Komentari na vest

Skidanje pritiska sa Kvinsija Meniga: Budite strpljivi, raznovrstan je, nije lako odmah ga uklopiti

r

re>djuradj

pre preko 2 godine

Zoran Tosic je veci kalibar u odnosu na marka Marina???!! Lazar markovic je veci kalibar u odnosu na marka Marina????!!!! Onda je Luka Jovic u odnosu na Lazara Markovica, Mitrovica, Rikarda, vanzemaljac sa planete Kripton.
S

Stanoje trenercina

pre preko 2 godine

Samo budale to ne vide.
g

gostoz

pre preko 2 godine

Mi bili bolji 2008 sa 4 prema 1, vi osvojili titulu. U cemu je problem? Mi bili bolji 2012, 4 puta vas pobedili, vi osvojili titulu, u cemu je problem?
g

gosturina

pre preko 2 godine

Dragi crni Dzo, da je za vas igrao Marko Marin ili neki drugi fudbaler, koji je sa reprezentacijom Nemacke bio treci na prvenstvu sveta, vi biste od jutra do sutra pisali o tragicnoj nepravdi prema Partizanu, kako i pored takvih fudbalera ne mozete biti prvaci zbog Zvezdinih namestaljki. Suma nikada u zivotu nije igrao u nekoj ozbiljnijoj ligi (Slovacka i Srbija), Sadik pojma nije imao dok nije dosao u Partizan, i njega su u zivot vratile vase sklanjalice, Natko je prosecan fudbaler, koji nista u svojoj karijeri, sem u Rusiji nije osvojio,a Asano sem brzine nema nista. Tako da vi grobari nemate nijedan argument da pokrepite svoje tvrdnje. Vama je samo cilj da pobedite Zvezdu i svaki derbi igrate napaljeni do bola dok je za nas to samo utakmica, kao i svaka druga.
G

Gost III

pre preko 2 godine

Sadika u život vratila sklanjalica? Sklanjao se Degenek pa polomio kičmu.
9

951357

pre preko 2 godine

@gost III - Neko slavi dribling a neko titulu. Tu je razlika.
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Marin je igrac manjeg renomea od recimo Zorana Tosica, posto su u isto vreme igrali na ovim livadama. Da ne pricamo o Lazaru Markovicu koji ima 40 utakmica u Premijer ligi (1988 minuta). Marin igrao 6 za Celzi (sve nesto polovicno, ukupno 142 min u Premijer ligi), Tosic 2 za Junajted. Marin se posle Celzija vukao po pozajmicama, nije mogao da igra u Fiorentini, Anderlehtu, itd. Tosic bio medju najboljima u Kelnu i CSKA. Marin odigrao 16 utakmica za Nemacku uz 1 gol. Tosic za Srbiju 76 uz 11 golova. Ajde Nemacka je jaca pa da racunamo kao da je jedna tamo kao ovde 5. Najveci transfer Marina je 8m i to iz Bundeslige (EU pasos), Tosicev 9,5m. Da ne pricam o Lazaru koji je imao transfer od 25 milona, u Benfici pravio dar mar, i u Liverpulu bio jedno vreme standardan.
r

re>dzo black

pre preko 2 godine

BILI BOLJI PRE DVE GODINE. TI SI LUD ZA MEDALJU. MILUN DAO CIST GOL, SUDIJA PONISTIO I VI BILI BOLJI, DOBILI SMO CAK I CRVENI. AJD MAJKE TI NE BLAMIRAJ SE VISE.
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Ugazicemo partizan u derbiju
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Partizan je kvalitetom ispod Zvezde a bice prvak jer tako mora biti. Zemlja Srbija, sta da vam kazem
T

Trn ti upak

pre preko 2 godine

Ne blamirajte se bre, ne znaci kvalitet titula, jedini koji namestaju vise od svih ostalih su zvezdasi.
D

Dzo.Black

pre preko 2 godine

I mi smo pre dve god imali bilji tim.kada smo vas dobili 2-0 na jna pa je vama dodeljena titula.I u cemu je problem?
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Jadan si bas