Matje Pejbern slavi gol
Matje Pejbern slavi gol

Vidi se u Saragosi svetlo na kraju tunela (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.03.21. | 22:54

Pejbern jedinim golom na meču doneo novi trijumf domaćinu

Saragosa možda nije među najkvalitetnijim timovima Segunde, ali otkako je klub preuzeo Huan Ignasio Martinez utakmice na Romaredi su unapred upisane zelenim flomasterom.

Peti put u dosadašnjih šest utakmica kod kuće pod Martinezovim vođstvom Saragosa je slavila. Drugi put u poslednja tri kola, a i ovog puta rezultat je glasio minimalnih 1:0 (1:0). Gol po gol i eto opstanka.

Izabrane vesti

Saragosi ovaj trijumf posebno znači iz razloga što je nešto ranije i Albasete dobio Kartagenu u okršaju davljenika, pa je razlika između Saragose na 16. i Sabadelja na 22. mestu samo pet bodova! To znači da nam tek predstoji neizvesna borba za opstanak, s obzirom da je do kraja sezone ostalo još čak dvanaest utakmica.

Jedini gol na utakmici postigao je francuski internacionalac Matje Pejbern već u šestom minutu susreta. Dobro izveden korner s desne strane doneo je gužvu u petercu rivala, što je Pejbern iskoristio da zakuca loptu u mrežu i, ispostaviće se sat i po vremena kasnije, obezbedio trijumf.

Mogla je Saragosa lakšim putem do tri boda, ali je u 78. minutu Aleks Alegrija promašio jedanaesterac kojim je ranije mogao da reši navijače svog tima muke da budu kao na iglama do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Ali, pobedi se u zube ne gleda...

SEGUNDA – 30. KOLO

Ponedeljak

Albasete - Kartagena 2:0 (1:0)

/Ortuno 21, Tores 57/

Saragosa - Mirandes 1:0 (1:0)

/Pejbern 5/



tagovi

SegundaSaragosaMirandes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara