(Foto: Reuters)
(Foto: Reuters)

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Porto pozitivno iznenadio, Bajern i Siti su siguran tip

Vreme čitanja: 4min | čet. 26.11.20. | 07:13

Pogledajte ko vam je 25. novembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO:

AJAKS - MIDTJILAND (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 3:1

U Amsterdamu Ajaks je još jednom uzeo meru Midtjilendu. I ponovo je krojač pobede bio Dušan Tadić. U prošlom kolu u Danskoj gol i asistencija, ove večeri dve asistencije – 3:1.

Opširnije OVDE.

BAJERN - SALCBURG (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 3:1

U osmini finala je već Bajern iz Minhena, mada mu je Salcburg večeras pokazao da nije svemoguć. Na prvi pogled, pobeda Bavaraca od 3:1 kazuje da je to bio rutinski posao za aktuelnog šampiona Evrope, u realnosti, pravo je čudo kako nije bilo 3:3. Sam je ipak kriv Salcburg što nije koristio šanse, a nije da mu remontovana odbrana Bajerna sa mladim Krisom Ričardsom nije dala prilika.

Opširnije OVDE.

BORUSIJA MENHENGLADBAH – ŠAHTJOR (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 4:0

Malo je nedostajalo pa da to bude čišćenje i u teniskim uslovima! Teško je naći takve primere da neka ekipa tako legne drugoj, da doživi brutalna poniženja dva puta u dvadeset dana. Menhengladbah je najpre u Kijevu pregazio Šahtjor sa 6:0, a večeras kod kuće na Borusija parku Nemci su se zadovoljili sa 4:0. Dakle, kada se sve sabere, za 180 minuta igre Menhengladbah je dao deset komada ukrajinskim rudarima!

Opširnije OVDE.

MARSELJ - PORTO (tip 2, kvota 2,50) – rezultat 0:2

Marselj se raspada u Ligi šampiona u kojoj posle četiri kola nema ni gol ni bod u grupi C. Uspeo i da pokvari jubilej Florijanu Tovanu, koji će 250. nastup za klub u svim takmičenjima morati da pamti po porazu od Porta. Domaćinu se sredinom drugog dela ukazala prilika za anuliranje zaostatka 1:0, ali umesto da počne ozbiljno da radi na povratku posle isključenja Marka Grujića, Marsej se za tri minuta revanširao crvenim kartonom i pustio rivala da sa penala potvrdi pobedu.

Opširnije OVDE.

OLIMPIJAKOS - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,33) – rezultat 0:1

Olimpijakos se ama baš ništa nije pitao. I nije to ona uobičajena fraza, jer to se i dalo očekivati, ali ovako inferiorno izdanje verovatno je razočaralo i navijače u Pireju. Nadali su se barem ponekom trenutku radosti, možda zrncu nade da bi mogli ako ništa drugo a ono bar da zakuvaju atmosferu. Ali pred sablasno praznim tribinama sablasno jasna nadmoć gostiju iz Engleske.

Opširnije OVDE.

MIDLZBRO – DERBI (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 3:0

Nastavlja se agonija za derbi kojem je poraz od Midlzbroa bio šesti u seriji od devet utakmica bez trijumfa. Svetlo na kraju tunela se ne vidi, naročito kada se u obzir uzme detalj da Ovnovi na šest od poslednjih devet duela nisu postigli gol. Domaćin je iskoritio užasnu formu rivala da prekine sopstvenu mini seriju od tri utakmice bez pobede.

PRECRTANO:

ATLETIKO MADRID - LOKOMOTIVA MOSKVA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 0:0

Godinama je Čolo Simeone bio taj koga su kolege mrzele. Ma kakav tim da je imao na raspolaganju, a nikad to nije bio tek prosečan tim, frustrirao je i mnogo jače od sebe time što bi se ukopao u rov ispred gola i hvatao ih u klopku kao po unapred smišljenom planu. Sada je sam zapeo o istu, a zamku mu je postavio niko drugi do Marko Nikolić, pa će moskovska Lokomotiva mimo svih očekivanja u poslednja dva kola Grupe A ući sa ambicijom da se domogne nokaut faze Lige šampiona!

Opširnije OVDE.

SVONSI – ŠEFILD VENZDEJ (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 1:1

Ni jedne ni druge večerašnji bod nije preterano oduševio. Svonsi je morao da se vadi protiv ekipe iz zone ispadanja protiv koje je gubio od 27. do 60. minuta, dok gosti, iako bi taj isti bod potpisali pre utakmice sigurno u glavi imaju misao da su mogli više. Bar peti put zaredom nisu odustali od prakse da obe ekipe postižu po gol.

INTER – REAL MADRID (tip GG, kvota 1,53) – rezultat 0:2

Real se izvadio iz problema, pobedom na Đuzepe Meaci od 2:0 (1:0) došao je do vazduha posle teškog perioda, ali je zato Interu sipao so na ranu i gurnuo ga duboko u ambis. Toliko dubok da Nerazuri sada trenutno zauzimaju poslednje mesto u grupi B Lige šampiona.

Opširnije OVDE.

LIVERPUL - ATALANTA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:2

Atalanta je sačekala Liverpul na krivini i osvetila mu se za težak poraz u Bergamu u prošlom kolu Lige šampiona (5:0). Nije isto pet ili dva, naravno, ali Boginji niko nije davao mnogo šansi da može da se vadi na Enfildu, pogotovo ne kada se video sastav koji je Đan Pjero Gasperini poslao na teren. Bez ijednog klasičnog špica. Ali, stari lisac je i te kako znao šta radi. Semafor na kraju meča je pokazao: Liverpul – Atalanta 0:2!

Opširnije OVDE.


tagovi

sportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara