Foto: Reuters
Foto: Reuters

Aju nastavio seriju, Svonsi propustio prvu od dve prilike

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.03.21. | 20:56

Labudovi odneli samo bod sa gostovanja Blekburnu - 1:1 (1:1)

Prvu od dve prilike Svonsi nije iskoristio. Imali su fudbaleri velškog tima šansu da pobedom nad Blekburnom u zaostalom meču 25. kola preuzmu od Votforda drugu poziciju, ali su sa gostovanja u Lankaširu odneli samo bod – 1:1 (1:1). Sa novim bodom trenutno su na deobi drugog mesta sa Stršljenovima, ali sa utakmicom manje od londonskog tima, te bi pobedom u drugoj zaostaloj utakmici mogli da se osamostale na drugoj poziciji.

Ovim remijem Labudovi su prekinuli niz od dve uzastopne pobede, ali to nije omelo Andrea Ajua da nastavi sa svojom serijom. Kapiten Svonsija je na četvrtoj uzastopnoj utakmici postigao gol i stigao do brojke od 14 pogodaka u prvenstvu, što ga čini ubedljivo najefikasnijim igračem ekipe Stiva Kupera.

Izabrane vesti

Njegov pogodak stigao je u finišu prvog dela, sa bele tačke, i to samo četiri minuta pre nego što je Tom Trajbul lucidnim dodavanjem uposlio Bredlija Deka, a ovaj doneo Blekburn u vođstvo. Međutim, iako su imali čitavo drugo poluvreme na raspolaganju da stignu do potpunog preokreta, nisu u tome uspeli fudbaleri Svonsija.

Štaviše, nisu gosti u nastavku uputili nijedan udarac u okvir Blekburnovog gola. Domaći tim je bio konkretniji, imao veći posed lopte i broj prilika, ali se rezultat sa poluvremena ipak nije menjao.

ČEMPIONŠIP - ZAOSTALI MEČEVI 24. I 25. KOLA

Utorak

Blekburn - Svonsi 1:1 (1:1)

/Dek 37 - Aju 41pen/

KPR - Vikomb 1:0 (1:0)

/Čer 23/



tagovi

SvonsiBlekburn

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara