Miloš Luković (©Starsport)
Miloš Luković (©Starsport)

Srpski agent pričao za Ruse: Lukovića prate mnogi klubovi u Evropi

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.12.23. | 17:32

"Uz veliku verovatnoću da će otići u evropski klub", kaže Bratislav Ristić za ruske medije

Predstojeći prelazni rok u Mozzart Bet Superligi mogao bi da bude vrlo zanimljiv, posebno kada su u pitanju izlatni tranferi. Uveliko se već spekuliše o odlasku Jovana Mijatovića, ali i Miloša Lukovića. I baš kao u slučaju napadača Crvene zvezde, jedna od potencijalnih destinacija golgetera IMT-a mogla bi da bude Rusija.

Tamošnji mediji pisali su prethodnih danna kako interesovanje za jedva punoletnog napadača Traktorista pokazuju moskovski klubovi, Dinamo i Spartak, ali srpski agent upućen u rusko tržište Bratislav Ristić otkriva da nisu jedini. Štaviše...

Izabrane vesti

"Mnogi klubovi u Evropi pokazuju interesovanje, tako da će definitivno otići u zimskom prelaznom roku, uz veliku verovatnoću da će otići u evropski klub", izjavio je Ristić za ruski MatchTV.

Podsetimo, Mozzart Sport je još pre dva meseca pisao kako su Malme i Bode Glimt poslali ponude za Lukovića, dok je prema saznanjima ruskih medija IMT već odbio 2.000.000 evra od Malmea i ruskim klubovima poručio da će morati da istresu tri puta više novca ukoliko u svojim redovima žele da vide drugog strelca Mozzart Bet Superlige (osam golova na 17 utakmica).

U Spartaku su zagrejani, navodno je i sportski direktor moskovskog kluba Pol Ešvort nedavno boravio u Beogradu kako bi na delu video Lukovića, ali je pitanje hoće li crveno-beli uspeti da ispune zahtev Traktorista. Crnogorski stručnjak Miodrag Božović, trener sa bogatim stažom u ruskom fudbalu, veruje da bi Luković 'legao' Spartaku.

"Luković je vrlo talentovan, dobar fudbaler. Nisam iznenađenjen pričama o njegovom transferu, ali nisam znao da postoji interesovanje ruskih klubova. Siguran sam da Luković može da igra u Rusiji, a gledajući stil igre, vidim ga u Spartaku pre nego u drugim klubovima", izjavio je bivši trener Crvene zvezde za ruske medije.


tagovi

Miloš LukovićIMTZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara