Lukaku promašuje nemoguće (Reuters)
Lukaku promašuje nemoguće (Reuters)

Slavio Lukakua, nervirao se zbog Slovenaca, na kraju ga Mozzart častio sa 50.000 dinara

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.12.22. | 12:52

Zahvaljujući nestvarnim promašajima Belgijanca, ovaj igrač učlanio se u tim koji ne gubi, koji broji 132 člana i podeljeno im je 6.600.000 dinara

Romelu Lukaku je nestvarnim promašajim (čak četiri zicera) poslao Hrvatsku u osminu finala Svetskog prvenstva, a svoju Belgiju nazad za Evropu.

Kako se može čuti iz komšiluka, mnogi Hrvati smatraju da po Lukakuu treba da se nazove neka od centralnih zagrebačkih ulica, a razlog da slavi Belgijanca ima i Mozzartov igrač koji se zahvaljujući Interovom špicu našao u TIMU KOJI NE GUBI.

Izabrane vesti

On je, naime, uspeo da pogodi iks na meču Hrvatska - Belgija s kvotom 3,05, ali ga je nešto kasnije oborio meč Olimpija - Celje, gde je gađao 2GG (oba tima daju bar po gol u drugom poluvremenu), ali se ova utakmica u Sloveniji završila 0:0.

Njegov tiket našao se među 11 onih s najvećom pogođenom kvotom i jednim promašenim parom za 1. decembar, pa mu je na račun od Mozzart leglo 50.000.

A kako da postaneš deo tima koji ne gubi?

Prvo, potrebno je da igraš tikete u Mozzartu, na uplatnom mestu ili onlajn, preko sajta mozzartbet.com.

Zatim, potrebno je da imaš tiket koji je uplaćen tokom takmičarskog dana i na kojem se nalaze samo parovi iz tog takmičarskog dana. Takođe, na tiketu moraš da imaš bar jedan par Svetskog prvenstva u Kataru, a ukupno minimum četiri para i da si uplatio bar 50 dinara. (Na primer, ako uzmemo 2. decembar, tiket treba da bude uplaćen tog dana između 00.01 i 23.59, da sadrži bar četiri para, između ostalog i bar jednu od utakmica Južna Koreja - Portugalija, Gana - Urugvaj, Kamerun - Brazil i Srbija - Švajcarska, i da se ostali parovi, nebitno iz kog sporta, takođe igraju tog dana).

Najvažniji uslov je, naravno, da su na tiketu pogođeni svi parovi, osim jednog.

Kada ispuniš ove uslove, ako si među 11 onih s najvećom kvotom (ne računajući promašen par), osvojićeš 50.000 dinara.

Budi deo tima koji ne gubi. Mozzart.


tagovi

Romelu Lukakunaplati najveći promašaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara