Komentari na vest

Ronaldo ne uči na greškama, ide glavom kroz zid: Selektor ga upozorio, možda će ostati i bez trake

I

Idi u SA,plizzz

pre preko 1 godinu

Kristijano kao da je u menopauzi,opleo po svima...
G

G

pre preko 1 godinu

Kad je na leto propustio pripreme da ide stavit botoks tamo dol pa onda kaze da ga klub i trener ne postuju, sve jasno (:
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Neko bi rekao da je Svajcarska narucila ovaj tekst da destabilizuje Ronalda i Portugal.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Ronaldo me nervira zbog ponašanja bez respekta. Zato bih bas volio da ga odstrani iz tima i da ga poslje kuci, a da na kraju Portugal osvoji… Au, kako bi se onda nervirao. Nastao bi problem kada bi shvatio da se ne može slikati pored pehara.. Ili da jednostavno osvoji Argentina. Tek bi tada poludio..
G

Gost28282828

pre preko 1 godinu

Bezveze se pljuje po Ronaldu svaki dan. Sigurno je zaslužio posle intervjua sa Morganom ali ovakve gluposti nisu za vijesti i pravljenje problema
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Svaki korak od odlaska iz Reala mu je bio pogrešan. Da li je zbog novca i ega kriv on ili Medneš
r

roni

pre preko 1 godinu

zasto nisi glumio glumio smekera pre godinu,dve,tri,5 kad si zavisio od istog tog kristijana druze nego sad kad je decko pred penzijom?ljude treba gaziti gaziti i samo gaziti gaziti i gaziti,u svakoj situaciji na svakom mestu.
h

hrnx2bd5x7@privaterelay.appleid.com

pre preko 1 godinu

Zato sto je on selektor i njegova glava bi prva pala kad bi se obrukali. Jel bi ti cenio Piksija sto je 2026 zvao Tadica zbog starih zasluga ili bi voleo da nesto uradimo?
n

nece biti

pre preko 1 godinu

Mislim da mnogo vise Kristijano duguje ovom selektoru nego obratno. Bez Kristijana su prosli na finalni turnir lige nacija (nije hteo ds igra grupu), a onda se pojavljuje i uzima titulu (sa tim sto je mvp finalnog turnira Bernardo Silva, a najbolji igrac finalne utakmice Dias). Na Euru decko otpada u finalu, a brilijantnom taktikom tog istog selektora Kristijano uzima trofej (iako se ni na tom turniru nije proslavio jer ne mozemo reci da su Vels i Madjarska protivnici u ravni sa Hrvatima i Francuzima gde nije imao nikakav doprinos, a i mec sa Poljacima je za zaborav)...svaka cast za sve date golove (u eliminacijama SP i Euro ukupno 3 i sva tri glavom na 18 meceva), ali da mu nije bilo tog selektora i saigraca koji su zveri imao bi 0 na svom reprezentativnom saldu sto se trofeja tice...a to sto cesto ne ume da se ponasa nije problem ni selektora ni novinara ni saigraca...niko mu ne moze osporiti da je vrhunski igrac, ali da se cesto ne ponasa u skladu sa profesionalnim standardima je cinjenica
G

Gostgostgost

pre preko 1 godinu

Znaci bukvalno ni iz cega se pravi vest i vodi pljuvacka kampanja protiv Ronalda.
n

nikolay

pre preko 1 godinu

I treba.
G

Gostgostgost

pre preko 1 godinu

A zasto treba? Ajde da po tebi neko pljuje po svim belosvetskim novinama svakog dana. Moze? Bilo bi ti divno, je l da?