Miloš Luković (©MN Press)
Miloš Luković (©MN Press)

Spartak i Dinamo bi Miloša Lukovića, IMT traži 6.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.12.23. | 22:45

Tako tvrde ruski mediji

Bio je IMT hit uvodnog dela prvenstva, a među Traktoristima posebno se isticao mlađani Miloš Luković, koji je pre nepunih mesec dana napunio 18 godina.

Uoči zimske pauze, a nakon 17 odigranih kola, mlađi od braće Luković u IMT-u je na deobi drugog mesta liste strelaca Mozzart Bet Superlige, pošto je postigao osam golova i već na zimu bi to moglo da mu se isplati unosnim transferom.

Izabrane vesti

Kako piše ruski novinar Ivan Karpov, koji je neka vrsta tamošnjeg insajdera za domaći fudbal, na Miloša Lukovića oko su bacili Spartak i Dinamo iz Moskve, koji traže pojačanja u napadu za prolećni deo prvensva.

Štaviše, kako tvrdi Karpov, sportski direktor Spartaka Pol Ešvort nedavno je bio u Beogradu da se lično uveri u kvalitete mladog napadača. A, detalj koji je naročito zanimljiv je da je, navodno, IMT već odbio ponudu Malmea vrednu 2.000.000 evra i da za svog napadača traži od ruskih klubova – 6.000.000 evra!

U svakom slučaju, radi se o izuzetno talentovanom fudbaleru, o kojem se pričalo još dok je igrao u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije i nema dileme da Lukovića čeka svetla budućnost, bilo da ode na zimu ili ostao makar do leta još da se kali na terena elitne domaće divizije.


tagovi

Mozzart Bet SuperligaDinamo MoskvaSpartak MoskvaIMTMiloš Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara