Jovetićev šut (©MN Press)
Jovetićev šut (©MN Press)

Sergej: Vanja, svaka čast

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.03.23. | 08:54

“Sjajna odbrana na 0:0”, kaže SMS

Čuda je pravio Vanja Milinković Savić u Kataru, održao je Srbiju odbranama kada se ljuljala protiv Litvanije, a i sinoć je u Podgorici, iako je imao jedan veliki kiks bez posledica, fantastičnom odbranom Jovetićevog šuta sačuvao 0:0 na semaforu.

Crnogorski napadač je posle meča rekao da je VMS napravio neverovatnu odbranu, da je on već video loptu u mreži, a čestitkama se pridružio i Sergej Milinković Savić, rođeni brat srpskog golmana.

Izabrane vesti

Video sam usporeni snimak, nije mu bilo lako. Svaka mu čast, sjajna odbrana na 0:0. Važno je da je odbranio i pomogao nam, digao nam motivaciju da probamo da damo gol”, istakao je Sergej.

Priznaje vezista Lacija da Orlovi nisu briljirali u Podgorici.

Prvo poluvreme nismo nešto dobro odigrali, onako kako smo planirali. U drugom smo više uzeli loptu, gledali da napravimo prostor u sredini, što smo na kraju i uspeli i dali dva gola”.

Ipak, bodovni saldo je za zadovoljstvo.

To smo i planirali kada smo se okupili u Pazovi. Sve je ispalo kako treba, srećni smo što smo dobili obe utakmice. Čekamo jun na prvom mestu”.

Pohvalio je SMS i dvostrukog strelca protiv Crne Gore Dušana Vlahovića.

Uvek sam pričao da je Duci sjajan napadač, imao je jedan momenat, kakav se dešava, kada se trudiš, a lopta neće u gol. Potrebno je da bude strpljiv, kao svaki napadač, a ova tri gola (Litvanija i Crna Gora, prim.aut.) daće mu motivaciju više”, rekao je Sergej Milinković Savić.



tagovi

Sergej Milinković SavićVanja Milinković Savićfudbalska reprezentacija SrbijeFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara