Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Juventus doneo radost, Dortmund mogao i bolje

Vreme čitanja: 3min | sre. 10.03.21. | 08:00

Pogledajte ko vam je 9. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli u utorak.

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - PORTO (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1 (3:2 posle produžetaka)

Kakav meč na Alijanc areni! Ako ga niste gledali, propustili ste mnogo. Što dobrog fudbala, što napetosti, nervopze, i čak pet golova. Nama je na ovom tipu bilo najvažnije da Juve vodi nakon 90 minuta, što je i bilo. A Porto se u produžetku potrudio da izbaci Staru damu.

Opširnije OVDE

KPR - VIKOMB (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0

Mala, ali sasvim dovoljna pobeda ekipe iz Londona da prođe jedan od najigranijih tipova dana u MOZZARTU. A za to možemo posebno da se zahvalimo strelcu jedinog pogotka, palog u 23. minut, Iljasu Šairu.

ČARLTON - NORTEMPTON (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 2:1

Jaka kvota na keca u Čempionšipu, ali je prošla! Posle nule na poluvremenu, domaći su došli do poznog vođstva koje su potvrdili u 84. minutu. Gosti su pogotkom u nadoknadi vremena samo ubaliži poraz, ali nisu uspeli da nam sruše ovaj tip.

DORTMUND - SEVILJA (tip GG, kvota 1,82) - rezultat 2:2

Dortmund ide dalje, Dortmund još jednom slavi Erlinga Halanda! Borusija - Sevilja 5:4! Ukupno. Dete-monstrum iz Norveške učestvovao je u svakom od pet postignutih pogodaka svog tima i definitivno pečatirao majstorsko zvanje

Opširnije OVDE

BRAGA - GIMARAIS (tip 1, kvota 1,62) - 3:0

Braga je rutinskom pobedom zadržala drugo mesto u šampionatu Portugala. Tim Karlosa Karvahala goste je načeo već u petom minutu, a da će stići do 16. prvenstvene pobede bilo je gotovo izvesno već pre odlaska na odmor pošto je Ruiz udvostručio prednost. Sve nade Gimaraisa u zaveršnici susreta potopio je Sporar pogotkom za konačnih 3:0.

PRECRTANO

DORTMUND - SEVILJA (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 2:2

Borusija u dvomeč sa Seviljom nije ušla kao favorit, a njen uspeh - plasman među osam najboljih timova Evrope, još značajnijim čini činjenica da Edin Terzić za revanš nije mogao da računa na trojicu od petorice najvažnijih igrača.

Opširnije OVDE

PITERBORO - HAL (tip 1, kvota 2,70) - rezultat 1:3

Već sama kvota na keca je ukazivala da je ovaj tip krajnje problemtičan, a i večerašnja dešavanja na travnatoj pozornici stadiona Veston Houms. Iako je domaćin poveo preko Brauna u 8. minutu, ostatak utakmice proveo je pod kanonadom.

VENLO - SPARTA (tip 3+, kvota 1,84) - rezultat 0:1

Ovo je bio naš tip kojim smo hteli da malo rizikujemo, poznajući stanje stvari u holandskoj ligi. Kvota čak nije bila ni astronomska, pošto u Erediviziji golovi padaju kao na traci. Ali, danas u Venlu nije bilo tako.

BELKBURN - SVONSI (tip 2, kvota 2,85) - rezultat 1:1

Ovim remijem Labudovi su prekinuli niz od dve uzastopne pobede, ali to nije omelo Andrea Ajua da nastavi sa svojom serijom. Kapiten Svonsija je na četvrtoj uzastopnoj utakmici postigao gol i stigao do brojke od 14 pogodaka u Ćempionšipu.

Opširnije OVDE

KARLAJL - GRIMZBI (tip 1, kvota 1,68) - rezultat 1:1

Još jedan iks sa GG nam dolazi ove večeri iz Engleske, ovaj put iz Lige dva. Gost je vodio od 16. minuta, a do izjednačenja je došlo tek u 90+3, kada smo već bili svesni da je ovaj tip, jedan od najigranijih danas u MOZZARTU, pukao.


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara