Sa važnim igračima ne čekate poslednji trenutak za produžetak ugovora! Perišić zadao upravi udarac ispod pojasa

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.05.22. | 05:11

"Osećam se kao lider, ali kad tim radi na ovaj način, lakše je biti u prvom planu", kaže odlični vezista

Hrvatski as Ivan Perišić u sinoćnom finalu Kupa Italije još jednom je na delu pokazao koliko je važan igrač za Inter. On je sa dva gola postignuta gola u nadoknadi meča postao heroj Nerazura i doneo im vredan trofej u finišu sezone. Ovo je prvi Kup Italije za klub sa Đuzepe Meace od 2011. godine, a ukupno osmi u istoriji kluba.

Inter je vodio ranim golom Nikola Barele, Juve je preokreno preko Aleksa Sandra i Dušana Vlahovića, ali je produžetke izborio Hakan Čalhanoglu pogotkom u 80. minutu. Perišić je sačuvao dovoljno rezerve za produžetke, preuzeo je odgovornost kod jedanaesterca u 99. minutu, a potom stavio tačku tri minuta kasnije.

Izabrane vesti

"Uvek sam verovao, kada smo gubili sa 0:1 i 1:2 pokušavao sam svima da podignem glavu, jer smo je gubili 10-15 minuta. Ali, dobro smo reagovali i mislim da je pobeda zaslužena", rekao je Perišić posle meča.

Ekipa Simonea Inzagija je dobila vredan psihološki impuls pred poslednja dva kola Serije A. Inter zaostaje dva boda za Milanom, ali ne odustaje od trke.

"Osećam se kao lider, ali kad tim radi na ovaj način, lakše je biti u prvom planu. Samo treba da nastavimo dalje, ostale su još dve završne utakmica, sve je moguće u fudbalu, moramo da verujemo. Ja uvek verujem".

Onda kad niko nije očekivao Perišić je zadao udarac ispod pojasa upravi Intera, koja je prilično okasnila sa pregovorima o obnavljanju saradnje koja ističe 30. juna, iako je izvršni direktor Bepe Marota nedavno poručio da postoje dobre šanse za produženje.

"Još ne znam ništa. Sa važnim igračima ne čekate poslednji trenutak i to bi trebalo da znate", dodao je Perišić.


tagovi

Ivan Perišić

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara