Komentari na vest

Sudbina Zvezdine igre ponovo u rukama Gelora Kange

m

matoriekspert

pre 2 meseca

Dobro je sada bar vlasnici Čuke mogu da odahnu.Poreska neće do daljnjeg zalaziti u njihovu firmu!
S

Sudija

pre 3 meseca

Hoće li neko i sme ki da izbaci ove Turke iz lige,ili jedino oni mogu javno da 0ljuju po sudijana.
P

Pricas glu

pre 3 meseca

Sudija- pa druze oni se bune sa razlogom,tj samo se oni kaznjavaju a znamo sta se radi kod nas na derbiju ili läs gosujemo negde?pogodjen golman glazer u krusevcujer od strane Zvezdinih navijaca topovskim udarom,partizanovi navijaci gadjali topovskim udarima igrace i trenera na derbi,maltretiranje igraca u svlacionici,demoliranje loze na stadion,itd.. I nikom nista ,tj kazni pazarce jer oni samo vole svoj lokalni klub i nece se većina u srbiji buniti(većina su navijaci vecitih)🙂jedino taj Novi Pazar uz zvezdu i partizan lici na ozbiljan klub🤷‍♂️gde god da se gostuje 90%stadiona navija za and i stvarno postalo je monotono🙁ali zato u Novom Pazaru blizu 100%gradjana navija/voli svoj lokalni klub i da su Večiti nebitni u Tom gradu,ali to nekom smeta(zato im zabranjuju publiku kad igraju sa vecitim)🙂 .oni druze imaju na utakmici 7-8 hilj.bez gostovanja večitih i nije besplatan ulaz.to sto oni ne vole vecite nego svoj lokalni klub Nije razlog da ih mrzimo🤷‍♂️sportski pozdrav i pusti se politiker i mrznje👍
г

гост 1312

pre 3 meseca

Рокај Милоје, боли те уво, имаш безрезервну подршку васколиког Звездашва… Шта те кошта, почни са Дегенек Драговић Милуновић Родић позади, на средини Канга и Мијаиловић и бог да нас види, шта се фолирамо… Види са Беном шта се дешава, можда је вољан да се врати да издоминирају он и Катаи по крилима, а још ако би расног Шиљу вратили, па то би био спектакл! Титулу узети нећемо, пазите шта сам вам рекао! Чуј опет Канга… Мајко света!
D

Don Vito Corleone@Gost1976

pre 3 meseca

Gost1976 – tebe je teško prosvetliti, jer si daleko od izvora napajanja! Za Kangom vlada prava histerija na zapadu! Oni na tom trulom zapadu, najviše vole igrače u ranim pedestim, spore, koji šutiraju na gol gađajući gradonosne oblake i koji lako gube loptu na sredini terena uz obavezne pogrešne pasove! Uživaj u vanvremenskim potezima tvog strip junaka Kange!

Usput

pre 3 meseca

Od kad je došao u Zvezdu, najbolji je njen igrač i to ne vidi samo onaj ko ne želi da vidi. Igrač koji otvara protivnika, pravi najviše rizičnih pasova, promena strana, dugih lopti a pritom je konstantno u top 3 igrača po broju uspešnih dodavanja ( ove sezone samo Dragović ispred njega). Iz nekog razloga svaki gol primljen nakon njegove greške se pripisuje njemu i ne postavlja se pitanje odgovornosti postavke ostatka tima. Lično meni je najomiljeniji stranac ikad u Zvezdi i žao mi je što je u godinama, što ga neću gledati još dugo...
b

blrs

pre 3 meseca

pa jel treba meni da se pripusuje? druze, covjek voli da izgubi loptu na 30 m od svog gola, i to ti je. kostace nas to, eto vidjecete
@

@blrs

pre 3 meseca

Pa upravo to i jeste pitanje za trenera, otkud Kanga sa loptom na 30 metara od svog gola. On je čovek ofanziva, koji praktično treba da bude oslobođen defanzivnih zadataka. Uostalom, upravo je i u Zvezdi najbolje partije pružao kad je igrao iza Boaćija, tad skoro da je bio polušpic, a Kratičić i Jovičić iza njega. Sad svi pominju grešku protiv Makabija, a niko ne priča o tome da smo tako bitan meč igrali bez zadnjeg veznog, sa Kangom i Kangvom u sredini, a da smo imali normalnog zadnjeg veznog, a Kangu ispred, možda bismo i prošli. Kad igra ofanzivca i ima slobodu u igri, uživanje ga je gledati.
D

Dex Dex

pre 3 meseca

Kanga jeste napravio neke greške posle kojih su primljeni bitni golovi. Posle toga na njega se baca drvlje i kamenje, a niko ne pominje da su u tim slučajevima zatim protivnički igrači vukli loptu 20 metara, neometano šutirali, itd. Znači li to da je svaka izgubljena lopta na sredini obavezno primljen gol ? Koliko golova je Zvezda primila šutevima iz daljine gde zbog igrača odbrane golman nije mogao da vidi loptu, pa niko nije krivio ni Dragovića, ni ostale. Ali kad Kanga izgubi koptu, on je državni neprijatelj br 1. Na kraju krajeva videli smo u utakmicama u kojima nije igrao od početka, da je Zvezdina igra bila jalova, neorganizovana. Ulaskom Kange se ta slika uvek menjala na bolje. Zvezdi treba neki još bolji organizator igre od Kange, na žalost zasad takvog u timu nema.
M

Miksea

pre 3 meseca

Obrni okreni, kod svakog trenera Kanga na kraju igra. Jedan od retkih koji hoće svaku loptu, da preuzme odgovornost u svakom smislu, nema sklanjanja nikad. Teško se nalazi takva glava.
A

Aca LJotic 89

pre 3 meseca

Gelor Kanga je odlican igrac samo neka nastavi da igra ovako.
J

Joe Black

pre 3 meseca

Ahahhaah timu koji redovno igra LS i koji uzima.po 6 titula za redom.je najbolji igrac u ekipi cetrdestogodisnjak :)))))... Ovaj u Partizanu na sredini ne bi imao mesta... zvezda je samo bolja za Dragovica, i moze Kataj, a ovi ostali ni na klupi mi ne bi bili...
g

gosttttt

pre 3 meseca

Ma tebra koji Katai. Ušinuo ledja kod Bahara na početku i nema ga kao da ga je udario voz, jos mu buzdovani nude novi ugovor.. Ako tebi igra zavisi od Kange onda smo na pogrešnom putu. Užas šta se radi, skauting sluzba odavno zrela za remont.
B

Brankoni84

pre 3 meseca

Još Milojevic da vrati Gobelju i Srnića, to bi bilo to.😉😁🤣
M

Miopija svečane lože

pre 3 meseca

Potpuna besmislica. To sa Kangom je korak nazat, dugorocnije gledajuci. To je toliko otrcana i prevaziđena ideja o jednom veznom koji kreira, a drugom koji nista ne kreira nista vec igra odbranu i za ovog prvog. Alijas Kanga i Mićko. Tako više niko ne igra. To se lako čita i brani. Teret kreacije i defanzive se delegira na svakog igraca u veznom redu i ne samo na njih, nego i na bekove, krila...stopere. Opet u Ljutice B. vlada miopija. Sad su u uverenju da bez Kange nema recepta za pobede u Super ligi. A Kangi aljkavom i nemoćnom u odbrani treba Mićko i tako dođemo do toga da Stamenic greje klupu a Kingsi K postaje višak. Kingsi je najkompletniji Zvezdin vezni u poslednjih 20 god. I nije odigrao lošu utakmicu osim možda protiv Voždovca, a ni tada ispod nivoa ekipe. Ali, eto, postade žrtva Kange, a pomalo i Velje Nikolica prilikom pokusaja ozivljavanja istog. Pa da li vise potencijal ima trojka Hwang-Kingsi-Stamenic ili Hwang-Kanga-Mićko. I šta mislite koliko Zvezdinu tranziciju i igru generalno usporava polazak ka napred od Kange. Svaki tim Superlige će ići agresivno na Kangu, jer to je šansa da se uzme lopta. Pogotovo što je vrlo neizvesno koliko će sudije stititi Kanginu slabasnost u duelu.

Usput

pre 3 meseca

Slažem se u delu oko sistema igre, ali da je Kingsi najkvalitetniji igrač je malo reći smešno. Momak ima talenat, to se vidi ali se isto vidi da ga ne koristi jedan posto. Mene podseća na onog klinca što liči na Ronalda pa onda dodje na fudbal i glumi ga, umesto da ga igra. Kanga je po svemu prikazanom najbolji stranac u Zvezdi, ne najkompletniji ali najbolji sigurno.
t

truba

pre 3 meseca

Jadni mi. Pored superstar Hvang koga navališe koji trči ko muva bez glave, Bukarija brze strele koji zna samo da sprinta bez lopte koju zaboravi, strašnog Draga koji se brani u 5 metara tu je i strašni Lučić i puž Spajić. O Dedi Rodiću ni reči ne treba reći sve je jasno.
C

Cz1952

pre 3 meseca

Tim je slabiji nego pre par godina. Skauting nula. Hvang ne pravi razliku. O serifu je nepotrebno pricati. Djiga kiksara. Lucic je za neki manji klub. Kupoprodaje nas unistile. Uprava najveci krivac. Ne vidim kad ce biti bolje. A volim je.
P

Pedja108

pre 3 meseca

Kada je Kanga svojevremeno dolazio, mislio sam da je pun pogodak. Vremenom me sve vise razocaravao. I dalje ima onih koji misle da je on najbolji kreator lige, ali su to ljudi koji izgleda ne gledaju moderan fudbal. Nesumnjivo je da Kanga ima dobrih stvari kod sebe, da zna dosta, ali je problem sto su one lose vece od tih dobrih. On iako izvodi maltene sve kornere i dalje ima veoma los centarsut, a kamoli da to uradi u trku. Dribling slabasan, dosta spor, konte su nemoguce sa njim. Sut problematican tj uvek je sutirao visoko i zato ponekad da gol sa 30m i vise. Medjutim tako da gol jednom u dve godine. Da ne govorimo o gomili pogresnih pasova ili nevracanju u odbranu ili pravljenju glupih faulova pred svojim golom. Uostalom Milojevic je posto poto hteo da ga se resi u prvom mandatu i nakon njegovog odlaska je Zvezda ostvarila plasman u LS. Hvan je po meni u ovom trenutku idealan kreator igre. Covek koji ne staje celu utakmicu, koji ima solidan dribling, perfektan centarsut, zna da sutne jako dobro i da proigra saigrace. A Zvezdi je najbolje da nadje slicnog Korejanca kao zadnjeg veznog, a da ne juri africke igrace koji su nepredvidivi.
S

Sasa 79

pre 3 meseca

To dovoljno govori koliko Zvezda stagnira, odnosno ide u nazad kada nam igra zavisi od igraca koji ima ko zna koliko godina i kada nam igra zavisi od igraca od koga nam je zavisila i pre 5 godina kada je bio znatno mladji i bolji a i tada smo bili smesni u Evropi.
м

монти пајтон

pre 3 meseca

Треба нам класичан играч средине терена ,љево крило јер Лучић није ни за Чукарички ,љеви и десни бек и нападач.Нееби се сложио са мишљењима да имамо 4 играча квалитета Букарија неби опет ништа направили .Имали би шансе против Лајпцига бар у једној утакмици
G

Gostgost

pre 3 meseca

Razmišljam sad, i deluje mi da tim uopšte nije izbalansiran, i to je najveći problem. Nije možda loša ideja da igramo u nekoj 3-4-3 formaciji, ili 3-5-2, gde bi bila 3 štopera kao juče, neki dijamant Mijailović (Stamenić) - Hvang, Kanga, - Kraso (Ivanić) i "napad" Olajinka, Endiaje i Bukari, gde bi ovi krilni bili i nazad ispomoć. Eventualno da ovaj mali levi bek počinje umesto Olajinke zbog bonusa. Ili nešto slično u 3-5-2. Jer nam fali tehnički dobrih igrača u vezi, a odlučnijih i kvalitetnijih u napadu. Nisam pametan, ali Kanga je jedini koji ne paniči kad ima loptu i zna šta će da uradi sa njom. Ostali sve nedorečeni igrači - Lučič dribla samog sebe, Olajinka mršav, ne može da izdrži duel, opasno se pogubio, Bukari samo brzina, u glavi paučina, Endiaje se trudi, ali mu niko ne pravi šansu, nije on loš koliko ga pljuju za lajkove, ali nije ni preterano kvalitetan, Sremčević mlad, još nije taj kvalitet kakav Zvezdi treba, sve u svemu, svima fali nešto.
G

Gostgost

pre 3 meseca

Hvang isto, kao muva bez glave, od 5 odluka bar 3 su mu pogrešne.
m

milisav kekez

pre 3 meseca

evo ih kanga sa četres godine koj se rodio četri godine posle nego što mu je majka prminula de vi je ndaje od pet milijoni nikad neznate da dovedu špicovi partizan za pet put manje novci dovodi bolji špicovi djabe se nadate ove sezonu partizan će bidne šampijon
G

GostLazar

pre 3 meseca

Kad prodate Bukarija na leto, dovedite za 3-4 miliona nekoga na poziciji Bukarija i na poziciji Kange. Dosta vise da gledamo Kangu i ostale stare iskoriscene igrace. Treba nam opet brzo krilo koje zna fudbala i neko na poziciji Kange ko je mlad 20/21/22 godine i koji je 10 puta bolji od Kange. Kako mislite da napredujete ako dovedete Kangvu koji je cak i losiji od Kange Zvezda neka razmisli i o dovodjenju Marka Mladenovic iz Ajntrahta, ima 18 godina i buducnost reprezentacije ce biti. Ali njega odmah u prvi tim.
P

Puna Podrska

pre 3 meseca

Zvezda lagano pobedi sa 3-0 u jednom od najtezih gostovanja u ligi,a botovi i ljudi koji nista ne znaju o fudbalu takozvani "simpatizeri kluba" napadaju upravu,Terzu i Miloja zbog toboze 'ocajne igre' a pobedili 3-0 i to sa pola gasa,nekim ljudima treba zabraniti da komentarisu i iskljuciti im internet za 5 godina i nas fudbal bi procvetao,smem da potpisem!
h

halo

pre 3 meseca

Najteže gostovanje u ligi koje smo zadnji put izgubili pre 10 godina, neverovatan uspeh, idemo po to polufinale Lige Evrope.
S

Simao

pre 3 meseca

Tebi je izgleda mozak isključen
R

Retro

pre 3 meseca

Zalosno. Dokaz jacine ekipe. Posle 7 evropskih takmicenja. Zarade 220 milina i promasenih 100 igraca
Z

ZARADA ???

pre 3 meseca

nije 22 evra ,a taman posla 220.000.000,00 evra. Poštovani , Prihod je 220.000.000,00 miliona evra, a rashod (KOJI JE SIGURNO OKO 400.000.000,00 miliona) dr. Milorad Cvijović tj. zve. ter. je prećutao. Tako da je gubitak preko 120.000.000,00 evra za taj period. A za gubitak može da se kupi samo Kulibali i La Para.
K

Katai.

pre 3 meseca

REALNO U PAZARU KANGA JE BIO JEDINI NAS IGRAC KOJI JE IMAO HRABROSTI I SRCA DA SACUVA LOPTU,OSTALI IGRACI SU JE GUBILI ZA 3-4 SEKUNDE PO PRIJEMU.
m

matori..

pre 3 meseca

Ako nam je on sudbina onda nema sta... Milojevic mora da pronadje dobar sastav i da taj forsira do kraja, ali da ta igra lici na nesto
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Starac Fočo od hiljadu leta. Čovek ima 40 godina, šta očekujete da leti po terenu. Ali onaj gol protiv Krasnodara, pre toga gol Sparti P od prečku, koliko sam se radovao na stadionu u to vreme kada smo ulazili u LE posle 100 godina. A jeste lud. Koliko god on bio mator i spor, mi u ekipi nemamo takav tip igrača, probali smo sa Kangvom za koga smo mislili da može da zameni Kangu, ali nije to to. Kanga ludak bre, koji još uvek koliko toliko može da nam koristi
a

ahdkamd

pre 3 meseca

Milojevic znaci zrtvuje jednog Ivanica zarad Kange. Nema dalje
t

trup, truć

pre 3 meseca

A Ivanić ti igrač. I gde igra Ivanić? Ja njega od kako je došao ne videh u veznom redu već na 16 metara protivnika kada god je igrao.
M

Mujagic

pre 3 meseca

Kad je Kanga i dalje najveci adut ne treba vise nista reci o transfer politici
R

Raša P

pre 3 meseca

Kanga usporava igru!Bukari će biti prilično lošiji kraj njega!
k

kikoman

pre 3 meseca

usporava igru preterano, nema snage da se vrati kad ode napred...krpi on sad ali mora bolji da se nadje
D

Daj nemojte

pre 3 meseca

Da smarate-kakav Kanga,moze da igra i Dzajic kada je ceo FSS njihov
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Puknes 20.mil evra na pojacanja i opet sve padne na ledja igraca,koji je bio precrtan!😂😂😂😂
@

@Ujna Zitka

pre 3 meseca

Kako ste prošli sinoć u Niš, zna li se šta??? Ko je osvojio kup, zna li ko???
@

@ujna Zitka

pre 3 meseca

Kome je sad do kosarke ?
M

Maestro

pre 3 meseca

E to je upravo bolna istina da je nama Gelor Kanga sa svojih verovatno 40 godina najbolji igrac i da od njega zavisimo!
h

halo

pre 3 meseca

Znači te se igre igramo sada, ubeđivanje da je sve sjajno i da nema problema. Jedna krštena šansa iz igre juče nije stvorena, ali tu je more pohvala za kormilara. Ovakva utakmica pre 3 meseca bila je bruka i sramota, a sad je sve fenomenalno.
.

.....

pre 3 meseca

Pre tri meseca smo pobeđivali jednim golom prednosti, sa stalnom tenzijom da protivnik u finišu može da izjednači, kao što se desilo protiv TSC-a. Juče je bilo laganih 3:0.
h

halo

pre 3 meseca

Eh, da je bilo pre 3 meseca, bilo je i pre nedelju dana, ali to je tad bilo lagano odrađivanje posla, igrali smo koliko nam je trebalo i ostale forice, a ne to pomenuto strepnjenje. A ono juče je bilo lagano samo ako nam je za celo proleće plan da na utakmici imamo penal i odbitačinu posle kornera.
h

halo

pre 3 meseca

Eh, da je bilo pre 3 meseca, bilo je i pre nedelju dana, ali to je tad bilo lagano odrađivanje posla, igrali smo koliko nam je trebalo i ostale forice, a ne to pomenuto strepnjenje. A ono juče je bilo lagano samo ako nam je za celo proleće plan da na utakmici imamo penal i odbitačinu posle kornera.
Л

Лулк

pre 3 meseca

Немојте молим вас више, имамо и ми очи, да му не суде сваки пут фаул онако кад се гузи, имао би 20 изгубљених лопти по мечу. Сеоски играч, и ми ћемо бити на том нивоу док нам се он пита за нешто у екипи.
D

DS89

pre 3 meseca

Samo polako kritičari, ko ima pamćenje zna kako Miloje radi, sve će to naleti. Pa Bahar je na početku razbijao i sta bi.
F

Forever Young

pre 3 meseca

Mi nemamo nikakvu igru. Sve je to bunarenje. Nema tečnih akcija, nema duplih pasova, odigravanja na prvu, loša cirkulacija lopte. Nema ništa da možeš da uživaš u fudbalu. Pobedjujemo na oruk, drž ne daj, povici potegni, na sirovu snagu, malo toga vidimo od onoga što fudbal čini lepom igrom za gledanje. Od Miloja nisam i očekivao da Zvezda pleše po terenu i pravi paukovu mrežu, nego upravo ovo što i igramo.
G

Gost83

pre 3 meseca

Idi u Manchester pa uzivaj u igri...
z

zvezdasss

pre 3 meseca

igra je bila razocaravsjuca igramo bez bekova, previse gresaka gde bi ozbiljniji klub to iskoristio odma, Kanga gresi non stop u dodavanjima da je to postalo tuzno za gledari, Olaijnka napravi jedan dobar potez pa smotan napravi 3, igra je bas rastrzana
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

“Sudbina Zvezdine igre ponovo u rukama Gelora Kange”! Ovo je katastrofa! Užas! Umesto da dovedu Igora Miladinovića, iz Čukaričkog, slepci koji vode Zvezdu su postavili užasno sporog 40. godišnjeg Kangu na mesto kreatora igre! Kanga samo zadržava igru, vraća loptu unazad, ili je dodaje najbližem saigraču, ili šalje telefonske centaršuteve u kazneni prostor. I to je sve od Kange! Gde su njegovi prodori, dupli pasovi, driblinzi unapred prema golu?! Igor Miladinović je duplo bolji od ukupno svih galaktikosa iz afričkog miljea! Sram vas bilo neznalice koji vodite Zvezdu!
G

Gost1976

pre 3 meseca

Objasni za tog Igora Miladinovića šta su mu glavne karakteristike ,prosvetli nas.Gledao sam ga više puta,nisam zaključio da je igrač za Zvezdu možda grešim... Nizak,prosečna brzina,prosek 1 na 1,prosek u svemu. Da neće možda u Napoli,Totenhem..
R

Realno...

pre 3 meseca

Kolikobljudi ne znaju ništa o fudbalu! Normalno da će da ima i pogrešnih pasova, kada 95% kreće od njega! A voleo bih da on ne igra, pa bi videli. Za naše uslove, predobar igrač!
L

Loša igra

pre 3 meseca

Dovoljno je reci da je pazar imao veci posed lopte i da su bolje sanse imali u 2 poluvreme(bez 4-5 NAJBOLJIH IGRACA NA JUCERASNJOJ UTAKMICI,BEZ PODRSKE NIHOVIH LUDIH NAVIJACA KOJI BI SIGURNO DALI VETAR U LEDJA U IGRACI BI MINIMUM 30% IMALI VISE ZELJE I VOLJE ZA POBEDU ).POBEDI SE NEGLEDA U ZUBE,ALI MORA TO MNOGO BOLJE.SPORTSKI POZDRAV
G

GostKg

pre 3 meseca

Gledao sam snimak jer nisam mogao uzivo da pratim. I ja sto sam video od Kange je mnogo pogresnih pasova, kratkih lopti, usporavanje igre... Jedino dobro pomena je bio centarsut kod gola.

Mali peca

pre 3 meseca

tesko nama u tom slucaju
a

aman

pre 3 meseca

Igra je bila losa, dajte da se ne lazemo
a

aman

pre 3 meseca

Igra je bila losa, dajte da se ne lazemo
h

hmmm

pre 3 meseca

Kada je poslednji puta za sve ove godine spojio napadaca sa golom, da da neku loptu u prostor napadacu ovi centarsutevi su 1 od 20
h

halo

pre 3 meseca

I 1 od 20 je vrlo velikodušno. Čovek kršteni korner izvede jednom na svaka 3 meseca.
B

Bilo je

pre 3 meseca

Boaćiju,neke godine
e

exe

pre 3 meseca

Teska glupost, igra je bila losa juce, kakav crni kanga gubi lopte svaka dva minuta