Gol Elvedija (©Reuters)
Gol Elvedija (©Reuters)
Gol Elvedija (©Reuters)
Gol Elvedija (©Reuters)

Maltretiranje! Menš dao Šahtjoru deset komada u dve utakmice (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.11.20. | 20:45

Na Borusija parku 4:0

Malo je nedostajalo pa da to bude čišćenje i u teniskim uslovima! Teško je naći takve primere da neka ekipa tako legne drugoj, da doživi brutalna poniženja dva puta u dvadeset dana.

Menhengladbah je najpre u Kijevu pregazio Šahtjor sa 6:0, a večeras kod kuće na Borusija parku Nemci su se zadovoljili sa 4:0. Dakle, kada se sve sabere, za 180 minuta igre Menhengladbah je dao deset komada ukrajinskim rudarima! Pakao...

Izabrane vesti

Što je najluđe, do ova dva duela Šahtjor je na tabeli grupe B Lige šampiona imao više bodova od Borusije. U jako teškoj grupi, u društvu Reala i Intera, Nemci su na dobrom putu da se probiju do prolećne faze elitnog kupa.

Utakmica na Borusija Parku rešena je za prvih 45 minuta. Toliko je bilo potrebno Menhengladbahu da dođe do tri gola prednosti. Prvi je pao iz penala, koji je realizovao Štindl u 17. minutu, dok je na 2:0 povisio Elvedi udarcem glavom posle kornera.

Treći gol je bio najlepši. Bril Embolo se upisao u strelce na atraktivan način, makazicama na petercu. Tako mu je naišla lopta, namestio se i poslao fudbal iznad glave Pjatova u mrežu. Iščilela je sva želja igrača Šahtjora da se nadmeću posle toga, a ni Borusija nije srljala u nastavku. Došla je, ipak, do četvrtog pogotka i to ponovo iz prekida. Slobodnjak je Vent poslao u mrežu.

Imao je Šahtjor u poslednjih pet minuta dve velike prilike da dođe makar do jednog gola, ali je Jan Zomer obe odbranio, nije dao Ukrajincima ni da se upišu za čast.

LIGA ŠAMPIONA – 4. KOLO

Grupa B

Menhengladbah – Šahtjor 4:0 (3:0)

/Štindl 17p, Elvedi 34, Embolo 45, Vent 77/

21.00: (2,30) Inter (3,45) Real (3,05)



tagovi

ŠahtjorBorusija MenhengladbahLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara