Vanja interveniše ispred Vinisijusa (©Reuters)
Vanja interveniše ispred Vinisijusa (©Reuters)

Strašni Vanja spustio roletnu na gol Srbije: Tri intervencije za upliv samopouzdanja (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.11.22. | 20:46

Poluvreme odličnih odbrana srpskog golmana

Pregurali smo poluvreme i utisak je da Srbija može još mnogo bolje, ali nema razloga ni da budemo nezadovoljni. Na semaforu posle uvodnih 45 minuta je 0:0, najvećom zaslugom našeg golmana Vanje Milinković Savića.

Sada se vidi zašto se Dragan Stojković Piksi odlučio za diva među stativama. Vanja je odradio svoj deo posla bez greške i sa dve-tri fantastične intervencije definitivno je obeležio prvo poluvreme.

Izabrane vesti

Već na startu 14. minuta čuvar mreže Torina nije pao na Nejmarovu varku. Najskuplje plaćeni igrač u istoriji fudbala pucao je direktno na gol iz kornera sa leve strane, što je Vanja odlično pročitao i boksovao. Situaciju možete pogledati OVDE.

Najopasniju šansu Brazil je imao u 28. minutu. Tijago Silva je poslao rezantno dodavanje u dubinu ka Vinisijusu Žunioru, a golman Srbije bio je na maksimumu koncentracije. Pravovremeno je istrčao na loptu, proklizao i ispred noge Vinisijusa poslao loptu u stranu, da bi se zatim brzo podigao i potpuno očistio opasnost ispred kaznenog prostora! Ovaj detalj pogledajte OVDE.

Još jednu veliku šansu Brazil je propustio u 35. minutu kada je pucao Rafinja na odlično dodavanje Lukasa Pakete. Srećom po nas, Vanja je bio na pravom mestu, a i lopta je bila suviše spora. Taj momenat pogledajte OVDE.

Tri šanse Brazila - tri Vanjine odbrane! Izuzetno važno za samopouzdanje pred nastavak utakmice. Jer, sada treba izgurati još 45 minuta žestokog otpora Brazila. Još kada bismo i mi krenuli napred, kao u završnih pet-šest minuta prvog dela...



tagovi

Vanja Milinković Savićfudbalska reprezentacija SrbijeKatar2022Vinisijus ŽuniorNejmar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara