Stefan Mitrović (©Reuters)
Stefan Mitrović (©Reuters)

Stefan Mitrović bi novi ugovor u Španiji, povratak u Belgiju mu nije primamljiv

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.01.24. | 17:31

Gent bi da vrati srpskog defanzivca tokom zime

Bio je tražena roba tokom leta, ne manjka mu ponuda ni sada, međutim, Stefanu Mitroviću je najlepše u Španiji. Tamošnji mediji pišu da se Gent nameračio da vrati iskusnog defanzivca tokom januara, ali da srpski reprezentativac ima drugačije planove.

Pozivajući se na Deportes Cope, koji je prvi izašao sa informacijom, belgijski Nieuwsblad piše da će Gent do zatvaranja fudbalske pijace pokušati da se pojača u odbranu i da trener Hejn Vanhazebruk vidi 33-godišnjeg Srbina kao idealno rešenje. Mitrović je iskusan, sakupio je ogromno iskustvo igranjem u Bundesligi, Ligi 1 i Primeri, ugovor mu ističe za šest meseci pa ne bi bio ni skup, a pride je već upoznat sa sistemom rada Hejna Vahazebruka sa kojim je sarađivao tokom prethodnog mandata na Gelamko areni.

Izabrane vesti

Međutim, reprezentativac Srbije ne namerava da napušta Španiju. Deportes Cope piše da je Mitroviću lepo u predgrađu Madrida, da je srećan u Hetafeu i da želi da produži ugovor koji mu ističe na kraju aktuelne sezone. Ostaje da se vidi kakvi su planovi čelnika sa Koliseuma budući da je u prethodna dva meseca odigrao samo 20 minuta u španskom prvenstvu.

Podsetimo, Mitrović se letos dovodio u vezu sa Panatinaikosom, Antalijom i Kaljarijem, a u Hetafe je stigao pre dve i po godine iz Strazbura za 1.000.000 evra i od tada upisao 68 nastupa za španski klub.



tagovi

Zimski prelazni rok 2024TransferiStefan MitrovićHetafeGent

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara