Ašraf Hakimi i Kilijan Mbape (©Reuters)
Ašraf Hakimi i Kilijan Mbape (©Reuters)

Skočila temperatura u Madridu: Mbape snimljen na sedam minuta od Bernabeua

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.05.22. | 17:27

U društvu je sa Ašrafom Hakimijem i njegovim bratom

Od svakog poteza Kilijana Mbapea u Pari Sen Žermenu i Realu zastaje dah, prati se svaki pokret i gestikulacija, a Francuz bez ikakve sumnje uživa u pažnji, vaga šta mu je činiti i koristi svaku priliku da podigne prašinu. Dobili su zvezde pariskog kluba slobodne dane, a najtraženiji igrač planete je ni manje, ni više kao destinaciju za odmor odabrao Madrid. 

Kilijan Mbape u Madridu, sasvim dovoljno da se upali alarm. Razlog odlaska, navodno, turistički... Ali, i ako je tako, na Parku prinčeva, verovatno, gutaju knedle. Pritom, francuski as u špansku prestonicu nije otišao sam, već mu društvo pravi bivši igrač madridskog Reala i klupski kolega u Parizu - Ašraf Hakimi

Izabrane vesti

Marokanski bek, njegov brat i Kilijan Mbape vreme za odmor iskoristili su za obilazak Madrida, a prisustvo zvezda pariskog kluba nije promaklo španskim medijima. Francuskom superstaru ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe za dva meseca i još se nije odlučio da švrljne potpis na novi, pa je samo njegovo prisustvo u Madridu povod da se pokrene lavina novih spekulacija. Duo pariskog kluba boravio je u restoranu, a Marka je izračunala: od Santjago Bernabeua bili su udaljeni sedam minuta.

Neko bi rekao gde ima dima, ima i vatre. A, Mbape se svojski trudi da je napravi. Kao da već ta transfer saga odavno nije poprimila oblik sapunice... 

U Parizu neće biti mira sve dok najvredniji dragulj ne budu vezali novim ugovorom, a svako motanje Realovih pregovarača oko Mbapea ili njegov prilizak Madridu izaziva nespokoj. I blago štrecanje. Obe strane aktivno se dodvoravaju fudbaleru i bore za njegovu naklonost duži period, a pre nekoliko dana Parizijen je lansirao vest da su Parižani sve dogovorili sa Mbapeovim zastupnicima i da je pao dogovor. 

Detalji priče su 100.000.000 evra igraču za potpis i 50.000.000 evra na godišnjem nivou za platu. A, ugovor - dvogodišnji. Od načelnog dogovora do stavljanja autograma na papir put je dug, ne plaše su u Parizu slučajno “pogrešnog skretanja” i ručkova po madridskim restoranima.



tagovi

Kilijan EmbapeAšraf HakimiPari Sen ŽermenReal Madrid

Obaveštavaj me

PSŽ
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara