Komentari na vest

Samed Baždar: Najbolje je kad je ispred mene Rikardo, a iza Natho

N

NSjekeva

pre preko 1 godinu

@TuNeki- i opet su klasa. I igrace, pa gde god
N

NSjekeva

pre preko 1 godinu

Samo 3 Jovana su napadacki potencijal-Milosevic Sljivic i Mijatovic. . Realno
T

TuNeki

pre preko 1 godinu

Druze oni ne igraju,sljivic i milosevic nece igrati do punolestva, ni trenirati

boban milosevic

pre preko 1 godinu

Veliki potencijal
s

srka

pre preko 1 godinu

Možda za školsko dvorište, ili poljanče. On da je veliki potencijal, već bi uveliko igrao u ovoj raspaloj ekipi. Nadj, Ćirić, Milošević, Bjeković, Saša Ilić, Mitrović su u njegovim godinama već igrali značajne uloge i nosili igru tima. Podsetiću te, ako si možda mlad, pa se ne sećaš. Da su Adi, Ćira, Savo i Beli, činili kostur ekipe koja je 1994. osvojila duplu krunu. Bez njih se nije mogao zamisliti prvi tim. Svi su imali izmedju 18 i 20 godina. Ali tada se nisu gurali tatini i mamini sinovi, već istinski kvalitet. Ako si pravi, najbolji fudbal igraš kad si tinejdžer. Tada si još neiskvaren i lopta ti je još uvek igračka, a ne sredstvo za rad. Ako nisi do 22. godine postao igrač, nikad nećeš ni postati. Belingem i Musijala su sa 19 godina glavni igrači svojih reprezentacija i to ne bilo kojih.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Bazdar je trebao da ide u Katar i Joveljic imali bi bar spremne napadace.
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Mi smo imali spremne napadače. Ali je Mitar morao da se vuče po terenu 90 minuta
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Bar što se Mitra tiče Piksi ništa nije pogrešio. I bez jedne noge je za klasu bolji i korisniji od debeljka, prevare iz Firence.
@

@nikolina

pre preko 1 godinu

Taj "debeljko iz Firence" je igrao u klubovima o kojim Drvo iz Londona moze samo da sanja....
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

@@nikolina Draga Nikolina, kad se za Jovica kaze da je igrao u Realu, onda se na ono igrao stave navodni znaci. On je toliko "igrao" za Real, da je Real bukvalno odlucio da ga da Fjorentini za dzaba samo da ga se rijesi. To ti sve govori. Da se razumijemo, nemam protiv momka nista, mlad je, ima jos vremena da vrati karijeru na ispravan put, ali porediti njega i njegovo vrijeme u Realu i ovo sto Mitar radi u zadnje 2 godine, sto u Engleskoj, sto za reprezentaciju, je u najmanju ruku smijesno.
@

@grga

pre preko 1 godinu

Sve to sto radi sada nabedjeni napadac u poslednje dve sezone, Luka je vec radio u Ajntrahtu... i bez obzira koliko je igrao u Realu, on tamo nije dosao kao slobodan agent...vec je placen oko 70 miliona! Toliko za Mitra nikada niko nece platiti, jer je igrac za cempionsip...
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Ako oni stvarno misle da imaju kvalitet kao Zvezda, onda su u mnogo većem problemu nego što deluje.
G

GrobarRS

pre preko 1 godinu

Ma ne, vi ste sila svetska neviđena. Po dva penala, po dva crvena po utakmici, preko nepostojeći prekršaji, najbolji primer let milunovica, preko krađe na više utakmica partizana - ne sećam se kad je vas neko pokrao, (kad je to gotovo pa nemoguće jer ste drzavni projekat) na derbiju su trebali biti 3 penala za partizan, a sviran jedan da ne bude previse očigledno, jer da je očigledno jeste. Stid i jad biti deo takvog kluba. To govorim ne sto sam grobar, da je partizan na tom mestu, ušima bi se pokrio od razocarenja i stida.