(© FK Partizan)
(© FK Partizan)

Sadik opet u Zemunelu: Srećno, crno-beli

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.10.20. | 13:37

Nigerijac u poseti doskorašnjim saigračima

Završna sedmica priprema za 163. večiti derbi u „Zemunelu“ je počela iznenađenjem. Servirao ga je Umar Sadik pojavom u Partizanovom sportskom centru, automatski podigavši raspoloženje u taboru crno-belih.

Nigerijac se zvanično oprostio od doskorašnjih kolega i trenera Aleksandra Stanojevića i poželeo im sreću u nastavku sezone, počev od susreta sa Crvenom zvezdom, u nedelju u Humskoj 1.

Izabrane vesti

Razlog pojavljivanja Sadika u Beogradu je u činjenici da je u završnici prelaznog roka brzopotezno postao fudbaler Almerije, nije u brzini čestito stigao da se pozdravi sa crno-belima, niti da pokupi sve stvari. Posle subotnjeg debija u crveno-belom dresu španskog drugoligaša dobio je nekoliko slobodnih dana, a iskoristio ih je da skokne natrag u Srbiju i ljudski se oprostio od kluba u kome se u potpunosti afirmisao.

Na kraju krajeva, boravak u Humskoj 1 omogućio mu je da igra najbolji fudbal u karijeri (23 gola, 19 asistencija) i transfer vredan 5.000.000 evra, koji u zavisnosti od bonusa može da naraste na 9.000.000 evra.


tagovi

FK PartizanSadik UmarUmar Sadik

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara