Ronaldo nije rekao zbogom reprezentaciji, želi da napadne evropsku titulu 2024.

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.12.22. | 17:53

Portugalac za loša izdanja u Kataru krivca pronašao u Mančester junajtedu, tvrdi dnevnik iz Lisabona

Pustio je Kristijano Ronaldo suze posle poraza Portugalije od Maroka (0:1) u četvrfinalu Svetskog kupa, pa su svi svetski mediji pisali o neslavnom kraju u nacionalnom timu jednog od najvećih fudbalera u istoriji koji u karijeri nije dodirnuo "samo" Zlatnu boginju.

Dan kasnije se Portugalac pismenim putem, preko društvenih mreža, obratio javnosti.

Izabrane vesti

"Osvajanje Svetskog kupa s Portugalijom je bio moj najveći i najambiciozniji san u karijeri. Srećom, osvojio sam mnogo titula na međunarodnoj sceni, uključujući i one sa reprezentacijom, ali stavljanje imena naše zemlje na najvišu tačku na svetu je bio moj najveći san... Nažalost, san se završio. Nije bilo svrhe reagovati u afektu. Samo želim da svi znate da je mnogo toga rečeno, mnogo toga napisano, bilo je mnogo spekulacija, ali moja posvećenost Portugaliji se nije promenila ni na trenutak. Uvek sam bio onaj koji se borio za ciljeve i nikada ne bih okrenuo leđa saigračima i mojoj zemlji" napisao je između ostalog Ronaldo koji ipak nije odgovorio na glavno pitanje navijača: Da li će i dalje nositi reprezentativni dres?

U njegovo ime odgovor je pokušao da nam da portugalski dnevnik Korijero da Manja koji pod vinjetom "ekskluzivno" tvrdi da "Ronaldo ne namerava da završi karijeru u reprezentaciji Portugala i da želi da igra na Evropskom prvenstvu 2024. godine u Nemačkoj."

Prema pisanju dnevnog lista iz Lisabona, Ronaldov ostanak u reprezentaciji zavisi toliko od budućnosti Fernanda Santosa koji je blizu napuštanja selektorske stolice Navigatora.

"Međutim, u ovom trenutku Ronaldo očekuje da igra za Portugaliju najmanje do leta 2024. godine. Shvata da sada nije u najboljoj formi", piše Korijero da Manja.

Za ne baš reprezentativna izdanja u Kataru, Ronaldo ne krivi Santoša, već propuštenu predsezonu, neredovno igranje u Mančester junajtedu, s kojim je nedavno raskinuo ugovor.


tagovi

Kristijano RonaldoFernando SantosMundijalKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara