Komentari na vest

Sergej: Vanja, svaka čast

G

Gostule

pre oko 1 godinu

Siroti SMS, uvjek se vadi na brata a on sam jako spor i sve mečeve koje je igrao za reprezentaciju je odograo loše. Sa VMS smo dobili odličnog golmana na duge staze.
f

free sergej

pre oko 1 godinu

pustite decka da igra

cosicstanislav@gmail.com

pre oko 1 godinu

Da,ali nisi rekao da se to desilo poslije tvoje indolentnosti,kao i protiv Kameruna.Iskreno govoreci ti si igrac za stolni fudbal ,gdje se ne trebas skoro nists kretati,a zajedno sa Mitrovicem ste prakticno 2 manje igraca u polju.Objasnjenje:oba su igraci kojima moras tacno dodati loptu,ni jedan od njih kao ofanzivni igraci ne mogu , ako im slucajno uspije dribling "ostaviti igraca iza sebe",jer su isuvise spori.Cekati da ova dvojica nesto u skoku naprave je potpuno pogresno*a to im je jedina odlika).Mitrovic je igrac ,koji prakticno ne ucestvuje u igr, a Sergej spor,sa nevjerovatno slabom koordinacijom pokreta(pogledajte kako drzi ruke kada trci),netacnim pasovima je potpuno neupotrebljiv igrac.

Katalonija

pre oko 1 godinu

Mitrović učestvuje u igri tako što da gol. Trenutno je u lošoj formi. A inače kada treba ima ga u igri i defanzivno. Sergej odigra jednu odličnu tek u pa deset ne postoji, za njega se i slažem...
s

sta ti je menadzer

pre oko 1 godinu

da su meni davali toliko sanse ...auuuuu
n

nadrealnooo

pre oko 1 godinu

Vanja izgleda ovako goropadno,što bi nas narod rekao dileja. Ali kad se spusti u stav,mnogo dobar golman sa sjajnim refleksom!!! Ono sinoć što je odbranio ko god je ikad branio zna da je ono jedan jako nezgodan šut koji samo brane golmani visokog nivoa!!!Vanja je sazreo kao golman ,šta više sad mnogo zrelije izgleda od brata,komanduje odbrani,sve u svemu strašan golman. Kome opet fali nesto da bude top klasa iako je ponavljam klasa ali nešto mu fali da bude top klasa,zna da zaspe ponekad,ali refleks strašan ima!!! Ali bez dileme najpouzdaniji nas golman u zadnjih 15 20 godina. Tu dileme nema!!!
G

GABI GO

pre oko 1 godinu

U OVOM TEKSTU JE REC O VANJI A NE O SERGEJU, NAPOKON MI IMAMO DOBROG GOLMANA,
G

Gostovic14

pre oko 1 godinu

bravo i za tebe legendo.
G

Gost1999991

pre oko 1 godinu

Nemojte SMS na zadnjeg veznog, posle ga pljuju ovde foteljaši stručnjaci...kao Lisabonu staviti ga na osmicu i biće sve u redu.
F

Foteljas

pre oko 1 godinu

Kako god da okrenes mi imamo problem, jer u tome slucaju selektor je kriv, ne zna da postavi igrača na poziciju koja mu odgovara. Neko ne valja. Mada imati velik broj pogresnih dodavanja, izgubljenih lopti, na kojoj god poziciji igras nije pohvalno... U svakom slucaju reprezentacija ispasta..