. (tip 1 kvota 2,70) - rezultat 1:0

Lavovi su verovatno zabeležili najvrednijitriumf u ovoj sezoni, pošto su kao domaćini bili bolji od lidera iz Drezdena – 1:0. Mesto koje vodi u doigravanje za Cvajtu sada je mnogo bliže Minhenu.

Opširnije OVDE

BASTIJA - KRETEJ (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 4:1

Bastija nastavlja da hita ka promociji u drugu ligi pošto je na svom terenu slavila s ubedljivih 4:1 (1:0) čime je prekinula seriju od tri ligaška remija.

Opširnije OVDE

KAMBUR - AJNDHOVEN (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 3:0

Kec koji je došao bez ikakvih problema, U svom stilu Holađanini, i to drugoligaši, su situaciju rešili kako najbolje znaju, sa 3+ gola.

SARAGOSA - MIRANDES (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 1:0

Saragosa možda nije među najkvalitetnijim timovima Segunde, ali otkako je klub preuzeo Huan Ignasio Martinez utakmice na Romaredi su unapred upisane zelenim flomasterom.

Opširnije OVDE

DŽUMHUR - BLANŠ (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 7:6, 6:4

Sarajlija sa beogradskom adresom stanovanja, Damir Džumhur uspešno i očekivano je započeo kvalifikacije za prvi ATP masters u sezoni protiv 255. tenisera sveta.

PRECRTANO

MINHEN 1860 - DINAMO D. (tip GG kvota 1,72) - rezultat 1:0

Na stadionu Lavova viđen je pravi derbi Vrlo tvrda utakmica bez izrazitih šansi. Čak je delovalo da neće biti golova i da će Drezden napraviti ogroman korak ka konačnom cilju.

Opširnije OVDE

FORTUNA D. - BOHUM (tip GG, kvota 1,70) - rezultat 0:3

Možda nije bio ubedljiv kao u novembru, ali nema mnogo razlike između trijumfa od 5:0 ili onog sa dva gola manje. Najbitinije četi Tomasa Rajsa je da je cilj ispunjen, odnosno da je ponovo preoteto čelo tabele od Hamburger SV-a.

Opširnije OVDE

PENAFIEL - KAZA PIA (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 1:1

Derbi sredine Druge lige Portugala, završio se bez pobednika i padom jednog od najigranijih tipova u ovovmd anu slabom ponduama za igranje i popunjavanje tiketa.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara