Komentari na vest

Stručnjak za eliminacije

P

PRAVDA ZA

pre 3 meseca

ALMERIJU
S

Smesni ste

pre 3 meseca

U 1. sezoni osvojio Ligu , isto radite kao sa Pepom. Kad pobedi 5-0, zašto nije 6-0. Uz to nemaju svi SUCE ko VARdrid.
4

448

pre 3 meseca

Realno receno
7

777

pre 3 meseca

Da nemaju ih (više),bankrotirani su i propali.Dok su ih imali odakle placati,bili su konkurentni na terenu.Sada to nije slucaj,nema para,nema protekcija,nema igre.Uostalom,kome sudije pomazu to ce utvrditi sud,jer se protiv kantalonaca vodi postupak upravo vezano za korupciju.A i debeli laporta je sudska i zatvorska musterija,da upotpuni sliku postenja i morala ovog posrnulog klubića.
Г

ГАГАГАГАГА

pre 3 meseca

САД НИЈЕ НЕКИ ТРЕНЕР А ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ МОЗАРТ ПИШЕ ВРХУНСКИ ТРЕНЕР

JudeBellingham

pre 3 meseca

Najsmešnije kod Xavija mi je bilo kada je postao trener i ispao iz LŠ u LE i onda sledeće sezone Farsa se zadužila i potrošili 150mil samo da bi opet igrali LE koju opet nisu osvojili, stomak me je boleo koliko sam se smejao tome.
J

Junker

pre 3 meseca

Bas su kanta. Prosle sezone ne znam kako su uzeli titulu. Uzasna igra, ove sezone, sem Betisa, pobedjuju sa jedva golom razlike. Levandovski je bivsi i generalno je igrac za male utakmice, kad god je bilo gusto Bajernu, on nista nije uradio. Svakako Barsi spasa nema, zato i trpe Cavija.
G

Gost99

pre 3 meseca

Uzeli jer im je odbrana bila bas zategnuta.Odlaskom Buskeca oni vise nemaju zadnjih veznih osim onog Romea od kojeg je i trenutni Buskec bolji
G

Goss

pre 3 meseca

Prosle godine je bila ona serija pobeda od 1:0, a golove davali u samom finisu utakmica. Ove godine toga nema. Luzerski mentalitet prsti klub jos od Rome, pa kasnije Liverpula i Bajerna. Igraju spor i dosadan, zastareo fudbal sa nekim igracima kao sto su Rafinja, Tores, Feliks i matori Levandovski