Komentari na vest

Stanković: Pod velikom smo stenom, zgnječiće nas ako ne podelimo pritisak! Često se zapitam da li sam dorastao

P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Uvek moze Dejan Stankovic da dodje kod Piksija u strucni stab.
д

дел.пје

pre preko 1 godinu

Доведи гобељу.он је тај што ти фали.а сад можеш и фалка,фалчинелија,оног француза,имаш гомилу класних играча
Z

Zvezdaš onaj stari

pre preko 1 godinu

Zovi upomoć svoje vojnike Srnića i Gobeljića, ko Boga te molim! Nisi valjda zaboravio kako si ih u Zvezdi forsirao.
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Pa dovedi svog Militarea Srnica i resen problem.
U

U paklu je ekipa

pre preko 1 godinu

Pisao sam kada je odlazio da je steta, prvo sto odlazi uopste - imao je odlicne rezultate koji mu se ne mogu osporiti: dve duple krune, dva proleca u LE, onaj dvomec sa Milanom gde ispadamo zbog golova u gostima i sledece sezone dva koraka dalje kao prvi u grupi LE i onaj nesrecni dvomec sa Rejndzersima. Nedostatak - liga sampiona, ali ako hocemo da bude iskreni: Serif koji je odigrao istorijsku sezonu, izbacio nas, izbacio Dinamo kojem se mnogo divimo svakog dana i razbio jedan Real Madrid u sred Madrida, i sada Haifa koja je razbila Juventus, koji kakav god da je, i dalje je Juventus. Jedini pravi neuspeh je bila Omonija, ali i tu ima nesto sto je spalo pod pandemiju - nema revansa. Rezultatski gledano, Stankovic je odradio strasan posao. Drugo - greska je bila sto je otisao na nacin koji je otisao, i o tome sam tada pisao, nasiroko kao i sada. S jedne strane navijaci su ga uzeli za zub, cekali gresku, cekali kiks. S jedne strane s razlogom jer Dejan ima problem, mentalni i to se videlo i osetilo kod nekoliko igraca i svakako nesto sto on mora da nauci da kanalise na pravi nacin - za kratko vreme u Samp mu se vec obilo o glavu. S druge strane, kao sto je napisano, imao je rezultat i trebalo su navijaci da stanu uz njega. Navijaci nikada nisu stali uz Stankovica. Navijaci su oterali Milojevica u nadi da ce doci valjda Anceloti i da ce Zvezda poceti da igra kao Real i da ce da osvoji LS jer je navijacima Miloje skakao po zivcima defanzivnim alibi-anti fudbalom. Stankovicu su s druge strane zameralo sto tako nije igrao!?! Kada se podvuce crta, objektivna i normalna osoba ne moze da ga ne razume. Realno, zasluzio je bolji tretman. Takodje, njegov naslednik je isto to zasluzio i klub kao klub je zasluzio da ne pobegne glavom bez obzira i da ostavi rasulo koje je on napravio i ostavio Cokni u nasledje. I nemoj da mesamo loncice, igrace je dovodila uprava, a ne Deki, ono sto je on doveo doslo je iz Italije. Falko je ispao promasaj, Falcineli je ispao (polu)pogodak. Sto se ostalih, ne fudbalskih stvari tice, ne znam ja sta on gradi, da li gradi, da li smrce, sta mu je u nosu i u dzepu, to me ne zanima. Cisto sportski gledam na ovo. Navijaci su se ogresili o njega kao i on o tim i o klub. Nadam se da ce svi nauciti lekciju.
Š

Šta kaže na pravom su putu

pre preko 1 godinu

Malo se ljubili, sukobljavali i grlili😆
T

Tralala

pre preko 1 godinu

Opstanak u Seriji A teska misija, ne i nemoguca. Potrebno je samo pojacati se poznatim, proverenim snagama na nekoliko pozicija. Sa sledecim imenima nema greske- Aksel Bakajoko, Spidi Spiridon Kopicl i La Pulce di Pulsano. 💪
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Deki, evo zovi svoje ljubimce Krsticica, Srnica, Gobeljica, pa neces imati problema. A Dragovica pusti na miru. Kad je dosao u Zvezdu, Vladan Milojevic mu je ostavio sve servirano na tanjiru, otisao na zimu da bi Deki imao vremena za pripreme i da bolje upozna igrace, titula bila obezbedjena., a onda je Deki tri dana pred derbi pobegao, ostavio tim u sred sezone. Imao je tri idealne sanse za LS, koje bi Vladan Milojevic iskoristio bar dve. I u redu, desava se, nekad nemas srece, nije problem, ali pobeci i ostaviti tim fizicki nespreman, u sred prvenstva. Oterao je Ohija bez ikakvog razloga, zbog neke svoje sujete, covek daje golove gde god igra, kao ne uklapa se u tim. Vazno je da mu se Kulibali uklapa i ranije Falko. Dobre je terao, a dovodio promasaje. I onda procitas ovde, kao botovi ga napadaju, da li ste vi normalni? Niko ga ne napada iz sportskih razloga, mogao je da se plasira u LS, nije i nije to problem. Problem je njegova ljudska strana, kako se poneo prema timu, igracima, sta je ostavio iza sebe. Pomislio je da ce u Sampdoriji biti cudotvorac, pa nista. Po njemu je krivac onaj sto je rekao za listu, a ne on gde je otpisivao igrace. I verujem da je opet sastavio listu gde ce oni bolji biti oterani. E tako se ne radi. Trebas da se pokazes kao covek. E to ljudi zameraju Dekiju, a liga sampiona ce biti pre ili kasnije.
P

Posetioc

pre preko 1 godinu

Zvezda je najbolji fudbal u evropskim takmicenjima igrala sa Stankovicem i realno najbolji rezultat ostvarila prošavši prošle sezone ni malo naivnu grupu sa prvog mesta i kasnije ispala od Rendžersa koji je dosao do finala, a taj dvomec sa Škotima odigrali dosta dobro u kojem i nisu imali sreće, sezonu pre toga hrabro ispali od Milana, takve dve sezone u kontinuitetu u novijoj istori nije Zvezda imala bez obzira na igranje u LŠ sa Milojevićem koji je imao i dosta sreće oba puta da dodje do nje, a igra lošija i podosta kukavička pogotovo u drugoj sezoni, takođe mnogi igrači dosta napredovali kod Dekija ili se preporodili poput Ivanića, Milunovića, Gajića…
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Šta ko ima da me plaća gledaj kk Crvena Zvezda dok se na njoj učili kojekakvi radonjići i njemu slični gde smo bili . Došao lepo iskusan TROFEJNI trener i odma rezultat . Koga je vodi mister pre Zvezde , saberite 2+ 2 prosta matematika . El ste videli recimo ko vodi ferencvaroš ; dovedi iskusnog trenera koji je postigao neki uspeh u karijeri i gledaj posao .
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Imali smo mi u Zvezdi i iskusnog trenera Obradovića S. pa je umalo celu sezonu upropastio. Čudo da se nisi setio ni Obradovića ni Alimpijevića ni Šakote nego Radonjića koji je tolike titule doneo Zvezdi.
N

Nema tu pomoci...

pre preko 1 godinu

Eto i Stankovica orkestrrirano napadaju botovi , zaista je tuzno ovo , tuzna zemlja sa tuznim ljudima....
O

Odvratno...

pre preko 1 godinu

Ko vas placa da botujete protiv stankovica, bas me zanima...
A

Auu

pre preko 1 godinu

Kada bi pogled mogao da ubije😁😁😁
B

Brukaaa

pre preko 1 godinu

Kada procitam ovakve komentare navijaca zvezde ovde, mene je sramota...koliko ste nezahvalni ,bahati, maliciozni prema svakom bivsem treneru, Samo znate da pljujete....Stidite se ako znate sta to znaci.
M

Ma šta kažeš

pre preko 1 godinu

Jel se on stidi što je pobegao iz Zvezde i ostavio ekipu na cedilu u sred sezone. Jel se on stidi što se tukao sa par igrača u svlačionici. Jel se on stidi što hoće da otme Zvezdi Dragovića. Itd itd itd itdddddd.
@

@Ma šta kažeš

pre preko 1 godinu

Sve je to tačno, ali najgore od svega što je uradio oterao je Ohija na pravdi Boga i to kada nam je Ohi bio najpotrebniji. Oterao ga je par dana pre nego što će da pobegne iz Zvezde. I sam Milojević je rekao da je došao nedelju dana ranije Ohi bi sigurno ostao u Zvezdi.
K

Krstim se

pre preko 1 godinu

Da da bas bi Milojevic sprecio njegov odlazak ahahahahh a lik pricao kako se priprema na utakmicu, jaooo boze sta vi pisete ....
k

komedija...

pre preko 1 godinu

Milojevic se tu nista ne pita, ne pisi bajke ....
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@@@@@@@. Imao je Stanković i loših i dobrih stvari. Ja ga ne krivim za tri ispadanja iz LŠ, jer mu Magija nije doveo adekvatna pojačanja. A i to što mu je doveo, kasno je doveo. Imao je dobre rezultate u grupi LE, pobedjivao je stalno partizan, osvojio dve duple krune itd. To mora da se poštuje. Zameram mu za sujetu, za fizički obračun sa nekim igračima, za teranje Ohija, za to što sada hoće Dragovića da odvede.
H

Heroes!

pre preko 1 godinu

zanimljivo kako su svi zamrzeli Stankovica... I onda zasto Vladan milojevic nije hteo da se vraca ovde te nacine negativcem sta god osvojio ,sta god postigao... ima da te napljuju, kao znas Stankovic neznalica nije nas uveo u LS kao da je uci u LS lako...kao da pre toga 20 godina nismo igrali LS, alo bre kako vas nije sramota tako da pljujete...
1

1346

pre preko 1 godinu

Baš tako. Čak i kada nas trener uvede u Ligu šampiona kao Miloje ide pljuvačina zato što je izgubio četiri utakmice u grupi. Nerealna očekivanja mnogih i malicioznost.
a

auuuuu breeee

pre preko 1 godinu

ovi sto ostavljaju komentare ili imaju 10 godina ili prosto nemaju pojma o fudbalu, kao ostavio si nas bez stotine miliona bla bla bla, omonija jedna utakmica, Šerif pre nas izbacio dinamo jos lakse nego nas pa makabi pre nas izbacio olimpijakos, sve odlicni timovi, ko garantuje da bi bilo koji drugi trener prosao serif ili makabi??? da li vi shvatate sta pricate????
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Skuplji tim imao, a kiksnuo na TRI za redom, nikad lakse LS
I

Ivan82

pre preko 1 godinu

Ja kao Zvezdaš ti ne želim loše,ne želim da Sampa ispadne ali brate gde tebe nadjoše da vadiš kestenje iz vatre? Pa svaki put kada si imao šansu sa Zvezdom da udješ u CL(3 puta) bukvalno si nas svojim greškama oterao u propast.I nema veze sto bi nas verovatno punili tamo,ti si nam druže uzeo sigurno 70-80 miliona čistih para.Tako da po mom mišljenju nećeš ti ni ispasti,smeniće te ubrzo,nisi ti za ovaj posao,kao igraču kapa dole ali trener jok more.
П

Предраг

pre preko 1 godinu

За све дежурне критичаре могу само да кажем ЈЕДАН ЈЕ СТАНКОВИЋ ДЕЈАН! Да, испао је од Шерифа (који ето победи Реал, избаци Динамо), Омоније, Макабија. Да али сваки пут је и прошао групу лиге Европе и био први, колико је само увећао клупски коефицијент? У дербију још бољи скор него када је био играч. Истрпио и створио Ераковића, вратио Иванића у живот.... Да ли је грешио, јесте, пре свега у слабој контроли својих емоција али много више је било позитивних ствари у његовом мандату на клупи Црвене Звезде и зато понављам ЈЕДАН ЈЕ СТАНКОВИЋ ДЕЈАН!
L

Luja

pre preko 1 godinu

Nisi dorastao. Seti se Omonije, Šerifa i pogotovo Haife. Nisi ti za ovaj posao , rođo.
1

1981

pre preko 1 godinu

Burazeru Stankela ili kako već ispao si od Omonije Makabija i Šerifa. Ej bre! Da su to bili Real ne znam Bajern ko god pa aj ej OMONIJA ŠERIF MAKABI! Koliko stotina miliona evra je klub izgubio? koliko fudbalera smo izgubili jer ne igramo? i na kraju si zbrisao! i sad hoćeš i Dragovića još jel Da nas dokusuriš! on se čovek preispituje.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Ako ti nakon Omonije, Šerifa i Haife još trebaš da se preispituješ onda jbg.
Z

Zoran91

pre preko 1 godinu

Pošto nema para za nove igrače već samo pozajmice pa Deki, Gobelja, Srnic, Krsticic I mnogi tvoji pikovi iz Zvezde i jesu za poklon tako da ces i ti profitirati I pomoći Zvezdi. Vodi ihhhh.
h

hiss

pre preko 1 godinu

"Često se zapitam da li sam dorastao". Nema veze sve ostalo, gasi internet, neka sam doživeo ove reči od nekog srpskog funkcionera/trenera.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Zaboravi na Dragovića. Dovedi tvoje Militare, Gobeljića, Srnića, Krstičića, Pankova, Falka, Pićinija itd a Kalifu ćeš dobiti na poklon.
S

Sta je sa mozgom...

pre preko 1 godinu

kako ti ne dosadi da ponavljas jedno te isto????