Komentari na vest

Sitiju malo 60.000.000 evra za Silvu

g

ghostty

pre 9 meseci

60 miliona je smesna ponuda, Siti ga nece pustit ispod 80-90 miliona.
A

Aleksejko

pre 9 meseci

Bernardo Silva ide iz Sitija u Barselonu, završeno.
S

Soprano

pre 9 meseci

Boze moj.... samo citam gluposti pametnjakovica... Bice onako kao ce biti... Po mom misljenju Barselona ima odlicnu ekipu... Nemojte da brinete ipak je Laporta lisica i sve ce zavrsiti.... Po mom misljenju mislim da je Kanselo zavrsen... Silva moze da dodje jedino ako javno kaze da ne zeli vise da igra i svi znamo da Pep ne voli igrace koji ne zele da igraju za klub.... Mislim da ce Barselona odlicno da zavrsi prelazni rok i da ce opet biti strah i trepet u Ls...Veliki pozdrav...
G

Gost7291

pre 9 meseci

Ovi iz Barselone umesto da se primire sezonu, dve, da se stabilizuju koliko toliko i guraju klince, srljaju iz greske u gresku. Ne sto se tice igraca, vec finansijski, sa platama, preplacivanjem igraca. Kako li ce oni da izguraju sa registracijom i platama ove sezone, videcemo.
7

7676

pre 9 meseci

Ti se bas razumes citas lazne natpise o barsi i pricas gluposti nisi ti njehov finansijski direktor laporta resava sve
G

Gost99

pre 9 meseci

Ne znam o cemu pricas.Bukvalno su se za godina dana vratili.Prosle godine se borili za top 4 a ove godine ubedljivo osvojili.I opet imaju jednu od najtalentovanijih ekipa:Arauho,Kunde,Balde,De Jong,Pedri,Gavi,Fati
M

Maestro

pre 9 meseci

Siti radi odlican posao,na vreme su prodali Sterlinga,Mareza i Gundogana pre nego sto je usledio pad,prodace i Bernarda,svi su tu zamenjivi osim De Brujnea,sad ce se pored njega ustaliti Foden,Alvarez tu su i Rodri i Kovacic da cuvaju ledja,mladi Palmer ce uskakati plus ce da dovedu jos jedno krilo...
4

46

pre 9 meseci

Prvo, malo je 60m za igrača ovakvog kalibra, drugo - ko će da igra desno krilo pošto je Marez već otišao, eventualno Foden može tu da odigra ali svakako opet nemaju zamenu. Treće, u ovom trenutku prelazak iz Sitija u Barselonu bi bio s konja na magarca, Barselona iako ima solidan projekat, trebaće još 2-3 sezone da se vrati u vrh Evrope, a Silva će tad već imati 30g.
V

Venom

pre 9 meseci

Pa jednostavno koliko god Barselona bila losa ona ce uvek biti najprivlacnija za igrati zajedno s Realom.Mozes to na primeru Levandovskog videti.On je nogama i rukama kopao da ode iz Bajerna iako je tamo stabilniji projekat i veca mu je plata.Nekim igracima je izazov da vrate Barselonu na staru slavu
@

@46

pre 9 meseci

Na Atletiku su pisali da Siti na Bernarda gleda kao Vest Hem na Rajsa. Što znači, sve ispod 100 miliona im je neprihvatljivo. A i Fabricio je pre par dana objavio kao ekskluzivu da Siti ne razmišlja uopšte u ovom roku da prodaje Bernarda, tako da ne znam odakle ovakve vest. Što se tiče dolazaka na mesto Mareza, u opciji su Olise iz Palasa ili Doku iz Rena.
A

Aleksejko

pre 9 meseci

Ne razumem kako da se vrati u vrh fudbala,ako osvojis LA ligu pored onakvog Reala sa 10 bodova razlike onda si sigurno u vrhu fudbala,ako onako izgubiš od Intera koji je posle igrao finale sigurno si u vrhu fudbala. Mislim da je Barselona uvek konkurentna za sve trofeje uvek. Ne kažem, Real I Siti će biti ubedljivo najjači i sledeće sezone, ali da vam je neko rekao da će Inter da igra finale sa Sitijem niko ne bi verovao, čak je možda bio i bliži osvajanju. Ovakva Barselona može svakog da dobije.
d

drobilica kicme

pre 9 meseci

Sta nudi ova barselona,odakle njima 60 miliona,nemaju plate igracima da isplate,svakih par meseci moljakaju igrace da smanje platu.Sad odjednom oni kao nude nesto.
K

Kantona

pre 9 meseci

Ljudi se ovde ponasaju kao da je Barselona Radnik iz Surdulice a ne jedan od najboljih klubova na svetu
A

Aleksejko

pre 9 meseci

Stvarno bre ne znam zašto pojedini mrze Barselonu,razumem da ne voliš neku ekipu, navijaj za svoj tim šta vam smeta neki drugi. A sto se tice šta ima Barselona da ponudi pa ima ime, istoriju, način igranja fudbala,jednu od najboljih škola fudbala, odlične uslove,divan grad, klima, saigrače odlične i to što je jedan od 5 najboljih klubova na svetu i sportskih društva. Možda Siti može više ili Al Hilal na primer, pare i šta još? Pepa, koji je zahvaljuci Barseloni postao to što jeste. Svidelo se to vama ili ne Real i Barselona su san svakog igrača pa tek onda svi ostali.
И

И

pre 9 meseci

Siti jeste ozbiljna institucija, ali odlazak i Silve bio bi baš previše. Kad bi otišao i on, bukvalno u slučaju povrede De Brujne ili Halanda, Siti bi doživeo potop u ovoj sezoni, koliko god da tu ima još dobrih igrača.
G

Gaizka

pre 9 meseci

Nema od njegovog odlaska ništa. Barselona nema šanse takav transfer da završi ovog leta, previše je to za njih u ovom trenutku, a sa druge strane Bernardo ima ugovor još 2 sezone, radije će ga Siti zadržati nego ga sada pustiti. Paralelno će mu nudili novi jači ugovor ili će pokušati da ga prodaju u Arabiju kad mu bude ostala poslednja godina ugovora. Rizikovaće kao i sa Gundoganom koji je otišao za 0 eur ali im je doneo tripletu. A sada će Barseloni tražiti 90-100M da bi se pravdali igraču kako su hteli da ga puste ali Barselona nema novca. Što i jeste istina, ne bi ga trebali pustit za manji iznos.

Marko Pavlovic

pre 9 meseci

A od dembelea 25 miliona, od kese 15. Nema ni za žvake, a kamoli za registraciju
6

656

pre 9 meseci

Mozes samo da hejtujes vidi da te barsa boli sve ce oni lagano registrovati
V

Vinegar

pre 9 meseci

Pep je lud ako dozvoli da ode i Silva posle Mareza i Gundogana.
o

omadrinaaaaaaaaaaa

pre 9 meseci

Nema on sta da dozvoli ili ne. Dodje igrace i kaze sefe zasitio sam se,nezadovoljan sam,ne igra mi se vise kod tebe hocu da odem i to je to.Bolje je da ga pustis nego takvog da ga drzis,a i na kraju krajeva ako negde nisi zadovoljan odes sam i to je to.
R

RealNo1

pre 9 meseci

И онда му шеф каже, идеш, али за добру понуду. И онда га продају у Саудијску Арабију.