(©Reuters)
(©Reuters)

Šerif slavio na pripremama u Turskoj

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.01.23. | 19:15

Pao uzbekistanski Olimpik – 2:1

Mimoišli su se Partizan i Šerif u Turskoj za koji dan. Dok su se crno-beli vratili u Beograd, pošto se za vikend nastavlja Mozzart Bet Superliga, tim iz Moldavije je tek počeo da radi u Beleku.

Šerif je danas odigrao prvu kontrolnu utakmicu u Turskoj, rival mu je bio Olimpik iz Uzbekistana i Moldavci su dobili meč sa 2:1. Golove su postigli Amin Talal i Stjepan Radeljić. Marokanac Talal, koji igra na poziciji centralnog veziste, ove zime je došao u redove Šerifa.

Izabrane vesti

Izgleda, ipak, da u taboru moldavskog prvaka ne daju previše pažnje pripremnim utakmicama, tako da na klupskom sajtu pored rezultata i strelaca nije objavljen i sastav koji je igrao protiv Olimpika. Isti slučaj je bio i na prvoj pripremnoj utakmici, koju je Šerif odigrao kod kuće, pre puta za Tursku, protiv Dinamo-Auta, koju je dobio sa 5:0.

Šerif će u Beleku odigrati još dve kontrolne utakmice, protiv danskog Nordsjelanda (4. februar) i ukrajinskog Krivbasa (8. februar).

Prvi meč između Partizana i Šerifa u plej-of rundi Lige konferencije igraće se 16. februara u Moldaviji, dok je revanš sedam dana kasnije u Beogradu.

 


tagovi

ŠerifFK PartizanLiga konferencije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara