Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Uvežbavli smo simulacije

Vreme čitanja: 3min | čet. 09.04.20. | 08:14

Pogledajte ko vam je 8. aprila doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

DUŠANBE 83 - ISTIKLOL (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:7
U takvoj situaciji, za vikend je odigrana prva polovina uvodnog kola prvog ranga, a danas su po rasporedu odigrane i preostale dve utakmice, koje su kasnile zbog Superkupa koji je takođe bio na programu ove subote. Osvajač ovog trofeja, Istikol je na gostovanju protiv Dušanbea uspeo da postigne čak sedam golova uz fantastičnu partiju Manučekra Džahlilova koji je postigao čak četiri gola – 0:7 (0:2). Pročitajte opširnije u izveštaju.

DINAMO BREST - SOLIGORSK (tip 1, kvota 2,55) - rezultat 2:0
U drugom polufinalu beloruskog Kupa sve je išlo kako ste se i nadali. Dva rana gola ovde su rešila pitanje pobednika i omogućila Dinamu iz Bresta da u Soligorsk odu sa velikom prednošću na revanš. Za dobitak, i to sasvim solidan, možete da se zahvalite Oleksandru Nojoku, odnosno Pavelu Savickiju, koji su danas tresli mrežu gostiju.

RB LAJPCIG (SIMULACIJA) - FRAJBURG (SIMULACIJA) (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:0
Dan sa simulacijama danas je dobro krenuo u Nemačkoj. Lajpcig je baš po planu savladao Frajburg na svom terenu. Nakon prvog poluvremena u kojem golova nije bilo, domaći tim je došao do dva u nastavku i omogućio vam da zaokružite keca.

BORUSIJA DORTMUND (SIMULACIJA) - ŠALKE (SIMULACIJA) (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:0
Jedan, ali vredan gol značio je pobedu Borusije iz Dortmunda protiv Šalkea u večerašnjoj simulaciji. Nije bilo raspucano i lepršavo, kako inače ume da bude u Bundesligi, ali je pogodak domaćih iz prvog poluvremena doneo dobitak u vaš džep, te vam tako zaokružio keca.

MANČESTER SITI (SIMULACIJA) - BARNLI (SIMULACIJA) (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 2:0
Građani su večeras opravdali ulogu favorita i bez ikakvih problema su došli do pobede protiv Barnlija. Po jedan gol u oba poluvremena uz crveni karton za goste pred sam kraj utakmice bio je sasvim dovoljan da se zaokruži kec na ovom simuliranom duelu Premijer lige.

REAL SOSIJEDAD (SIMULACIJA) - OSASUNA (SIMULACIJA) (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0
Bilo je zaista dosta znoja, ali je Real Sosijedad na kraju ipak uspeo da savlada Osasunu pred svojim navijačima u simulaciji u okviru španske Primere. Dugo je na semaforu pisalo 0:0, činilo se da će i ovaj meč završiti na grupi precrtanih, ali je tim iz Baskije ipak spasio stvar i doneo vam dobitak.

PRECRTANO

SLAVIJA MOZIR - BATE BORISOV (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 1:0
Nije više to tim za evropski izglog. Kroz težak period prolazi BATE Borisov na početku prvenstvene sezone u Belorusiji, pošto posle tri kola imao samo tri boda. Nije tim iz okoline Minska ekipa koju protivnici respektuju, daleko od toga. Videlo se to i udanašnjem okršaju polufinala Kupa Belorusije. Imaće BATE Borisov težak zadatak u revanšu, pošto je izgubio prvi meč izgubio od Slavije Mozir (1:0). Pročitajte opširnije u izveštaju.

UNION BERLIN (SIMULACIJA) - BAJERN MINHEN (SIMULACIJA) (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 1:1
Bajern iz Minhena nije tako dominantan kada su simulacije u pitanju. Union Berlin uzeo je danas "meru" Bavarcima, koji su imali prednost na poluvremenu. Ipak, tim sa juga Nemačke nije uspeo da je sačuva sve do samog kraja, pa ekipa iz prestonice može da proslavi bod. Nažalost, vi ste zbog svega ostali uskraćeni za dobitak.

TOTENHEM (SIMULACIJA) - MANČESTER JUNAJTED (SIMULACIJA) (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 2:2
Nadali ste se da će se loša forma Totenhema iz "stvarnog" života preliti u simulaciju, ali se to ipak nije desilo. Murinjov tim uspeo je da odoli pred naletima Olea Gunara Solšera i da tako sačuva bod. U oba poluvremena videli smo po gol na obe strane igrališta, tako da je "iks" na kraju nekako bio i realan ishod.

MAJORKA (SIMULACIJA) - BARSELONA (SIMULACIJA) (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 2:2
Vodila je ovde Barselona prilično dugo, ali je Majorka na kraju iščupala bod i ostavila vas bez dobitka u ovoj simulaciji. I na ovom susretu smo u oba poluvremena videli po gol na obe strane, tako da vas je još jednom rezultat 2:2 koštao prolaska i dobitka.

FOTO: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara